Sari la conținut

https://www.olx.ro/d/oferta/caut-job-part-time-fac-masaj-la-domiciliul-clientului-IDf3q7H.html

Postări Recomandate

• Oras:Resita
  • Oras:Resita
Postat

https://www.olx.ro/d/oferta/caut-job-part-time-fac-masaj-la-domiciliul-clientului-IDf3q7H.html

A fost cineva ? 

• Oras:No man"s land
Postat

Am vorbit eu cu ea.

150 lei la domiciliu tau sau hotel/pensiune , nu am intrat in detalii ce si cat.

Este disponibila de saptamana viitoare.

• Minus 1
  • Oras:Craiova
Postat
Acum 8 ore, Bogdan0098 a spus:

Un numar de contact aveti?

Daca accesai acel link aflai nr de telefon: 0764149830

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator mad_horse
Reputație: 0
Postat

O fi adevărat, că la telefon nu răspunde, doar watsapp

Postat

Fetita asta nu cred ca da bine cu capul. Am incercat sa o sun nimic am luat legatura cu ea pe whatsapp vorbindu-i foarte frumos o intreb despre masaj. Imi spune ca 200 masaj pe corp nu spune daca cu finalizare sau nu si cat timp desi am intrebat frumos dupa care toate incercarile mele de a afla mai multe se lovesc de un zid al tacerii. Aveti grija mai ales daca in cele din urma vreunul dintre voi o aduce acasa pentru ca din cate vad uitându-mă la chipul ei are si niste apucaturi de ciorditoare plus ca sunt in stare sa bag mana in foc ca mai multe stiu eu despre avioane decat ea despre masaj. 

Postat

Te poti duce cu ea la un hotel 60/70 lei doua, trei ore , nu trebuie sa o aduci acasa sa te risti.

• Minus 1
Postat
Acum 22 minute, sorinelxart a spus:

Te poti duce cu ea la un hotel 60/70 lei doua, trei ore , nu trebuie sa o aduci acasa sa te risti.

Parerea mea e ca nu se merita de nici un fel. Arunci cu banii aiurea pe fereastra oricum ai da-o cu faptura aceasta

• Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu
Postat
Acum 33 minute, sorinelxart a spus:

Ce sa faci cu ea la hotel? Pe mine mă tenta faza cu șters praful, spălat vase, curățat de buruieni prin curte, tocat zarzavat pt o ciorba! Eu sunt cu fetishirile mele mai neobișnuite!

• Like 1
  • Haha 4
Vizitator Artemisia
Postat
Acum 2 ore, unscarred a spus:

Ce sa faci cu ea la hotel? Pe mine mă tenta faza cu șters praful, spălat vase, curățat de buruieni prin curte, tocat zarzavat pt o ciorba! Eu sunt cu fetishirile mele mai neobișnuite!

Nu suna rau, un costumas de maid sexy 😄

Vizitator mad_horse
Postat

Pe telegram la poza e un băiat la numărul asta

• Membru Premium
Postat
Acum 13 ore, mad_horse a spus:

Pe telegram la poza e un băiat la numărul asta

Pai îl mai trimite și pe tac-su! Vine el cu trafaletul lui dacă e de zugraveala! 

• Haha 1

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...