Sari la conținut

A incercat cineva bdsmcontact.ro?

Postări Recomandate

Postat

Caut de ceva vreme o fata supusa si interesata de jocuri BDSM, si am dat de siteul bdsmcontact.ro. Ca la orice site de genul iti cere bani ca sa discuti cu restul membrilor. A incercat cineva? Se merita sau e pierdere de vreme? Nu imi pasa asa mult de banii pe care ar trebui sa ii platesc, cat de timpul pierdut cu conturi false.

Spor sa avem!

• Like 2
  • Oras:Ploiesti
Postat

Din experiența mea, pe internet nu vei găsi decât curve fomiste care vor bani repede, degeaba. Poți avea noroc, una care s-a făcut curvă de publi mai târziu se bagase ca submissive pe bdsmromânia; a acceptat doar bondage ușor și biciure simbolică... ulterior a răzbit-o sărăcia și escroca proștii ca mine fără a accepta nimic, un botic superficial și ceva frecții cu guma. Cică "eu mi-am trăit fanteziile, depinde de tine ce vrei mai departe."... Poate ai noroc și prinzi vreuna încă curioasă, înainte să ajungă ultima otrepă ca toate celelalte triste fomiste. 

• Like 2
  • Haha 2
Postat

Ii un site pe care majoritatea conturilor sunt ale administratorilor site-ului nici zece la sută nu sunt reale in rest primești mesaje de la cei care administrează siteul pt a te face sa plătești folosesc profile false pt a face banii

• Mersi 1

Postat
Acum 5 ore, Odaubinne a spus:

Ii un site pe care majoritatea conturilor sunt ale administratorilor site-ului nici zece la sută nu sunt reale in rest primești mesaje de la cei care administrează siteul pt a te face sa plătești folosesc profile false pt a face banii

Ca toate jegurile alea de matrimoniale care își fac publicitate peste tot. 

Dacă ești femeie, ai șanse să "împuști" ceva. Ca bărbat, i-ați gândul. Pur și simplu nu există așa ceva pentru noi. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.