bringiton Reputație: 103 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 26, 2014 Cu silicoane vor fi 2 saculeti umpluti cu plastic...parerea mea, sunt fan NATURALTotusi indiferent de decizie, tu stii cel mai bine cum iti place
caligula27 Reputație: 73 Postat Ianuarie 26, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 26, 2014 Momentan iti arata bine tatele,mai mult ca sigur ca pe viitor o sa ai nevoie de un implant...atunci ghideazate dupa principiul "cat mai mari si cat mai multe" ...incearca oricum sa ti iasa numar par
trucker4life Reputație: 177 Postat Ianuarie 29, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 29, 2014 o data am fost la tine silvy, si desi am stat mai mult cu gura la pasarica ta, ti-am apreciat si sanii. lasa-i asa. tot ce e natural e frumos, si ai tai chiar sunt frumosi, fermi, asa cum trebuie!
jaguar Reputație: 61 Postat Ianuarie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Telefon: [email protected] Oras:Timisoara Postat Ianuarie 29, 2014 Ciao SilvyParerea mea este ca ti-ai putea pune implanturi mamare (silicoane),ai arata si mai bine decat arati acum.Aceasta operatie iti va oferi o mai buna reliefare si o simetrie mai buna a sanilor.Atat doar ca trebuie sa alegi marimea potrivita(te vei sfatui cu medicul )daca vei alege sa faci asta.Inciziile sunt foarte mici si refacerea dupa o astfel de operatie este rapida.Pupic http://operatie-estetica.ro/public/imagini/4.jpghttp://operatie-estetica.ro/public/imagini/5.jpghttp://operatie-estetica.ro/public/imagini/6.jpghttp://operatie-estetica.ro/public/imagini/7.jpg 1
v3kt0r1 Reputație: 360 Postat Ianuarie 30, 2014 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 30, 2014 cred ca sunt singurul caruia ii plac mai mult pozele DE "DINAINTE" ?)alea tuguiate din ultima poza is perfecte.. si ca marime, nici nu sunt lasate. poate poza a 2-a necesita ceva mici interventii... dar restul sanilor mi se par frumosi naturali si chiar ''plastici'' cei siliconati.
silvy_pisicutza Reputație: 62 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Banatu'i fruncea Oras:Banatu'i fruncea Autor Postat Februarie 1, 2014 Eheehhheee......deci in urma raspunsurilor voastre am luat o hotarare. Daca voi mai fi in vara aici imi voi pune silicoane (tatze false) asa cum le numesc io . Ptr rasp vreau sa va ..pup pe toti ma baietzi, nu va ganditi la prostii k numai la asta va sta gandul
mavros Reputație: 20 Postat Februarie 1, 2014 Postat Februarie 1, 2014 Silicoanele iti folosesc cand te caci in gura sclavilor ?
silvy_pisicutza Reputație: 62 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Banatu'i fruncea Oras:Banatu'i fruncea Autor Postat Februarie 1, 2014 Yoooy ce penibil esti
shiva Reputație: 3156 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Vest Oras:Vest Postat Februarie 1, 2014 Eheehhheee......deci in urma raspunsurilor voastre am luat o hotarare. Pai cum adica in urma raspunsurilor noastre? Ca eu am numarat asa12 useri sa nu ti pui1 user sa ti pui2 useri au zis sa faci ceva cu mandibula
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Februarie 1, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Februarie 1, 2014 Da!!! Ne bucuram ca te-am ajutat sa iei o decizie inteleapta! Alte dileme mai ai? Nu ezita sa ne ceri parerea
silvy_pisicutza Reputație: 62 Postat Februarie 1, 2014 Oras:Banatu'i fruncea Oras:Banatu'i fruncea Autor Postat Februarie 1, 2014 raspunsul il stiam deja. Adica da. Dar niciodata nu strica mai multe pareri. Oricum nu ma asteptam la raspunsuri negative din partea voastra dar deehh(adica imi este cam frica de operatie si vroiam sa ma incurajati ) Dar las'k sunt mare ma descurc io,trec io si peste asta . Daca mai am si alte dileme?? mmm deocamdata nu...multam
illusionist Reputație: 549 Postat Februarie 2, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat Februarie 2, 2014 Parerea mea e sa ramai la sanii tai naturali. Sunt mai placuti sanii naturali daca ma intrebi pe mine si nici nu te complici cu o operatie care o sa te tina pe bara o perioada si o sa-ti toace si niste bani.
stresantul Reputație: 484 Postat Februarie 2, 2014 Oras:hasta la vista Oras:hasta la vista Postat Februarie 2, 2014 Pai se opereaza fata la sani, nu la gura. Aia poate produce in continuare.
illusionist Reputație: 549 Postat Februarie 3, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat Februarie 3, 2014 Crezi tu... e operatie... trebuie recuperare. 2-3 luni e posibil sa stea pe bara cu ocupatia ei din pacate.
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2014 Eee nu e chiar asa sa fim seriosi. O luna trebuie pauza totala apoi merge mai usurel asa fara doggy si woman on top ca se zgaltaie prea tare. Cu alte cuvinte merge cu clientii fideli si intelegatori inca o luna-doua si apoi gata, full contact
ernest Reputație: 11 Postat Februarie 4, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 4, 2014 La cum arati sincer te-as pune bibelou acasa si te-as admira zilnic Crede-ma ramai asa cum esti ca arati bine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum