Tudor1971 Reputație: 2 Postat Iulie 21, 2021 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 21, 2021 Caut amanta slim, skiny, pentru relație.
dudu2020 Reputație: 50 Postat Iulie 21, 2021 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Postat Iulie 21, 2021 Ai gresit site.ul baiatul meu 🤣🤣
themotans Reputație: 92 Postat Iulie 21, 2021 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 21, 2021 Amice era bun sa iti lasi si nr de telefon pentru a fi victima sigura.Te devorau rechinii care trimiteau o fata la inaintare sa te stoarca.
Tudor1971 Reputație: 2 Postat Iulie 21, 2021 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Iulie 21, 2021 Poate nu m-am făcut înțeles. Relație de sex
incikidana Reputație: 34 Postat Iulie 21, 2021 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 21, 2021 Cred ca tu nu ai inteles ca asta e un site despre fetele care practica sexul pentru bani.
deliman Reputație: 8 Postat Iulie 24, 2021 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iulie 24, 2021 La 21.07.2021 la 17:01, Tudor1971 a spus: Poate nu m-am făcut înțeles. Relație de sex "Relatie de sex" asa cum spui se face aici doar pe bani si aia nu este relatie ci un serviciu prestat de o fata contra cost. De cele mai multe ori nu face "daraua cat ocaua" adica dai banii si primesti doar ceea ce doreste fata si nu ceea ce ai dori tu. Dar daca ai bani si esti perseverent poti avea parte si de fete pentru care merita sa platesti o partida de sex. Si eu cred ca nu esti pe site-ul care trebuie. Eu in locul tau as incerca pe un site de dating insa trebuie sa ai grija si acolo cu fetele platite sa te determine sa comunici contra cost. Succes!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum