ioncucapra Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 3, 2014 Exista asa ceva prin Iasi? Prin ieftine si bune vreau sa spun maxim 80 de RON/ora si pana in 45 de ani, 80Kg. Also, a fost cineva la fetele astea ? Sunt tepare sau isi fac bine treaba?
ioncucapra Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Ianuarie 3, 2014 80 de RON/numar* Am gresit in primul post
baiatu2 Reputație: 375 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 3, 2014 Te rugam sa suni tu si apoi sa ne anunti si pe noi ce e cu acele fete 1
briliantul Reputație: 677 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 3, 2014 La fata asta: am gasit un anut cu fata in ziarul Evenimetul . Bianca, brunetă, ten alb, frumoasă, discretă, ofer companie d-lor generoşi, masaj de relaxare. Cer şi ofer igienă. Vă pup şi vă aştept! tel 0745198575. ( http://www.ziarulevenimentul.ro/anunturi/iasi/matrimoniale/ea-cauta-partener/11172.html ) . Nu am vorbit cu ea la telefon nu stiu nimic ce sa va zic de ea . In poza fata arata bine acum sa speram sa fie fata din poza in accest anut cu ea . Daca mergeti la ea reveniti cu informati.
baiatu2 Reputație: 375 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 3, 2014 Legat de acest anunt: Cautand am vazut ca exista topic creat pentru ea:https://nimfomane.com/forum/topic/18224-0753957521-beatrice/ Daca ii faci o vizita, pune detalii in acel topic. Legat de preturile de 80 RON/nr, daca citesti topicurile de pe forum, sunt foarte multe care au acest tarif. Asa ca ar fi inutil sa iti postam aici 75% din topicurile de la Iasi ...
costin30 Reputație: 132 Postat Ianuarie 7, 2014 Oras:acolo unde NU esti tu !!! Oras:acolo unde NU esti tu !!! Postat Ianuarie 7, 2014 Suntem prea saraqci sa dam bani pe lucruri ieftine...............80 lei dai cam atat primesti...........parerea mea... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum