spalatorie20 Reputație: 3 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 3, 2014 http://www.ziuaconstanta.ro/anunturi/ai-fantezii-sexuale-31665.html
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 3, 2014 salut spalatorule si bun venit, de regula topicele fetelor noi, adica anunturi noi si fete nerecenzate, se deschid la intrebari si raspunsuri. acolo trebuia deshis si thread-ul acestei domnisoare! din cate imi amintesc eu, fata a mai fost dezbatuta aici, dar nu am gasit la cautare acest numar de telefon de mai sus. am sa caut eu mai departe topicul si am sa-l atasez aici! 2
spalatorie20 Reputație: 3 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2014 mrs
vasile.c Reputație: 250 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Postat Ianuarie 3, 2014 Nu stiu ce inseamna "detali" pe bune. Poate ai vrut sa zici detalii, ar avea un sens.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum