starsky Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2021 Postat Iulie 20, 2021 Salut. Imi puteti recomanda o doamna matura pentru o sedinta de masaj ? As prefera ca doamna sa stea nud pe perioada masajului. Multumesc!
mr. oki Reputație: 443 Postat Iulie 20, 2021 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Iulie 20, 2021 Acum 7 ore, starsky a spus: Salut. Imi puteti recomanda o doamna matura pentru o sedinta de masaj ? As prefera ca doamna sa stea nud pe perioada masajului. Multumesc! Salut, Subscriu si eu la dorinta colegului....si in plus, masajul sa fie pe pat/saltea Multumim
mr. oki Reputație: 443 Postat Septembrie 19, 2021 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Septembrie 19, 2021 La 20.07.2021 la 0:27, starsky a spus: Salut. Imi puteti recomanda o doamna matura pentru o sedinta de masaj ? As prefera ca doamna sa stea nud pe perioada masajului. Multumesc! Nimica, nimicutza??? Speram la o abundenta de sfaturi si idei.....
Membru Premium derwall Reputație: 677 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Septembrie 20, 2021 Acum 7 ore, mr. oki a spus: Nimica, nimicutza??? Speram la o abundenta de sfaturi si idei..... Tu esti user vechi... In fine, ar fi Simona https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/simona/8fg1eh60hi657hd32ed54fdi3gf26fgh.html A lucrat la Sweet pleasure Baneasa. Nu am fost la ea. Are topic la Masaj erotic...cica ar merita. Greu de gasit o asemenea maseuza.... Ramona nu prea te-a multumit...☺🙃😚 5 4
cristi ccd Reputație: 167 Postat Septembrie 20, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2021 Daca e Simona pe care o stiu de la Sweet, e ce trebuie in calitate de experienta, atitudine si deschidere la o tipa matura! Din vreo 2 poze, chiar daca-i fata blurata, pare a fi ea! 1
mr. oki Reputație: 443 Postat Septembrie 21, 2021 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Septembrie 21, 2021 Acum 18 ore, derwall a spus: Tu esti user vechi... In fine, ar fi Simona https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/simona/8fg1eh60hi657hd32ed54fdi3gf26fgh.html A lucrat la Sweet pleasure Baneasa. Nu am fost la ea. Are topic la Masaj erotic...cica ar merita. Greu de gasit o asemenea maseuza.... Ramona nu prea te-a multumit...☺🙃😚 Imi aduc aminte ca ti-am trimis un privat..... Sau ma-nsel eu ???
Membru Premium derwall Reputație: 677 Postat Septembrie 21, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Septembrie 21, 2021 Acum 5 ore, mr. oki a spus: Imi aduc aminte ca ti-am trimis un privat..... Sau ma-nsel eu ??? Poate acum ceva luni bune....recent nu.🤗😚😉 3 4
mr. oki Reputație: 443 Postat Septembrie 21, 2021 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Septembrie 21, 2021 Acum 17 ore, derwall a spus: Poate acum ceva luni bune....recent nu.🤗😚😉 Cum nu? De f curand si unde am atins si subiectul Ramona. Cred ca luna trecuta, la sfarsit.......ia, baga matalutza un ochisor si vei ramane surprins. Ce e drept, am trimis pe "jeloogan"
mr. oki Reputație: 443 Postat Septembrie 21, 2021 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Septembrie 21, 2021 Acum 17 ore, derwall a spus: Poate acum ceva luni bune....recent nu.🤗😚😉 Cum nu? De f curand si unde am atins si subiectul Ramona. Cred ca luna trecuta, la sfarsit.......ia, baga matalutza un ochisor si vei ramane surprins. Am mai trimis si acum 2 vb, la matale, pă der Wall
Membru Premium derwall Reputație: 677 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Noiembrie 5, 2021 La 20.09.2021 la 9:56, cristi ccd a spus: Daca e Simona pe care o stiu de la Sweet, e ce trebuie in calitate de experienta, atitudine si deschidere la o tipa matura! Din vreo 2 poze, chiar daca-i fata blurata, pare a fi ea! Cumva ai revizitat-o pe Simona ?😚🤗☺ 4 3
cristi ccd Reputație: 167 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 2 ore, derwall a spus: Cumva ai revizitat-o pe Simona ?😚🤗☺ Sincer, nu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum