boris32 Reputație: 33 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Chiar acum, Muzicutza a spus: Nu bo$$, nu caut cearta cu tine, dar am auzit de la prosul puli de Charon ca esti tare periculos, m-a amenintat pe mine, cu tine😂😂😂 Deci el te-a introdus in discutie, eu habar nu am cine esti😀Nu acum, cu ceva timp in urma. Asa ca punel pe el sa iti faca o felatie😂😂😂😂 @CharonIVEu va dau adresa mea, va invit la mine acasa daca chiar doriti lucrul asta👍Chiar m-ai facut curios ce o sa patesc, imi rupi picioarele, ma transezi??? Ia zi😂😂😂 Bai "frate" tu cred ca ești bolnav. Cine dracu te-a băgat pe tine în seama? De ce mi te adresezi? M-am adresat eu la persoana ta vreodată? Ti-am spus eu vreodată ca dacă te prind ma cac pe tine sau cine știe ce îți mai fac? Bai asta atâta timp cât nu ma deranjezi pe mine personal ce dracu treaba am eu cu tine sau cu oricare altul de aici. Ma doare în pl de toți vrei sa te mint? Nu am prieteni pe forum de curve în plm. Vezi ca lacrimile alea din rasul asta al tău îmi curg mie din pl ce ai. Ma repet, dacă vrei sa te cerți cu cineva pe internet cauta pe altcineva ca pentru mine nu reprezinți nici tu nici nimeni de pe forumul asta nimic esti nebun? Am mai auzit eu de viteji ca tine care dau adrese la băieți dar defapt ei sunt din alt oras🤣. Stai dracu cuminte ca iti agăți dresul și după ai sa plângi pe bune. Serios. Cauta-ma când o sa te bag eu în seama dar pana atunci dacă nu ma găsești ma cauți la ouă ok? Hai bafta ca te-am șmecherit destul.😂 1 1 Link spre comentariu
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: aha bine ,doamne cat de penibil 😂 ,dupa toata muia pe care ai luat-o ,tot nu recunosti si o dai pe aia cu "baiatu de bucuresti":))))))))))))))))))) Neuronul tau are iluzie optica😂😂😂😂 Unde mi-ai dat tu mie muie mai rateu😂😂😂😂? Ti-am inchis gura de fiecare data cand ai latrat prost, o dadeai in pace😂😂😂Mai bine ii faci o feltatie lui Boris pana nu se supara pe tine😂😂😂 2 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2021 Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Just now, Muzicutza said: Neuronul tau are iluzie optica😂😂😂😂 Unde mi-ai dat tu mie muie mai rateu😂😂😂😂? Ti-am inchis gura de fiecare data cand ai latrat prost, o dadeai in pace😂😂😂Mai bine ii faci o feltatie lui Boris pana nu se supara pe tine😂😂😂 Cum am zis si atunci ,jale ,ai dat-o la intors de 2 ori ,mai ai o sansa☠️☠️ Link spre comentariu
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Cum am zis si atunci ,jale ,ai dat-o la intors de 2 ori ,mai ai o sansa☠️☠️ Cum ce am dat-o la intors? Acum 4 minute, boris32 a spus: Bai "frate" tu cred ca ești bolnav. Cine dracu te-a băgat pe tine în seama? De ce mi te adresezi? M-am adresat eu la persoana ta vreodată? Ti-am spus eu vreodată ca dacă te prind ma cac pe tine sau cine știe ce îți mai fac? Bai asta atâta timp cât nu ma deranjezi pe mine personal ce dracu treaba am eu cu tine sau cu oricare altul de aici. Ma doare în pl de toți vrei sa te mint? Nu am prieteni pe forum de curve în plm. Vezi ca lacrimile alea din rasul asta al tău îmi curg mie din pl ce ai. Ma repet, dacă vrei sa te cerți cu cineva pe internet cauta pe altcineva ca pentru mine nu reprezinți nici tu nici nimeni de pe forumul asta nimic esti nebun? Am mai auzit eu de viteji ca tine care dau adrese la băieți dar defapt ei sunt din alt oras🤣. Stai dracu cuminte ca iti agăți dresul și după ai sa plângi pe bune. Serios. Cauta-ma când o sa te bag eu în seama dar pana atunci dacă nu ma găsești ma cauți la ouă ok? Hai bafta ca te-am șmecherit destul.😂 Bine ma cu zici tu, pace tie😉 2 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2021 Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Just now, Muzicutza said: Cum ce am dat-o la intors? Bine ma cu zici tu, pace tie😉 ☠️☠️☠️ mai intrebi ,tu esti nebun de legat sa mor:)))))))) Link spre comentariu
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: ☠️☠️☠️ mai intrebi ,tu esti nebun de legat sa mor:)))))))) Pai daca vi cu o afirmatie, du-o pana la capat, arunci doar praf de stele in ochii cititorului😵 Hai paranoia sa te vad😂😂😂 2 Link spre comentariu
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Acum 17 minute, CharonIV a spus: aha bine ,doamne cat de penibil 😂 ,dupa toata muia pe care ai luat-o ,tot nu recunosti si o dai pe aia cu "baiatu de bucuresti":))))))))))))))))))) Hai sa iti mai inchid gura inca odata😂😂😂😂Desii nu meriti😒 Vezi ce scrie??? 2 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2021 Partajează Postat Decembrie 15, 2021 2 minutes ago, Muzicutza said: Hai sa iti mai inchid gura inca odata😂😂😂😂Desii nu meriti😒 Vezi ce scrie??? Parca esti primul prost care a auzit de VPN ,lol :)))))))) ,cum ziceam ,jale Link spre comentariu
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Parca esti primul prost care a auzit de VPN ,lol :)))))))) ,cum ziceam ,jale Da ma, cum zici tu, foloseste VPN si ai sa vazi cum iti apare, nu iti da locatia exacta... acel 050784, e un cod postal care nu apare in VPN Acum sti unde stau, Te astept la mine😘 2 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2021 Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Just now, Muzicutza said: Da ma, cum zici tu, foloseste VPN si ai sa vazi cum iti apare, nu iti da locatia exacta... acel 050784, e un cod postal care nu apare in VPN Acum sti unde stau, Te astept la mine😘 Ce gluma :)))))))))))))))))))))))))))) doamne da prost mai esti ,iti apare ce vrei tu lol ,si in china si adresa si casa ,da asa e cand esti "prostul satului" si nu stii cum sa te mai scoti ,te-am pupat ,e ultimul raspuns ca n-am cu cine ,cius Link spre comentariu
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Acum 1 minut, CharonIV a spus: Ce gluma :)))))))))))))))))))))))))))) doamne da prost mai esti ,iti apare ce vrei tu lol ,si in china si adresa si casa ,da asa e cand esti "prostul satului" si nu stii cum sa te mai scoti ,te-am pupat ,e ultimul raspuns ca n-am cu cine ,cius Ti-am spus, cand esti in Bucuresti imi dai un PM, si iti voi arata cat de real sunt, pana atunci shhh pe tema asta😂😂😂😂 2 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2021 Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Just now, Muzicutza said: Ti-am spus, cand esti in Bucuresti imi dai un PM, si iti voi arata cat de real sunt, pana atunci shhh pe tema asta😂😂😂😂 Poate ma duci dracu pe la vreo baba acasa 😂😂 #celmaiprostdepeplaneta Link spre comentariu
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Poate ma duci dracu pe la vreo baba acasa 😂😂 #celmaiprostdepeplaneta Parca era ultimul raspuns😂😂😂 Cuvantul tau e zero barat😂😂😂😂 Cum deschizi gura minti😂😂😂 Asa mai amagit ca ma bagi la ignore, dar ai raspuns de fiecare data😂😂😂😂😂 Acum 23 minute, Muzicutza a spus: Pai daca vi cu o afirmatie, du-o pana la capat, arunci doar praf de stele in ochii cititorului😵 Hai paranoia sa te vad😂😂😂 Unde fugi, ai uitat ceva😂😂😂😂 Vad ca iti place hashtag-ul dedicat tie😂😂😂 2 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2021 Partajează Postat Decembrie 15, 2021 2 minutes ago, Muzicutza said: Parca era ultimul raspuns😂😂😂 Cuvantul tau e zero barat😂😂😂😂 Cum deschizi gura minti😂😂😂 Asa mai amagit ca ma bagi la ignore, dar ai raspuns de fiecare data😂😂😂😂😂 Unde fugi, ai uitat ceva😂😂😂😂 Vad ca iti place hashtag-ul dedicat tie😂😂😂 Cand te vad cat de prost esti altalaba mi se mai face mila si iti raspund ,ai cuvantul meu ,asta e ultimul ,tot un labagiu ramai ✌️ Link spre comentariu
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Cand te vad cat de prost esti altalaba mi se mai face si iti raspund ,ai cuvantul meu ,asta e ultimul ,tot un labagiu ramai ✌️ Cuvinte mari, pentru un om asa mic cum esti tu, altalaba😂😂😂 Acelasi cuvant folosit de stapanul lui😂😂😂😂😂😂😂😂 Ba esti sigur ca te posti abtine sa nu raspunzi, juri pe rosu??😂😂😂😂 2 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Acum 1 oră, andydry a spus: Eu stiu cum dar nu iti zic🤪 Stiam ca esti baiat destept🤪 Link spre comentariu
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Acum 8 minute, CharonIV a spus: Cand te vad cat de prost esti altalaba mi se mai face mila si iti raspund ,ai cuvantul meu ,asta e ultimul ,tot un labagiu ramai ✌️ Ia vezi, se vede mai bine acum, bara de sus nu are nici un vpn🙄 2 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2021 Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Just now, Muzicutza said: Ia vezi, se vede mai bine acum, bara de sus nu are nici un vpn🙄 Ce treaba are bara de search cu vpn-ul? Link spre comentariu
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Ce treaba are bara de search cu vpn-ul? acolo apare aplicatia de VPN care o folosesti.... Neurolul tau nu pricepe😂😂😂😂😂 Parca era ultimul post😂😂😂😂 2 Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2021 Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Just now, Muzicutza said: acolo apare aplicatia de VPN care o folosesti.... Neurolul tau nu pricepe😂😂😂😂😂 Parca era ultimul post😂😂😂😂 Pai esti ,nu apare nimic ,e totul la fel doar ca ai alt ip ,evident si alta locatie ,atat ,nu bara ,nu nimic...... Imi fac cruci cand te aud Link spre comentariu
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Chiar acum, CharonIV a spus: Pai esti ,nu apare nimic ,e totul la fel doar ca ai alt ip ,evident si alta locatie ,atat ,nu bara ,nu nimic...... Imi fac cruci cand te aud Consulta un psiholog, lasa biserica😂😂😂 De abea astept sa vad pe cine mai futi la cap, ca as putea fi eu😂😂😂😂 Paranoia😂😂😂 2 Link spre comentariu
Mu13Char0n Reputație: 24 Postat Decembrie 15, 2021 Partajează Postat Decembrie 15, 2021 1 oră în urmă, Muzicutza a spus: Consulta un psiholog, lasa biserica😂😂😂 De abea astept sa vad pe cine mai futi la cap, ca as putea fi eu😂😂😂😂 Paranoia😂😂😂 Ce sa mai faca psihologul cu el? La psihiatru ar trebui trimis , si tare cred ca nu scapa nelegat! Link spre comentariu
Mu13Char0n Reputație: 24 Postat Decembrie 15, 2021 Partajează Postat Decembrie 15, 2021 Acum 3 ore, CharonIV a spus: Si da ,folosind 2 tipuri diferite de emoji-uri nu pacaleste pe nimeni ,arata doar ca folosesti 2 dispozitive ca ultimul trist ,vreau sa vad si io pe @altadata si pe @Muzicutza online in acelasi timp mai prostanacule , poti sa iti faci mai multe conturi de Gooogle si poti sta in Chrome online pe cate conturi vrei tu. Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Decembrie 15, 2021 @altadata… Obsedatute, ti-a trecut indragosteala… ti-ai mai revenit? Esti mai bine? 😈 Referitor la minusat,Aseara era ora 20 si un pic, nu ora 4 cum spui tu, atata era ora in SUA, ( tu nu ai de unde stii din astea) si nu stateam cu tirul la descarcat, ci nu demult ajunsesem acasa de la plaja, pentru ca spre surprinderea ta, mai sunt unii care isi mai si traiesc si viata, nu stau ca tine toata ziua intr-un birou si asteapta stresat ordinele ca un subaltern veritabil, noooo…..asa ca fiind pe relaxare si fiind si in spiritul sarbatorilor, mai avand si acceptul Marelui Alb la minusari, m-am gandit sa iti fac si tie un cadou cateva minusuri, ca sa fii si tu in trend cu noi ceilalti, care suntem minusati din toate partile🥳…chiar le meriti cu varf si indesat!!!! Nu stiu unde ai vazut tu ca as fii spus ca ai avea clone si ca tu esti in spatele conturilor care minuseaza, la fel cum nici eu nu am avut, nu am si nici nu o sa am vreodată alte conturi pe aici… drept dovada te-am bombardat cu minusuri de pe contul meu real, nu am de ce sa ma ascund in spatele altor conturi, chiar nu…. Te-as lamurii si cu punctele alea multe pe care le-am primit la unele comentarii, care vad ca te macina rau de ceva timp incoace, dar nu ma obosesc sa iti explic, pentru ca ai capatana cam grea, banuiesc din cauza caschetei, si oricum nu ai intelege😂😂….asa ca am sa spun pass Singurul care si-a dat seama ce sa intamplat acolo cred ca este @andydry , poate si altii, nu stiu.. oricum, cine are putina logica intelege situatia cu punctele alea… LE: nu te obosi sa imi raspunzi pentru ca te-am ejectat inapoi la ignor!!! Link spre comentariu
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2021 Partajează Postat Decembrie 15, 2021 27 minutes ago, Mu13Char0n said: mai prostanacule , poti sa iti faci mai multe conturi de Gooogle si poti sta in Chrome online pe cate conturi vrei tu. Mai cauti inca un ban poponare 😂 ? Link spre comentariu
Postări Recomandate