Sari la conținut

De vorba cu @extraterestru78 😁😁

Postări Recomandate

Acum 21 minute, CharonIV a spus:

Mai cauti inca un ban poponare 😂 ?

Ce satisfactie ai tu cand cineva este banat. Pun pariu ca in scoala generala iti parai colegii care copiau , de frustrare ca tie iti era teama dar nici nu te ducea capul sa intelegi ceva la vreo mateire , degeaba incercai sa inveti. pe vremea lui Ceasca ai fi fost un turnator la Securitate , ai stofa pentru asa ceva. Cat despre poponar , tu care ai bataturi la amigdale de la atata muie , nu ar trebui sa vorbesti. DAr na , nu ai mai fi prostul satului daca nu ai vorbi. 😆

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
Reputație: 0
4 minutes ago, Mu13Char0n said:

Ce satisfactie ai tu cand cineva este banat. Pun pariu ca in scoala generala iti parai colegii care copiau , de frustrare ca tie iti era teama dar nici nu te ducea capul sa intelegi ceva la vreo mateire , degeaba incercai sa inveti. pe vremea lui Ceasca ai fi fost un turnator la Securitate , ai stofa pentru asa ceva. Cat despre poponar , tu care ai bataturi la amigdale de la atata muie , nu ar trebui sa vorbesti. DAr na , nu ai mai fi prostul satului daca nu ai vorbi. 😆

Crede-ma ca e o placere sa va vad cand va da motanu peste bot ,cand tie ,cand lui altalaba😂

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Muzicutza a spus:

Neuronul tau are iluzie optica😂😂😂😂

Unde mi-ai dat tu mie muie mai rateu😂😂😂😂? Ti-am inchis gura de fiecare data cand ai latrat prost, o dadeai in pace😂😂😂Mai bine ii faci o feltatie lui Boris pana nu se supara pe tine😂😂😂

La cat ii de prost asta nu intelege ce inseamna a da muie. El crede ca cel care isi pune amigdalele la dispozitie celor care ii baga pickameru in gat este cel care da muie. 😆

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
1 minute ago, Mu13Char0n said:

La cat ii de prost asta nu intelege ce inseamna a da muie. El crede ca cel care isi pune amigdalele la dispozitie celor care ii baga pickameru in gat este cel care da muie. 😆

Aparent nici tu nu intelegi ce inseamna banat ba lache prost :))))))))) poti sa iti deschizi 1000 de conturi ,tot o gluma proasta esti

Link spre comentariu
Acum 10 minute, CharonIV a spus:

Crede-ma ca e o placere sa va vad cand va da motanu peste bot ,cand tie ,cand lui altalaba😂

da , stiu , tu ai placeri "diverse" Iti place sa faci ON cu swallow , iti place sa o primesti la gauaza si iti place sa vezi cum altii sunt banati pe forum. Precis iti place si sa porti chilotei cu dantela si sutie , vagaboanto!  😁

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
Just now, Mu13Char0n said:

da , stiu , tu ai placeri "diverse" Iti place sa faci ON cu swallow , iti place sa o primesti la gauaza si iti place sa vezi cum altii sunt banati pe forum. Precis iti place si sa porti chilotei cu dantela si sutie , vagaboanto!  😁

Dua ,ca eu sunt ala care lasa comentarii la transexuali 🤣🤣🤣🤣 ,hai ca ti-am dat prea multa valoare ,ti-o iei in cap ,cius

Link spre comentariu
Acum 7 minute, CharonIV a spus:

Dua ,ca eu sunt ala care lasa comentarii la transexuali 🤣🤣🤣🤣 ,hai ca ti-am dat prea multa valoare ,ti-o iei in cap ,cius

Pai mai , inainte sa dau de tine am tot avut curiozitatea sa dau muie unuia ce stie cum e sa fi supt. Dar de cand am dat de tine mi-am satisfacut curiozitatea , ai dus ON la grad de arta , asa curva nesatula cum esti tu. Si nu mai fi obraznica , pzida proasta ce sti tu , ca dupa aia tot tu te plangi la Pisicuts ca un copil prost care aruna mizerii pe jos si apoi se plange la parinti ca l-a tras cineva d urechi pentru asta. Ai un grad de retard inaintat , esti irecuperabil , pzida proasta si plangacioasa ce esti tu!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Acum 1 oră, extraterestru78 a spus:

@altadata… Obsedatute, ti-a trecut indragosteala… ti-ai mai revenit?  Esti mai bine? 😈
Referitor la minusat,Aseara era ora 20 si un pic, nu ora 4 cum spui tu, atata era ora in SUA, ( tu nu ai de unde stii din astea) si nu stateam cu tirul la descarcat, ci nu demult ajunsesem acasa de la plaja, pentru ca spre surprinderea ta,  mai sunt unii care isi mai si traiesc si viata, nu stau ca tine toata ziua intr-un birou si asteapta stresat ordinele ca un subaltern veritabil, noooo…..asa ca fiind pe relaxare si fiind si in spiritul sarbatorilor, mai avand si acceptul Marelui Alb la minusari,  m-am gandit sa iti fac si tie un cadou cateva  minusuri, ca sa fii si tu in trend cu noi ceilalti, care suntem minusati din toate partile🥳…chiar le meriti cu varf si indesat!!!!

Nu stiu unde ai vazut tu ca as fii spus ca ai avea clone si ca tu esti in spatele conturilor care minuseaza, la fel cum nici eu nu am avut, nu am si nici nu o sa am vreodată alte conturi pe aici… drept dovada te-am bombardat cu minusuri de pe contul meu real, nu am de ce sa ma ascund in spatele altor conturi, chiar nu….

