Membru Premium Flx01 Reputație: 7449 Postat Mai 30, 2022 Membru Premium Postat Mai 30, 2022 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Eu o revad sigur, am loc rezervat deja🤣😂😂. Si ce te lauzi🤦♂️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Mai 30, 2022 Postat Mai 30, 2022 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Si ce te lauzi🤦♂️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Doar voiam sa iti fac in ciuda🙃. Hai ca daca nu mai are locuri libere, intram impreuna, ce nu fac eu pt tine🤣🤣🤣. Doar sa stai cu ochii inchisi, sunt rusinos la inceput. Aduc si o rigla?
Membru Premium Flx01 Reputație: 7449 Postat Mai 30, 2022 Membru Premium Postat Mai 30, 2022 Acum 1 minut, unsuflet a spus: Doar voiam sa iti fac in ciuda🙃. Hai ca daca nu mai are locuri libere, intram impreuna, ce nu fac eu pt tine🤣🤣🤣. Doar sa stai cu ochii inchisi, sunt rusinos la inceput. Aduc si o rigla? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 Asa?
Membru Premium Flx01 Reputație: 7449 Postat Mai 30, 2022 Membru Premium Postat Mai 30, 2022 Acum 26 minute, unsuflet a spus: Doar voiam sa iti fac in ciuda🙃. Hai ca daca nu mai are locuri libere, intram impreuna, ce nu fac eu pt tine🤣🤣🤣. Doar sa stai cu ochii inchisi, sunt rusinos la inceput. Aduc si o rigla? Ce sa faci cu rigla? 🙊🤔 Sunt citeva fete 4 la numar alaturi de care sint egoist si nu vreau sa le impart. Vreau toata atentia lor. Si Alessiia face parte din acest grup. 🙈🙊 2 1
alessiia Reputație: 153 Postat Mai 31, 2022 Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Autor Postat Mai 31, 2022 Bună dimineața! Am ajuns la “birou”😎😉😅 Disponibilă între orele 11:00-20:00 ( ultima programare) Locatia: Ared Kaufland Disponibila doar astăzi, din păcate 😞 Pentru programări contactați-mă la acest număr: 0755895148 Serviciile mele sunt urmatoarele: ✅ NP ✅ OP/ ON( in funcție de igiena) ✅GFE ✅CIM ✅COF ✅COB ✅FK (In functie de igiena si compatibilitate) ✅Sex in diferite pozitii ✅Foot job ✅Foot fetish ✅Hand job 30 minute-150 lei 60 minute-300 lei (2 finalizări) 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 31, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Mai 31, 2022 Acum 18 minute, alessiia a spus: Bună dimineața! Am ajuns la “birou”😎😉😅 Disponibilă între orele 11:00-20:00 ( ultima programare) Locatia: Ared Kaufland Disponibila doar astăzi, din păcate 😞 Pentru programări contactați-mă la acest număr: 0755895148 Serviciile mele sunt urmatoarele: ✅ NP ✅ OP/ ON( in funcție de igiena) ✅GFE ✅CIM ✅COF ✅COB ✅FK (In functie de igiena si compatibilitate) ✅Sex in diferite pozitii ✅Foot job ✅Foot fetish ✅Hand job 30 minute-150 lei 60 minute-300 lei (2 finalizări) Cu serviciile tale și aceste poze superbe sunt sigur ca este direct full booked … in poza a 3 lenjeria îți vine perfect … și zâmbetul este superb , camera te iubește , și corpul tău e perfect … Ahh stai ca am greșit tu nu ai poze 🤦🏻♂️🥹🥺
alessiia Reputație: 153 Postat Mai 31, 2022 Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Autor Postat Mai 31, 2022 Pentru poze, scrieți-mi pe whatsapp, va rog, acolo o sa primiți poze pana îmi rezolv problema cu abonamentul! Mulțumesc pentru înțelegere💋🙏 Contact: 0755895148
Membru Premium Flx01 Reputație: 7449 Postat Mai 31, 2022 Membru Premium Postat Mai 31, 2022 Salut Proaspat iesit de la una din preferatele mele. Ce pot sa va zic decit ca ma bucurat ff tare revederea cu Ale. Ale a ramas aceasi doamna frumoasa. Alaturi de care ma simt minunat. Am povestit multe, si mai avem de povestit. Multe!. Ne-am iubit frumos si cu drag. 🤪😘🤗 Mai multe nu mai spun dar abia astept sa ne revedem. Multumesc printes-o 😘😘😘🤗🤗🤗 1
alessiia Reputație: 153 Postat Mai 31, 2022 Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Autor Postat Mai 31, 2022 @pisicuts Te rog, schimbă-mi numărul din TITLU, mulțumesc anticipat! Acesta este noul număr : 0755895148
alessiia Reputație: 153 Postat Mai 31, 2022 Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Autor Postat Mai 31, 2022 Acum 16 minute, Flx01 a spus: Salut Proaspat iesit de la una din preferatele mele. Ce pot sa va zic decit ca ma bucurat ff tare revederea cu Ale. Ale a ramas aceasi doamna frumoasa. Alaturi de care ma simt minunat. Am povestit multe, si mai avem de povestit. Multe!. Ne-am iubit frumos si cu drag. 🤪😘🤗 Mai multe nu mai spun dar abia astept sa ne revedem. Multumesc printes-o 😘😘😘🤗🤗🤗 Heyyy🤗💋 Ma bucur foarte tare ca am avut ocazia sa ne revedem după atâtea luni 🤦🏻♀️ Iti mulțumesc din suflet pentru vizita, și ca ai rămas aceeași persona pe care am cunoscut-o anul trecut!!! Te pup și abia aștept următoarea întâlnire, griji de tine!!!❤️❤️❤️❤️ 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20201028/1007/31c0138db5bce2f4bcd7bc131a6fbcc5.jpg
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 @naty22 cum m-a vazut Azi iar am fost la f...t😅 La Alesia eu am fost Mi-a placut de n-are rost. Imi doream mult sa o revad pe Alesia, cred ca ne-am intolocat corpurile ultima oara prin noiembrie sau decembrie. Partea buna e ca nu s-a ingrasat, a ramas exact la fel cum o stiam, corp de femeie clepsidra, chip frumos, ochi minunati, sanii putini lasati si o atitudine asa mai afectuoasa cum imi place mie. Ma grabesc, asa ca trec direct la ce ne intereseaza. On f bun, umed, jucat cu capul la ea in guritza si cu atentie sporita la adiacente. Am descoperit recent ca pt mine ele reprezinta o zona extrem de erogena. La Np mi-a spus ca nu a mai facut sex din decembrie. Initial nu am crezut-o, am zis ca doar o spune asa sa ma incante. Cum eram al doilea client care a penetrat-o azi, tot dupa spusele ei, am inceput sa o crezut ca nu mai facuse sex doar dupa primii cm parcursi in interiorul ei. Parca era fata mare. Pe parcurs ne-am mai acomodat, dar senzatia aia de stramtoare mi-a ramas in minte. Extraordinar! Buzele ii sunt carnoase, numai bune de tzucat. Am vazut ca si-a adaptat tarifele si are meniul complet in 150/300. Cand va mai reveni pe la noi cu siguranta o voi mai penetra ( vizita am vrut sa scriu, dar mi-a ramas in minte stransoarea aia de fata mare). Va rog, nu o largiti prea tare.😁
alessiia Reputație: 153 Postat Iunie 1, 2022 Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Autor Postat Iunie 1, 2022 Acum 16 ore, unsuflet a spus: @naty22 cum m-a vazut Azi iar am fost la f...t😅 La Alesia eu am fost Mi-a placut de n-are rost. Imi doream mult sa o revad pe Alesia, cred ca ne-am intolocat corpurile ultima oara prin noiembrie sau decembrie. Partea buna e ca nu s-a ingrasat, a ramas exact la fel cum o stiam, corp de femeie clepsidra, chip frumos, ochi minunati, sanii putini lasati si o atitudine asa mai afectuoasa cum imi place mie. Ma grabesc, asa ca trec direct la ce ne intereseaza. On f bun, umed, jucat cu capul la ea in guritza si cu atentie sporita la adiacente. Am descoperit recent ca pt mine ele reprezinta o zona extrem de erogena. La Np mi-a spus ca nu a mai facut sex din decembrie. Initial nu am crezut-o, am zis ca doar o spune asa sa ma incante. Cum eram al doilea client care a penetrat-o azi, tot dupa spusele ei, am inceput sa o crezut ca nu mai facuse sex doar dupa primii cm parcursi in interiorul ei. Parca era fata mare. Pe parcurs ne-am mai acomodat, dar senzatia aia de stramtoare mi-a ramas in minte. Extraordinar! Buzele ii sunt carnoase, numai bune de tzucat. Am vazut ca si-a adaptat tarifele si are meniul complet in 150/300. Cand va mai reveni pe la noi cu siguranta o voi mai penetra ( vizita am vrut sa scriu, dar mi-a ramas in minte stransoarea aia de fata mare). Va rog, nu o largiti prea tare.😁 Mulțumesc pentru nenumăratele vizite, dar și pentru toate cuvintele frumoase in același timp! Te pupăcesc❤️💋💋💋
alessiia Reputație: 153 Postat Iunie 1, 2022 Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Autor Postat Iunie 1, 2022 Heyyy,dragilor! 🤗 Vineri (03.06) voi fii disponibila in Arad😉 Locatia este aceeași ( ARED KAUFLAND)😎😉 Pentru programări puteți să-mi scrieți pe whatsapp, incepand din seara asta, cei care va stiti programul 😉 Va pup💋 1 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2022 Postat Iunie 3, 2022 Mai ajungi azi prin satul nostru?
alessiia Reputație: 153 Postat Iunie 3, 2022 Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Autor Postat Iunie 3, 2022 Acum 54 minute, unsuflet a spus: Mai ajungi azi prin satul nostru? Buna❤️ Sigur ca da! Disponibila între orele 12:00-23:00 Locatia este aceeași (Ared kaufland ) Pupici 💋💋💋
Titel18 Reputație: 79 Postat Iunie 3, 2022 Postat Iunie 3, 2022 Acum 11 minute, asus_cok a spus: O poza ceva...gasim si noi... Ar fi binevenite.
x_player Reputație: 36 Postat Iunie 5, 2022 Postat Iunie 5, 2022 Alesia, se poate niște poze pentru cei ce nu te cunoaștem? Si actualizare de preturi si servicii. Multumesc 🤗😁
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2022 Postat Iunie 7, 2022 Inca de saptamana trecuta i-am spus Alessiei ca doresc sa o vad azi daca va fi disponibila. Asa ca ne-am vazut, in ciuda vizitei reusite de dimineata. Apartament la Ared Kaufland cu de toate. Dupa usa ma astepta Alessia, goala ca de obicei, sau maxim cu un prosop in jurul ei, proaspat iesita de la dus. Mie imi place tot la ea, mai putin sanii putin lasati. Dar eu merg la ea pt compatibilitatea pe care o avem, pt atitudiinea calma si calda, e altfel fata de restul fetelor. Dupa indelungi discutii de socializare in pat, mangaieri si pupaturi, am observat ca timpul tace si trece si am trecut la treaba. A sarit ea direct cu guritza in Gigel, a stat astfel incat o puteam si mangaia si vefeam toata actiunea, cum il baga si scotea, cum se juca cu limba pe toata lungimea, pana la oo. Montat preze si trecut in misionar. Mie asa ini place cu ea, sa o vad cum clipeste din genele lungi in timp ce o penetrez. Revenit la oral unde si-a facut treaba pana la capst. Amenda 300 lei/h. Eu voi reveni cu drag la Alessia, parca ne intelegem tot mai bine, atat sexual cat si spiritual, pe masura ce avem tot mai multe intalniri. Daca mai doreste si nevasta ceva in seara asta, e bai cu B mare. Sunt rupt, stors, kaput. Noapte buna fete dragi si stimati colegi!
asus_cok Reputație: 37 Postat Iunie 10, 2022 Postat Iunie 10, 2022 Fara poze asa o sa si ramana locurile...
alessiia Reputație: 153 Postat Iunie 10, 2022 Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Autor Postat Iunie 10, 2022 Acum 4 ore, asus_cok a spus: Fara poze asa o sa si ramana locurile... Mda… Ai dreptate 🤣🤣🤣
Membru Premium Flx01 Reputație: 7449 Postat Iunie 10, 2022 Membru Premium Postat Iunie 10, 2022 Acum 15 minute, alessiia a spus: Mda… Ai dreptate 🤣🤣🤣 Las ' ca vin eu si fara poze😁😁😁
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Iunie 30, 2022 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Iunie 30, 2022 Hello , Revin cu o recenzie puțin întârziată de la ultima întâlnire cu titulara toporului. Facut programare prin Whatsapp. Ma primit foarte drăguța , sociabilă și mega deschisă chiar dacă a fost doar a doua întâlnire parca ne știam de-o vesnicie. După dușul care se cuvine am trecut in camera de acțiune , unde am avut parte de un ON plăcut și un NP pe măsura . Fata 8.5 ( foarte drăguța , slim cu un fund bombat și ferm , sânii mai solicitați de gravitația dar sunt naturali) ON 9 ( soft cu tente de Deep ) NP 9( plăcut , o simți bine pe cuc , nu comentează la poziții și e acol prezenta cu tine ) Atitudine 10 ( forte deschisă , prietenoasa și nu e deloc grabita ) De recomandat și de revenit . 4 2 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
alessiia Reputație: 153 Postat Iulie 5, 2022 Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Telefon: 0755895148 Oras:â�¤ï¸�Timisoara Indisponibila Autor Postat Iulie 5, 2022 Disponibila între orele 12:00-22:00
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum