Tomas97 Reputație: -21 Postat Decembrie 28, 2024 Postat Decembrie 28, 2024 On 12/19/2024 at 10:38 AM, pulosa1234 said: Acum am ieșit de la ea zona Arad . Vorbă multă sărăcia omului. 10 din toate punctele de vedere, curată amabilă oral de vis cur ferm strâmt. Mâine revin la ea. Recomand Cum a fost pe partea de igiena? Din ce vad din recenzii, nu prea obliga clientii sa faca dus inainte..si asta te duce cu gandul la multe lucruri.
Boloni23 Reputație: 30 Postat Ianuarie 2 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Ianuarie 2 0755639879 Ana este un travestit de etnie.Pozele nu sunt reale,are multe kilograme în plus,mi-a spus că s-a îngrășat de la tratamentul hormonal. Săni nu are,poarta un fel de corset din material cauciucat care mirosea a transpirație.In locație avea un cățel care si-a facut nevoile în casă,pe jos era plin de fecale ale cîinelui. Tare sunt curios la cate zile se spală dacă corsetul de cauciuc care înlocuia sânii mirosea a transpirație. Nu comentez prestația Anei,nu am fost curios deoarece igiena ei era precară. Atentie!Vorbeste lumea prin târg ca face sex anal neprotejat.
Tomas97 Reputație: -21 Postat Ianuarie 2 Postat Ianuarie 2 18 hours ago, Boloni23 said: 0755639879 Ana este un travestit de etnie.Pozele nu sunt reale,are multe kilograme în plus,mi-a spus că s-a îngrășat de la tratamentul hormonal. Săni nu are,poarta un fel de corset din material cauciucat care mirosea a transpirație.In locație avea un cățel care si-a facut nevoile în casă,pe jos era plin de fecale ale cîinelui. Tare sunt curios la cate zile se spală dacă corsetul de cauciuc care înlocuia sânii mirosea a transpirație. Nu comentez prestația Anei,nu am fost curios deoarece igiena ei era precară. Atentie!Vorbeste lumea prin târg ca face sex anal neprotejat. Ai de plm...mersi colegu de informatii.
pulosa1234 Reputație: 51 Postat Aprilie 13 Autor Postat Aprilie 13 Proaspăt ieșit de la Anna 🥵 frumoasă de treabă amabilă curată și servicii de 10. O recomand cu drag. Sunt la a 5a vizita
claudion Reputație: 63 Postat Aprilie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13 Acum 49 minute, pulosa1234 a spus: Proaspăt ieșit de la Anna 🥵 frumoasă de treabă amabilă curată și servicii de 10. O recomand cu drag. Sunt la a 5a vizita Cum mai arată ea?
love69sd Reputație: 176 Postat Aprilie 14 Postat Aprilie 14 La 28.12.2024 la 17:44, Tomas97 a spus: Cum a fost pe partea de igiena? Din ce vad din recenzii, nu prea obliga clientii sa faca dus inainte..si asta te duce cu gandul la multe lucruri. Eu în 2022 am fost la ea la Pitești, m-a trimis la duș direct, oricum mă duceam și fară sa mă trimită ea, la mine a fost ok, skinny era pe vremea aia, cur fain, chiar a fost plăcut. Atitudinea super faină si ora a fost oră. Acum ce au pățit alții, nu stiu...
ChillGuyy Reputație: 0 Postat Aprilie 16 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Aprilie 16 Proaspăt ieșit de la titulara contului.. am vizitat-o în Alba Iulia strict pentru recenziile bune la oral. Suge sufletul din tine la propriu,te face să îți tremure picioarele. Recomand 100% pentru doritorii de oral! Menționez ca nu am făcut anal cu ea .
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27 Postat Mai 27 Am vazut ca numarul acestei trans este pe Ploiesti, trny ana intitulat. Este reala ? Ce stiti despre ea ?
pulosa1234 Reputație: 51 Postat Mai 28 Autor Postat Mai 28 La 27.05.2025 la 8:48, Lucica199 a spus: Am vazut ca numarul acestei trans este pe Ploiesti, trny ana intitulat. Este reala ? Ce stiti despre ea ? Poți merge linistit aseară am vorbit cu ea îi la ploiesti, servicii de 10 am fost de câteva ori la ea
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28 Postat Mai 28 1 oră în urmă, pulosa1234 a spus: Poți merge linistit aseară am vorbit cu ea îi la ploiesti, servicii de 10 am fost de câteva ori la ea Este activa? Are erectie ? Asta m ar interesa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum