Sari la conținut

Fetish

Postări Recomandate

• Oras:constanta

De ceva vreme  ma pasioneaza hainele de dama, pasionat in sensul ca unele din ele imi place sa le port( lenjeria intima). Pana si 3 din iubitele mele m-au vazut in tanga…. 2 s-au amuzat, reactia lor fiind” daca tie iti place”, iar a 3-a i-a placut enorm ideea, chiar ne-am jucat….. strapon….. ideea este ca mi-a placut enorm, iar cu lenjeria intima a devenit un obicei in a o purta aproape zilnic….. nu stiu ce se intampla cu mine… baietii nu imi plac, dar urmaresc filme cu trans, care ma excita enorm ……. Pareri( din partea trans). Rog carcotasii sa se abtina !!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Brașov
Acum 3 ore, rux a spus:

De ceva vreme  ma pasioneaza hainele de dama, pasionat in sensul ca unele din ele imi place sa le port( lenjeria intima). Pana si 3 din iubitele mele m-au vazut in tanga…. 2 s-au amuzat, reactia lor fiind” daca tie iti place”, iar a 3-a i-a placut enorm ideea, chiar ne-am jucat….. strapon….. ideea este ca mi-a placut enorm, iar cu lenjeria intima a devenit un obicei in a o purta aproape zilnic….. nu stiu ce se intampla cu mine… baietii nu imi plac, dar urmaresc filme cu trans, care ma excita enorm ……. Pareri( din partea trans). Rog carcotasii sa se abtina !!!!

Te înțeleg perfect,și eu la fel fac,dar in copilărie ma jucam cu păpușile,ii luam tocurile mami,ma machiam,îmi puneam pantaloni pe post de par,etc

Parere mea este sa mergi la un pshilog pentru ca el/ea te poate ajuta cu un raport după câteva ședințe,după acea trebuie sa mergi la psihiatru și acolo faci câteva ședințe și după la medicul endocrinolog care îți face niște analize și îți prescrie tratament hormonal in caz de ai disforie de gen!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, rux a spus:

Cum ti-ai rezolvat problema?     Eu Am un pic  de retinere in a merge la psiholog…. 

Încă merg la pshilog,nu îți fie teama deschideți sufletul și te va ajuta,eu încă mai fac ședințe pentru a fi sigura ca trebuie sa îmi dea un raport cu care voi merge la psihiatru!Atat îți pot spune 

Link spre comentariu

Acum 1 oră, alexander300 a spus:

Bagă ți pula in voi și vedeți dacă va place , și luați voi decizia

Nu e vb de bagat pula, nu ma atrag barbatii, doar purtatul   lenjeriei intime sau anumite haine de dama

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...