cosmin1989 Reputation: 56 Posted July 14, 2021 Oras:Bucuresti/ Cluj Oras:Bucuresti/ Cluj Share Posted July 14, 2021 Am ajuns si eu la cea din anunt. Locatia e la fosta pizzerie valentino, tipa are undeva la 37-38 ani, arata binisor, eu am dorit un masaj de relaxare executat destul de ok, te lasa sa stai nud iar cand am intrebat si de finalizare a zis ca e contra cost inca 80 lei, am refuzat deoarece nu mi-a permis atingeri sau sa se dezbrace si ea, de futut nici nu se pune problema.Sedinta a durat 50-55 minute si am dat 80 lei. Poate altii sunt mai norocosi si reusesc sa obtina mai mult sa sa o dezbrace si pe ea macar, eu unu nu o sa mai revin. 3 Link to comment
cosmin1989 Reputation: 56 Posted July 14, 2021 Oras:Bucuresti/ Cluj Oras:Bucuresti/ Cluj Author Share Posted July 14, 2021 6 minutes ago, cosmin1989 said: Am ajuns si eu la cea din anunt. Locatia e la fosta pizzerie valentino, tipa are undeva la 37-38 ani, arata binisor, eu am dorit un masaj de relaxare executat destul de ok, te lasa sa stai nud iar cand am intrebat si de finalizare a zis ca e contra cost inca 80 lei, am refuzat deoarece nu mi-a permis atingeri sau sa se dezbrace si ea, de futut nici nu se pune problema.Sedinta a durat 50-55 minute si am dat 80 lei. Poate altii sunt mai norocosi si reusesc sa obtina mai mult sa sa o dezbrace si pe ea macar, eu unu nu o sa mai revin. https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-IDesfAs.html#0d728428d1 Asta este linku, am uitat sa il pun. Link to comment
stuntman18 Reputation: 9 Posted July 15, 2021 Oras:Craiova Oras:Craiova Share Posted July 15, 2021 Acum 19 ore, cosmin1989 a spus: Am ajuns si eu la cea din anunt. Locatia e la fosta pizzerie valentino, tipa are undeva la 37-38 ani, arata binisor, eu am dorit un masaj de relaxare executat destul de ok, te lasa sa stai nud iar cand am intrebat si de finalizare a zis ca e contra cost inca 80 lei, am refuzat deoarece nu mi-a permis atingeri sau sa se dezbrace si ea, de futut nici nu se pune problema.Sedinta a durat 50-55 minute si am dat 80 lei. Poate altii sunt mai norocosi si reusesc sa obtina mai mult sa sa o dezbrace si pe ea macar, eu unu nu o sa mai revin. Tu ai întrebat la fata locului de finalizare? Caci mie la telefon cand am întrebat-o a spus ca nu face finalizare Link to comment
pow3r Reputation: 9 Posted August 4, 2021 Oras:resita Oras:resita Share Posted August 4, 2021 Salutare, a mai fost cineva la ea? Link to comment
ElComisar Reputation: 0 Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Salut, locatia langa pizzeria valentino, masaj nota 10+, face si masaj inghinal, dar doar o laba si doar daca te duci acolo si ii spui, la telefon neaga ca ar face. Halatul 150 cu totul Link to comment
Urecheatu Reputation: 1 Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 La 06.10.2021 la 17:02, ElComisar a spus: Salut, locatia langa pizzeria valentino, masaj nota 10+, face si masaj inghinal, dar doar o laba si doar daca te duci acolo si ii spui, la telefon neaga ca ar face. Halatul 150 cu totul Salut ea cum arata cum este? Vb si eu cu ea acum si zise ca de luni... mai mult decat o laba face? Link to comment
ElComisar Reputation: 0 Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Acum 3 ore, Urecheatu a spus: Salut ea cum arata cum este? Vb si eu cu ea acum si zise ca de luni... mai mult decat o laba face? Face masaj foarte bun, arata bine si e si sociabila Link to comment
al-khelaifi Reputation: 30 Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Auzi nota de 10+... e clar ca unii nu au habar ce inseamna un masaj, tipa asta mai mult te managaie, nu te lasa sa o atingi pe tate, nici macar laba nu o face cum trebuie, mai mult asa in plictiseala. Sedinta nu dureaza o ora cum zice la telefon, maxim 50 minute. Daca unii nu au ce face cu banii si vor sa dea 150 lei pentru 50 minute dintre care 5 minute pentru o laba nu au decat. Link to comment
pow3r Reputation: 9 Posted November 9, 2021 Oras:resita Oras:resita Share Posted November 9, 2021 Salutare A mai fost cineva la ea? Eu am fost dar decât un masaj foarte slab 50 de min pe ceas,nici gând de sex . Link to comment
ElComisar Reputation: 0 Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 La 09.11.2021 la 21:26, pow3r a spus: Salutare A mai fost cineva la ea? Eu am fost dar decât un masaj foarte slab 50 de min pe ceas,nici gând de sex . Face doar finalizare cu mana. Link to comment
Yoaness Reputation: -1 Posted January 26, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Share Posted January 26, 2022 A fost careva la ia în ultima săptămână și-a schimbat locația? Link to comment
Yoaness Reputation: -1 Posted January 30, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Share Posted January 30, 2022 Eu am fost la ia și a zis că nu face decât masaj nu face cu finalizare cum ați abordato? Link to comment
ilassassino02 Reputation: 30 Posted August 12 Oras:Craiova Oras:Craiova Share Posted August 12 Mai lucrează? Știți ceva ? Link to comment
Recommended Posts