a87lex Reputație: 43 Postat Iulie 12, 2021 Oras:All around the freaking place Oras:All around the freaking place Postat Iulie 12, 2021 Salutare confrați. Îmi puteți recomanda ceva decent la Piatra Neamț? Văd că sunt multe postări vechi și multe de evitat. Mulțumesc. Ciocane tari!
sergiu_1981 Reputație: 88 Postat Iulie 12, 2021 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat Iulie 12, 2021 Acum 3 ore, a87lex a spus: Salutare confrați. Îmi puteți recomanda ceva decent la Piatra Neamț? Văd că sunt multe postări vechi și multe de evitat. Mulțumesc. Ciocane tari! Nu prea ai unde merge in acest oraș !!! Ella era o varianta ,dar am auzit că momentan nu este disponibila.
a87lex Reputație: 43 Postat Iulie 12, 2021 Oras:All around the freaking place Oras:All around the freaking place Autor Postat Iulie 12, 2021 Mulțumesc colegu. Am văzut, m-am reorientat spre Bacău 😁 seara buna
sergiu_1981 Reputație: 88 Postat Iulie 12, 2021 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Postat Iulie 12, 2021 Acum 37 minute, a87lex a spus: Mulțumesc colegu. Am văzut, m-am reorientat spre Bacău 😁 seara buna Daca găsești ceva bun ,da și mie un pont !!!
a87lex Reputație: 43 Postat Iulie 12, 2021 Oras:All around the freaking place Oras:All around the freaking place Autor Postat Iulie 12, 2021 Tocmai am ieșit de la o supervizate de fata. Andreea se numește 0758591319. Merita vizitata, recomand cu caldura
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum