Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 9 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 9 Acum 26 minute, marko72 a spus: Cand ai timp, sa ne faci o vizita si pe la Bucuresti. Nu ar fi rau! În București nu activez deloc. Iași-ul este orașul meu “de suflet”.😒 1
Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 10 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 10 Bună dimineața dragilor. Vă aștept cu programări până la ora 00:00 😘😘
Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 10 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 10 Doar câteva locuri disponibile pentru azi. Vă aștept cu drag❤️ 1
Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 11 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 11 Neața dragilor. Astăzi sunt disponibilă până la ora 00.00, cu o pauză în intervalul 13.30-15.00. Vă aștept cu programări!💕💕💕 1 1
max.ce.te. Reputație: 1819 Postat Iulie 11 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Postat Iulie 11 La 09.07.2025 la 14:24, Iizabela03 a spus: Fiind diferență de 4 ani am zis ca n-a.. Eu te felicit pt cum ai ... evoluat. Se vede f misto in poze 👍👍👍
Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 11 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 11 1 oră în urmă, max.ce.te. a spus: Eu te felicit pt cum ai ... evoluat. Se vede f misto in poze 👍👍👍 Mulțumesc frumos🫶🏻 și eu sunt mulțumită de rezultate. Mai am de lucrat puțin la unele aspecte dar per general sunt OK😍
Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 11 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 11 Listă de programări pentru mâine este deschisă. ❤️❤️ Program: 10.30-00.00 Locurile se ocupă rapid🙈
JohnCos Reputație: 5 Postat Iulie 11 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iulie 11 Bună seara tuturor, tocmai ce am fost la Iizabela03, pot spune ca a fost o seara ok si sa trecem la note. Aspect 9 ( a slabit se cunoaste, stie si ea mai are un pic de lucrat la tonifiere) ON 8-9 umed, lent, nu se grabeste, de lungă durata chiar eu am solicitat sa trecem la urmatorul nivel. Ar trebui sa incerce un pic mai deep dar e in regulă. NP 8 SPRE 9, era si un pic obosită probabil si din cauza asta se implica accepta orice poziție se simte destul de strâmtă GFE este pro client am schimbat cateva vorbe la plecare mai mult nu pot nota cu o cifra exact. Sper ca daca viitoare sa fim mai " apropiați "sa spunem. CADOUL a fost150 1 1
Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 11 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 11 Acum 49 minute, JohnCos a spus: Bună seara tuturor, tocmai ce am fost la Iizabela03, pot spune ca a fost o seara ok si sa trecem la note. Aspect 9 ( a slabit se cunoaste, stie si ea mai are un pic de lucrat la tonifiere) ON 8-9 umed, lent, nu se grabeste, de lungă durata chiar eu am solicitat sa trecem la urmatorul nivel. Ar trebui sa incerce un pic mai deep dar e in regulă. NP 8 SPRE 9, era si un pic obosită probabil si din cauza asta se implica accepta orice poziție se simte destul de strâmtă GFE este pro client am schimbat cateva vorbe la plecare mai mult nu pot nota cu o cifra exact. Sper ca daca viitoare sa fim mai " apropiați "sa spunem. CADOUL a fost150 Mulțumesc frumos! Mă bucur ca per general te-ai simțit bine și te mai aștept❤️❤️
Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 12 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 12 Bună dragilor. Vă aștept și astăzi cu programări🫶🏻❤️
Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 12 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 12 Ore disponibile astăzi 18.00,19.00, 20.00,21.00,22.00,23.00. va aștept cu drag❤️❤️
nana41 Reputație: 68 Postat Iulie 12 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iulie 12 Bravo ,nu te cunosc ,dar as vrea sa te cunosc.acum depinde cat mai stai in iasi ,în câteva zile as vrea sa te vizitezi,arăți wawwww acum .nici înainte nu era vaiii. Mult succes Abia aștept sa ne întâlnim. 1
Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 12 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 12 Acum 1 oră, nana41 a spus: Bravo ,nu te cunosc ,dar as vrea sa te cunosc.acum depinde cat mai stai in iasi ,în câteva zile as vrea sa te vizitezi,arăți wawwww acum .nici înainte nu era vaiii. Mult succes Abia aștept sa ne întâlnim. În jur de 27-28 voi pleca.
nana41 Reputație: 68 Postat Iulie 13 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iulie 13 Acum 10 ore, Iizabela03 a spus: În jur de 27-28 voi pleca. Înseamnă că pe 23,24 ne vedem.
Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 13 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 13 Neața scumpilor❤️ Astazi vă aștept cu programări începând cu ora 14.00 💕💕
Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 13 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 13 Vă aștept cu programări până la ora 22.00❤️🫶🏻 Lista programărilor pentru mâine este deschisă 09.00-23.00❤️🫶🏻 1
Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 14 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 14 Neața scumpilor! 💕 Va aștept și astăzi cu programări❤️ Programarea trebuie să conțină: -ora - cat timp dorești să stai - când îti pot răspunde la mesaj dacă nu îl văd imediat NU SE ACCEPTA ÎNTÂRZIERI!!
Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 15 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 15 Neața dragilor💕 Va aștept și astăzi cu programări. Prima oră disponibilă este 12.00.❤️ 1
Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 15 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 15 Dragilor astăzi din cauza unor probleme personale voi reveni după ora 20.00
Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 16 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 16 Vă aștept cu programări dragilor❤️
Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 16 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 16 Mai sunt doar câteva locuri disponibile astăzi😘😘
Iizabela03 Reputație: 133 Postat Iulie 17 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Iulie 17 Neața dragilor. Vă aștept cu programări și astăzi😘💕 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum