kuzakelu Reputație: 1266 Postat Ianuarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2014 La ceas de seara, cu o puternica mancarime in fund si in alte parti, ca de dupa sarbatori nesatisfacute complet (probabil de pe la condimentele consumate in perioada asta), ma apuc eu si caut o caprioara, programez si ma duc, si ajung, si sun, si sun, si sun si iar sun ... whatever, dupa vreo 30 min m-am lasat pagubas si am inceput sa caut altceva ... si gasesc don'soara cu pricina din titlu ... poze bune, pareau reale ... sun, imi da adresa, undeva pe Mosilor pe langa Armeneasca in spate, ajuuug intr-un final. Sa o luam mai regulamentariceste de-acum. Anuntul AT: Fund bombat bruneta sexy cu pasarica stramta te astept singura intro locatie de lux central calea mosilor ofer sex normal in orice pozitie oral neprotejat cu fin pe corp poze recente reale100%. 0737436372 Inca un anunt, tot AT, la cateva ceasuri diferenta: Poze reale100% buna daca teai saturat de drumuri facute prin locatii sa nu gasesti cea ce cauti acum vinoo in locatia mea de vis singura te astept sex in orice pozitie fara graba oral neprotejat fin pe corp , reala. 0737436372 Ambele anunturi repetate, din cate am observat. Locatia: cea din poze, ok, curata, doua camere la un fel de demisol, mobilier nou, chiar ok. Don'soara: micuta, 1.60 cred, subtirica, pozele din anunt(atasate) reale fara dubii pentru mine. Simpatica la fata, ochi albastri faini tare, par negru pana peste umeri, subtirica, miniona ... parea un pic adormita parca dar frumusica si dezghetata, invelita intr-un capot gros. A propos, foarte mieroasa la telefon, de asta m-am si dus, ca m-a incantat nu doar cu pozele, ci si cu vocea deh, fiecare cu piticii lui, logic. Actiunea: eu dusat rapid, intrat in camera de lucru, ca avea si living la intrare, ea stins lumina, dezbracat ... abia atunci am apucat si eu sa vad cam cum arata si la corp ... arata bine, sani cam 2, sfarcuri tari, erecte, faine de tot, mai, sa tot lingi si sugi la ele ... Ea, cam apatica asa, pana cand m-am apucat sa-mi bag botul la pasa (epilata, curata) si sa ma agit un pic, si asta pare ca a agitat-o si pe ea, desi nu sunt foarte convins ca totul era "pe bune" la ea ... Cert e ca a vazut ca ma incita si excita chestia asta si a continuat cu oarece gemete si rugaminti sa nu ma opresc, si nu m-am oprit o perioada, cam vreo 7-8 min, timp in care in mod normal trebuia sa fie cam incinsa bine ... Am cerut preze, pus, luat misionar un pic, lingurita ceva mai mult si mai cu spor, doar ca la un anumit moment a inceput cu chestiile gen "hai, hai", care mie efectiv imi taie orice pofte, a murit gogu, am pus botul inapoi inca vreo cateva minute si ea a mimat un orgasm frumos cand i s-a parut ca il am si eu ... Am ramas intinsi pe pat unul langa altul vreo doua minute ... ea, iar, cam cu graba deja (desi asta era cam la nici 30 min dupa ce intrasem pe usa, si achitasem tarif de o ora), "hai, ce facem" ? Pai, zic, eu nu am terminat ... continuam oral ... deja gogu era ascuns bine de tot, ea n-a vrut sa scoata preze, a luat-o la manutza cateva minute, mai punea si gura, dar asa, fara nicio tragere de inima, a facut chestia asta asa pret de mai multe minute, gogu nimic, taiat pofta lui de a fute orice care face fake-uri si e pe graba. Intr-un final am oprit-o, ca deja dadea asa de tare din manutze ca incepea sa doara, si era chiar fara folos, asadar am oprit-o, am dushat un pic, imbracat si plecat, timp in care ea deja discutase de doua ori la telefon, era clientul urmator afara, eu ma imbracam cam dupa 45 min de la intrare si ea ii spunea aluia ca in 5 min il suna ea, deci trebuia sa ma si tirez rapid, pai nu ? Ce draq mai facea daca luam o finalizare? ma scotea afara in curu' gol ? Note:Locatie: 8.5 (si doar atat pentru ca e locatia relativ ciudat de gasit, si pentru ca la baie era o tentativa de gel de dus din care scurgeai si tu ce puteai, rece ca draq pe jos, gresie uda, fara papuci, un prosop care abia ma cuprindea, si eu am doar 1.73/67kg)Aspect: 8Atitudine: 6Oral: 2 (si fara CIM, si probabil ca, cu unii clienti si protejat, cum mi-a servit mie dupa ce initial incepuse neprotejat, inainte sa i-o trag normal, sincer nu prea ii place chestia cu oralul, sa il faca ea, chiar deloc)FK: la telefon a zis ca ar face, la fata locului nu prea; m-am apropiat de gura de vreo doua ori si cand sa dau un pupic mic deja pupam ceafa, cam cu asa viteza intorsese gura )Normal: 7Igiena: 8.5 (nu a facut nici dus, nu am vazut vreo alta igienizare, iar la un moment dat mi-a venit miros de transpiratie dintr-aia duhanoasa, de fumator, cine fumeaza stie probabil ce zic)Tarife: 100 ron/fin, 150 ron/ora ... eu luat o ora de multa "sanatate", sa nu ii spun altfel De revenit - pentru mine sigur nu, pentru voi, nu stiu ce sa zic ... cred ca daca lucreaza fata un pic la atitudine as putea sa vi-o recomand Nu stiu daca la o suta bucata merita, sincer, am avut mult mai bine la mai putin. Si nu ma racaie neaparat pretul, ca la urma urmei daca e calitate buna, oricine marca banu' Deci n-as putea sa va sfatuiesc neaparat decat sa incercati o vizita cu o finalizare si sa vedeti, fiecare din voi, daca aveti un click mai bun cu ea, ca la urma urmei poate oi fi facut eu draq ceva de m-a debarcat asa rau si s-a rupt vraja de la inceput O fi doar faptul ca e noua in bransa si e mai timda, sau ca eram eu client nou, nu stiu, dar chestiile pe care eu le simt ca sunt pe "fast fwd" nu prea le tolerez bine si nu vreau sa le repet. 6
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Ianuarie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 2, 2014 btw, am pus pozele la un loc de pe ambele anunturi 1
Master Blaster Reputație: 115 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2014 Am apucat sa iau si eu teapa la cumatra inainte de sarbatori, dar nu-i stiam numarul si nici anunt nu mai vazusem.Dar acum ca a pus anunt si am identificat-o hop si eu cu recenzia. Din punctul meu de vedere teapa totala, dar teapa mica de 100 de lei nu de 200 cum am luat la alta.Locatie Mosii vechi, pe la 123 asa ca numar, e o Blanarie ca punct de reper.Apartament la subsol intr-un bloc vechi.Ma asteapta in prospop si cum nu vedeam ceva deosebit zic, pas.Ea cica stai ca pun ceva pe mine.Stau ca prostul, dau 100 de lei si intru la dus.Cum eram dusat proaspat dau sa ma spal doar un pic la peleu ca sa se simta fata confortabil.Ea intra peste mine cu tupeu auzin probabil ca nu am dat drumu la dus si ma ia la intrebari ca ce fac acolo.In fine i-am spus, trec peste si merg in camera.Stinge lumina si zic, stai ca vreau si eu sa te vad, ea ca nu se poate.Ma duc si aprind lumina, situatia era tensionata.Oralul era oribil, fara prezervativ, asezonat cu niste mangaieri agresive pe testicule, aproape dureroase.Nu putea nici limbi pe sfarcuri sa dea.Dadea 3 secunde si apoi incepea sa ma magaie cu mana.La un moment dat, zic hai sa trecem la futut si-i cer sa puna prezervativul.Il pune cu draci pe ea si ma raneste efectiv.De durere scot ala si-l arunc pe sifonier, evident ridic si tonul.La care ea cu tupeu de golanca dinaia de ultima speta imi spune amenintator sa nu ridic tonul la ea in casa.Imi pastrez calmul si-i zic hai ca vreau sa termin pe sanii tai.S-a intins frumos si i-am dat-o si eu cu ura pe fata si pe pat.M-a injurat cu siguranta, dar macar m-am racorit.Mai avea o colega, nu am vazut-o.Cand am plecat am vrut sa aduc o sticla de apa din masina si sa le-o torn pe geam ca era deschis si era la subsol, dar m-am razgandit in ultima clipa. Note: Apartament 8Fata 5, pozele o avantajeaza foarte mult.Oral 4Atitudine 1 Nu recomand nici dusmanilor! 4
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2014 mda, imi pare rau ca ai luat-o asa de rau, eu macar am luat-o mai putin ... ce sa zic, poate nu e totusi cazul inca sa cerem mutare la "de evitat", ca poate totusi don'soara se mai indreapta intre timp, cred ca e destul de noua in bransa, nu a avut anunturi decat recent si as zice sa ii mai dam o sansa sa se indrepte, iar daca in ceva timp alti confrati patesc acelasi lucru atunci s-a zis cu ea, pe barba ei (si a noastra celor care ne-am luat-o de la ea) ... oricum, fata cu ceva tupeu in ea, ai dreptate, probabil are spate bun si stie de ce ii vine si tupeul ... si peste mine a intrat in dus, cand ma dusuiam de plecare, si, culmea, vorbea la telefon cu un client, fata intrase sa faca si ea un pishu' mic in timp ce eu ma spalaceam pe acolo )))
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 9, 2014 ATENTIE, don'soara si-a schimbat nr. de telefon, si se pare ca si zona de acoperire ... Anunt nou (AT): [http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/alba--iulia-pozele-imi-apartin-in-totalitate-serviciile-pe-care-le-ofer-sunt_7244258.html] ALBA Iulia, pozele imi apartin in totalitate, serviciile pe care le ofer sunt sex total oral, normal, 69, anal, cunilingus, orice pozitie, nu ezita si suna-ma, pot fi a ta chiar azi. Nu sunt fitoasa si nici grabita. 60L 0765.290.857 / 0765290857. Acelasi set de poze din locatia de pe Mosilor, nu le mai urc din nou, nu are sens. 1
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 25, 2014 Posibila relocare la Brasov http://www.sex-matrimoniale.com/sex.php?id=2688555&telefon-anunt=0737436372#matrimoniale 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum