Sari la conținut

Rredondoanna 0755639879

Postări Recomandate

Postat
On 12/19/2024 at 10:38 AM, pulosa1234 said:

Acum am ieșit de la ea zona Arad . Vorbă multă sărăcia omului. 10 din toate punctele de vedere, curată amabilă oral de vis cur ferm strâmt. Mâine revin la ea. Recomand

Cum a fost pe partea de igiena?

Din ce vad din recenzii, nu prea obliga clientii sa faca dus inainte..si asta te duce cu gandul la multe lucruri.

• cleopatra01 a schimbat titlul în Rredondoanna 0755639879
  • Oras:Paradis
  • Oras:Paradis
Postat

0755639879

Ana este un travestit de etnie.Pozele nu sunt reale,are multe kilograme în plus,mi-a spus că s-a îngrășat de la tratamentul hormonal.

Săni nu are,poarta un fel de corset din material cauciucat care mirosea a transpirație.In locație avea un cățel care si-a facut nevoile în casă,pe jos era plin de fecale ale cîinelui.

Tare sunt curios la cate zile se spală dacă corsetul de cauciuc care înlocuia sânii mirosea a transpirație.

Nu comentez prestația Anei,nu am fost curios deoarece igiena ei era precară.

Atentie!Vorbeste lumea prin târg ca face sex anal neprotejat.

Postat
18 hours ago, Boloni23 said:

0755639879

Ana este un travestit de etnie.Pozele nu sunt reale,are multe kilograme în plus,mi-a spus că s-a îngrășat de la tratamentul hormonal.

Săni nu are,poarta un fel de corset din material cauciucat care mirosea a transpirație.In locație avea un cățel care si-a facut nevoile în casă,pe jos era plin de fecale ale cîinelui.

Tare sunt curios la cate zile se spală dacă corsetul de cauciuc care înlocuia sânii mirosea a transpirație.

Nu comentez prestația Anei,nu am fost curios deoarece igiena ei era precară.

Atentie!Vorbeste lumea prin târg ca face sex anal neprotejat.

Ai de plm...mersi colegu de informatii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...