Sari la conținut

Masaj Inghinal !!!

Postări Recomandate

Postat

Salutari. Am fost acum 2 luni. Nu ajung asa des in timisoara, dar cand ajung am grija sa nu ratez masajul doamnei. Nu ma deranjeaza ca il face mai cu forta :)) inghinalul e fix ce trebuie. Atenta la oua si anus. Nu se dezbraca. Nici nu am intrebat vreodata daca se poate dezbraca sau daca ma lasa sa o ating. Ma multumesc cu masajul :D   Chiar o recomand. Si daca e cineva aici care ajunge in bacau si vrea un masaj de relaxare(fara inghinal), recomand o doamna de 40+. Eu sunt din bucuresti si incerc sa gasesc cate un masaj in fiecare oras. In timisoara e aceasta doamna care e pe locul 2 pt mine. Pe locul 1 este doamna din bacau care maseaza impecabil. De acolo plec cel mai relaxat chiar daca nu am parte de inghinal. Am facut muuulte masaje de-a lungul anilor dar pe doamna asta nu o intrece nimeni. In timpul masajul sunt mici atingeri la oua si penis dar doar asa cat sa nu adormi pe masa.  +40 (721) 384 946 e numarul ei. Nu o sa regretati. Ultima data am dat 200 lei. Nush daca s-a mai scumpit acum. Dar merita. O sa fac un topic pe bacau. Ciudat ca doamna inca nu are topic. Zi buna sa aveti

• Mersi 1

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
La 15.12.2025 la 23:16, mihai987456 a spus:

Bună a mai fost cineva recent la doamna?

Salutare,

Am fost eu acum vreo luna si ceva, are aceleași servicii de masaj terapeutic+masaj inghinal la 150 lei

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.