Sari la conținut

Aliss 0755420019 - Nu accept persoane în stare de libertate sau alte stări.

Postări Recomandate

• Telefon: 0728554873
  • Oras:Ploiesti
Postat

Alte stări 😂😂😂😂 dacă ai draci nu vi, dacă ești supărat nu vi șamd 😂😂😂😂 vesel nu, trist, anxios, bulversat... 

• Haha 2
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat
Acum 17 minute, izabella2018 a spus:

Alte stări 😂😂😂😂 dacă ai draci nu vi, dacă ești supărat nu vi șamd 😂😂😂😂 vesel nu, trist, anxios, bulversat... 

Excitat?Nefutut?Cu pofta de pizda?

• Haha 1
Postat

"Nu accept persoane în stare de libertate sau alte stări."

ADICĂ ACCEPTĂ DOAR DEȚINUȚI! PRIVAȚI DE LIBERTATE, ALTE CATEGORII ÎNAFARA DEȚINUȚILOR CARE AR FI?!

🤔

• Haha 2
Postat

Ăștia cu neveste nu s tot deținuți pe viata, categoria grea, supraviețuitorii 😂😂😂😂

• Haha 3
Postat
Acum 40 minute, izabella2018 a spus:

Ăștia cu neveste nu s tot deținuți pe viata, categoria grea, supraviețuitorii 😂😂😂😂

Izabella, ce ai luat, stimată domnișoară!?  Astăzi ai bătut toate recordurile, ești genială! Piracetam, Modafinil, ai fost supusă unui program de editare genetică, te-au răpit entități misterioase și v-au amestecat pe tine cu Lorena, ca în "Musca" (nu cumva ți-au crescut și sânii?)!?

Săracii sunt deținuți pe viață, că nu e la alegere. De sinistrele alea dezaxate scapi imediat: există divorț, dar dacă te-ar duce creierul nu ai ajunge în asemenea situație. 

Mă distrează teribil când mă duc să fac acte și mă întreabă de certificatul de căsătorie. "Adică scrie" BOU" pe fruntea mea?! Eu vorbesc frumos cu d-voastră și mă întrebați dacă sunt un BOU? " 😄😆. A ieșit deranj și pagubă mare (deci, ultima oară a fost mare-mare, cât mi-au făcut toate curvele la un loc, ceea ce înseamnă ceva) de câteva ori, dar nu m-am putut  abține. 

• Haha 1

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat
Acum 14 ore, izabella2018 a spus:

Bravo!!!👏👏👏👏👏

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...