Alexandra304 Reputație: 9 Postat Septembrie 30, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Septembrie 30, 2021 Buna dimineața va aștept sa va Jucați cu codița mea ❤️❤️ Serviciile mele sunt de sex oral, normal, masaj erotic, masaj de relaxare, finalizare corporală, schimbare poziții, mici fantezii, sărutări și mângâieri corporale 🥰🥰 150 finalizarea 250 ora 50 de lei extra oral neprotejat 🥰 sunati-ma cu 20 de minute înainte sa veniți 🥰 locația mea se afla pe strada toamnei . aștept programările voastre la telefon sau pe Wapp 1
Alexandra304 Reputație: 9 Postat Octombrie 7, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Octombrie 7, 2021 Buna am revenit in Brașov ❤️❤️ Serviciile mele sunt de sex oral, normal, masaj erotic, masaj de relaxare, finalizare corporală, schimbare poziții, mici fantezii, sărutări și mângâieri corporale 🥰🥰 150 finalizarea 250 ora 50 de lei extra oral neprotejat 🥰 sunati-ma cu 20 de minute înainte sa veniți 🥰 locația mea se afla pe strada zizinului . aștept programările voastre la telefon sau pe Wapp
Alexandra304 Reputație: 9 Postat Octombrie 9, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Octombrie 9, 2021 Buna ultima zi in Brașov 💗
Cultus Reputație: 18 Postat Martie 17, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Martie 17, 2022 Alexandra mai activezi? Sau știe cineva ceva de domnișoara?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum