Rocky96 Reputație: -2 Postat August 27, 2021 Postat August 27, 2021 Care Romana? Din Oradea mai e și Kylieclark-biannca maria pe insta. Dar oare naba salem? Știu ca mai erau câteva din Oradea da nu le mei știu numele multe s au cumințit 😁
Vizitator elf soldier Reputație: 0 Postat August 27, 2021 Postat August 27, 2021 Acum 2 ore, Rocky96 a spus: Care Romana? Din Oradea mai e și Kylieclark-biannca maria pe insta. Dar oare naba salem? Știu ca mai erau câteva din Oradea da nu le mei știu numele multe s au cumințit 😁 Romana Amalia. Dar de Leny? Am văzut că s-a pocăit 😂😂😂 Hai băieții, sigur mai găsim orădence să ne delectăm.
Rocky96 Reputație: -2 Postat August 29, 2021 Postat August 29, 2021 Ce nikuri au naba sau Romana aia?
chrisbbmike Reputație: 1609 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Septembrie 1, 2021 Având în vedere că avem cel puțin 1 studio de videochat în Oradea sigur sunt mai multe dar nu le știm noi... PS - fără bani și cu chef de futut, neavând nici prietenă ce faci, dai o labă. Și găsind eu un filmuleț cu o domnișoară videochatistă, după ce termin treaba, zic ia să mă uit la tot filmulețul. Termină și ea privatul cu respectivul și apoi își comandă de mâncare, și bineînțeles că își dă și numele și adresa și numărul de telefon...și va spun că e o videochatistă bună in draci. De deranjat nu o voi deranja niciodată, poate în altă viață. 1
Rocky96 Reputație: -2 Postat Septembrie 2, 2021 Postat Septembrie 2, 2021 Care? Cum o cheamă? Dacă tot ne ai stârnit interesul😁
Rocky96 Reputație: -2 Postat Septembrie 2, 2021 Postat Septembrie 2, 2021 Știu ca în Oradea mai erau: Cristina_borza, banca.anemary, Lreee_dm, viviendobovan dacă știți poate ne ajuta careva cu niște nikuri! 😍
bombomby Reputație: -4 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 2, 2021 Acum 4 ore, Rocky96 a spus: Știu ca în Oradea mai erau: Cristina_borza, banca.anemary, Lreee_dm, viviendobovan dacă știți poate ne ajuta careva cu niște nikuri! 😍 N-ar fi rau, pentru Cristina si Vivien as plati si eu sa vad ceva 😂
Rocky96 Reputație: -2 Postat Septembrie 2, 2021 Postat Septembrie 2, 2021 Poate ne ajuta cineva cu nikuri-le lor 🤷🏻♂️
Rocky96 Reputație: -2 Postat Septembrie 3, 2021 Postat Septembrie 3, 2021 Acum 8 ore, Rocky96 a spus: Știu ca în Oradea mai erau: Cristina_borza, byanca.anemary, Lreee_dm, viviendobovan dacă știți poate ne ajuta careva cu niște nikuri!
dickymau Reputație: 76 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Septembrie 15, 2021 Cu Nicolle Camelia aveti ceva? O tipa bruneta
Postări Recomandate