Te-as lamurii si cu punctele alea multe pe care le-am primit la unele comentarii, care vad ca te macina rau de ceva timp incoace, dar nu ma obosesc sa iti explic, pentru ca ai capatana cam grea, banuiesc din cauza caschetei, si oricum nu ai intelege😂😂….asa ca am sa spun pass
Singurul care si-a dat seama ce sa intamplat acolo cred ca este @andydry , poate si altii, nu stiu.. oricum, cine are putina logica intelege situatia cu punctele alea…

LE: nu te obosi sa imi raspunzi pentru ca te-am ejectat inapoi la ignor!!!

Orice prost stie sa dea minusuri. 👍 😁

Are un rost si minusul ala cateodata, daca stii sa alegi postarile care merita.😁😁

Nu am zis ca m-ai minusat de pe alt cont. Oricum nu te duce mintea la mai mult.😁😁

Si de unde stii tu unde sunt eu !?🤔😁 vezi poate ne intalnim pe plaja!😁😁

Stai linistit! Stiu ca este opera lui ciupa, reputatia ta (nemeritata)😁😁

Am dorit sa vad daca ai demnitatea de a recunoaste! 👍😁😁😁

Dar exact cum am banuit, esti o curva cu pula.😁😁

Nimic mai mult!👍👍😁

PS: cat face 2+2:2?😁😁

Poate asta stii!😁😁

http://imgur.com/a/A5xDVRO

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
7 minutes ago, altadata said:

Are un rost si minusul ala cateodata, daca stii sa alegi postarile care merita.😁😁

Nu am zis ca m-ai minusat de pe alt cont. Oricum nu te duce mintea la mai mult.😁😁

Nimic mai mult!👍👍😁

Vezi sa nu-ti scoata boris aerele astea de superioritate ,altalaba

Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
Just now, altadata said:

Tu cu cine te certi?😁

Vorbesti singur?😁😁

Boala grea asta!😁😁😁

Haha ,ce amuzant ,mereu uit ca esti bipolar ,adu-l pe ala cu emoji-urile inapoi ,era mai simpatic 

Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
1 minute ago, altadata said:

Tu cu cine te certi?😁

Vorbesti singur?😁😁

Boala grea asta!😁😁😁

mi-e ca o sa paresesti forumul asta inaintea mea ,just sayin 😂

Link spre comentariu
  • Oras:Forum
  • Oras:Forum
Acum 15 ore, altadata a spus:

Nimic mai mult!👍👍😁

PS: cat face 2+2:2?😁😁

Poate asta stii!😁😁

http://imgur.com/a/A5xDVRO

Ce bine i-ai spus-o😂😂😂

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
2 minutes ago, Muzicutza said:

Ce bine i-ai spus-o😂😂😂

M-a durut capul pe mine de prietenul tau @altadata ,care a incercat sa ma bage in razboi cu jumatate de forum :))))) ,aia e ,din greseli invatam ,imi pare rau ca am acuzat o gramada de lume aiurea ,un singur lucru mai am de spus si cu asta inchei orice lucru legat de subiectul asta 

clone @altadata :

@Muzicutza

@ThePunisher.

@Dorel2021

@reaktor2021

mai sunt da nu stau sa le caut ,peace✌️

si pentru tovarasul @Liviu555

@moldoclaudiu

@Alex61

@Mu13Char0n

@Mu13Charon

Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
2 minutes ago, CharonIV said:

M-a durut capul pe mine de prietenul tau @altadata ,care a incercat sa ma bage in razboi cu jumatate de forum :))))) ,aia e ,din greseli invatam ,imi pare rau ca am acuzat o gramada de lume aiurea ,un singur lucru mai am de spus si cu asta inchei orice lucru legat de subiectul asta 

clone @altadata :

@Muzicutza

@ThePunisher.

@Dorel2021

@reaktor2021

@moldoclaudiu

@Alex61

@Mu13Char0n

@Mu13Charon

Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
3 minutes ago, CharonIV said:

clone @altadata :

@Muzicutza

@ThePunisher.

@Dorel2021

@reaktor2021

@moldoclaudiu

@Alex61

@Mu13Char0n

@Mu13Charon

Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
3 minutes ago, CharonIV said:

clone @altadata :

@Muzicutza

@ThePunisher.

@Dorel2021

@reaktor2021

@moldoclaudiu

@Alex61

@Mu13Char0n

@Mu13Charon

Link spre comentariu
Vizitator CharonIV
Just now, Muzicutza said:

😂😂😂😂😂😂😂Retardat x4 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

10 minutes ago, CharonIV said:

clone @altadata :

@Muzicutza

@ThePunisher.

@Dorel2021

@reaktor2021

@moldoclaudiu

@Alex61

@Mu13Char0n

@Mu13Charon

Link spre comentariu

Vizitator CharonIV
2 hours ago, Muzicutza said:

Ce bine i-ai spus-o😂😂😂

Sa dai plusuri la deruta doar ca sa contrazici ,doamne cat de prost esti 

22 hours ago, CharonIV said:

Si da ,folosind 2 tipuri diferite de emoji-uri nu pacaleste pe nimeni ,arata doar ca folosesti 2 dispozitive ca ultimul trist ,vreau sa vad si io pe @altadata si pe @Muzicutza online in acelasi timp 

Legat de intrebarea asta ,ca ti-am pus-o cu scop  ,daca nu erai @Muzicutza nu aveai de ce sa-mi demonstrezi tu mie asa ceva ,inca o muie luata cu toata gura pentru altalaba

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...