Amanda1 Reputație: 104 Postat Iulie 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 14, 2021 Descriere Stapana ta perversa Stapana matura cu experienta ofer dominare soft si hard Initiez și incepatori Dedicata barbatilor, femeilor sau cuplurilor, Bdsm foot worship cbt uro, biciuire umilire verbala si fizica strapon, dildo, bile spitting incatusare, facesitting, balltorture, spiting Si orice alt serviciu bdsm, este exclus sexul cu stapana si scato Singura stapana unde poti beneficia de cuckold, dar doar cu programare prealabila. Daca nu raspund puteti lasa mesaj pe whatsapp. Nu trimit poze sau filmulete Anunt sută la suta real, poze reale Tel: nu rasp la SMS sau numere ascunse Daca nu raspund imi poti scrie pe whatsapp exact ce doresti si te voi contacta inapoi eu, tot pe whatsapp, pentru o programare Ședințele de dominare au loc de obicei în timpul săptămânii după ora 19:00 și în weekend pe tot parcursul zilei, dacă ești interesat de serviciile mele trebuie să te programezi cu cel puțin câteva ore înainte sau cel mai bine cu o zi înainte Stapana Amanda Mistrees 0760502767 PS Sedințele de dominare au loc doar în Constanța Suna https://www.publi24.ro/Content/svg/sms.svg
Postări Recomandate