Rredondoanna Reputație: 15 Postat Martie 5, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 5, 2022 Hey...bună sibiu Link spre comentariu
Beatcrita Reputație: 0 Postat Martie 8, 2022 Partajează Postat Martie 8, 2022 am vizitat-o în Sibiu, locație foarte accesibilă pe Mihai Viteazu, la telefon voce plăcută, cu râsete și mici giugiuleli într-un final ma convins sa ajung la ea, cadoul a fost 150 lei un număr , la prima înfățișare îți deschide ușa, și pleacă lăsând după ea o dâra de parfum plăcută, creolă fund bombat, mișcări feminine, par întins, pe masa o scrumiera în care era aprinsă o țigară, te alintă mereu țuțu, puiu, puișor, tați chiar în timpul sexului, ceva excitant pentru mine, deja mi se scoală pula, ma grabii sa ii plătesc 150, la care îmi spune stai sa fumam o țigară, sa ne mai cunoaștem puțin, cu toate ca telefonul ii suna,dădea ocupat,după o mica poveste aflu ca a terminat teologicul, puțin surprins, în camera pernele puțin deranjate, miros plăcut șervetele umede la îndemână, nu te lasă să te dezbraci sau te miști, la ea stai cu mâinile la spate și atât, ma desfacut la pantaloni ma șters pe penis cu 3 șervetele, apoi a început cea mai TAREEE MUIEEEE FACUTAAA în viata mea, ma prindea de fund și o bagă pana în gât am simțit gâtul, toată povestea a durat puțin, am tremurat tot și mam terminat. Ești bestiala ești superbă și îți doresc succes în viitor. Merita nota zece din partea mea. Link spre comentariu
Rredondoanna Reputație: 15 Postat Martie 8, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 8, 2022 Acum 5 ore, Beatcrita a spus: am vizitat-o în Sibiu, locație foarte accesibilă pe Mihai Viteazu, la telefon voce plăcută, cu râsete și mici giugiuleli într-un final ma convins sa ajung la ea, cadoul a fost 150 lei un număr , la prima înfățișare îți deschide ușa, și pleacă lăsând după ea o dâra de parfum plăcută, creolă fund bombat, mișcări feminine, par întins, pe masa o scrumiera în care era aprinsă o țigară, te alintă mereu țuțu, puiu, puișor, tați chiar în timpul sexului, ceva excitant pentru mine, deja mi se scoală pula, ma grabii sa ii plătesc 150, la care îmi spune stai sa fumam o țigară, sa ne mai cunoaștem puțin, cu toate ca telefonul ii suna,dădea ocupat,după o mica poveste aflu ca a terminat teologicul, puțin surprins, în camera pernele puțin deranjate, miros plăcut șervetele umede la îndemână, nu te lasă să te dezbraci sau te miști, la ea stai cu mâinile la spate și atât, ma desfacut la pantaloni ma șters pe penis cu 3 șervetele, apoi a început cea mai TAREEE MUIEEEE FACUTAAA în viata mea, ma prindea de fund și o bagă pana în gât am simțit gâtul, toată povestea a durat puțin, am tremurat tot și mam terminat. Ești bestiala ești superbă și îți doresc succes în viitor. Merita nota zece din partea mea. Ma bucur foarte mult că te-ai simțit bine,îmi pare rău că nu mai violat îngeraș,dacă ai drum spre Alba Iulia oprește-te la o cafea 😘😘😘😘😘😘 1 Link spre comentariu
Ramiran90 Reputație: 0 Postat Martie 8, 2022 Partajează Postat Martie 8, 2022 Am fost la ea in urma cu cativa ani. Eram reticent, recunosc..la cate tepe mi’am mai luat. Dar a fost ceva diferit si unic. Am avut o conexiune inca de la inceput, ceea ce pentru mine e foarte important. Oral exceptional cu multa pasiune, se observa ca stie meserie. vreau sa revin la ea sa mai fiu surprins din nou. merita, recomand cu incredere baieti! O sa reveniti garantat! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 La sibiu nu vi? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 Acum 13 ore, Rredondoanna a spus: Ma bucur foarte mult că te-ai simțit bine,îmi pare rău că nu mai violat îngeraș,dacă ai drum spre Alba Iulia oprește-te la o cafea 😘😘😘😘😘😘 IN CE ORAS AI PLECAT ACUMA...DACA ESTI APROAPE DE SIBIU DAU O FUGA PANA LA TINE....TOT CAUT SI EU O TRANSEXUALA PENTRU PRIMA MEA EXPERIENTA SI NU DAU DE NICI UNA CALUMEA.LA CE RECENZII AI VREAU SA TE VIZITEZ😊 Link spre comentariu
Rredondoanna Reputație: 15 Postat Martie 9, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 9, 2022 1 oră în urmă, Anores a spus: La sibiu nu vi? Îngeraș ieri am plecat din sibiu,sunt acasă în Alba Iulia acum.. Link spre comentariu
Rredondoanna Reputație: 15 Postat Martie 9, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Martie 9, 2022 Acum 12 ore, Ramiran90 a spus: Am fost la ea in urma cu cativa ani. Eram reticent, recunosc..la cate tepe mi’am mai luat. Dar a fost ceva diferit si unic. Am avut o conexiune inca de la inceput, ceea ce pentru mine e foarte important. Oral exceptional cu multa pasiune, se observa ca stie meserie. vreau sa revin la ea sa mai fiu surprins din nou. merita, recomand cu incredere baieti! O sa reveniti garantat! Off..sa ii pape mami puţa lui.. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 Acum 59 minute, Rredondoanna a spus: Îngeraș ieri am plecat din sibiu,sunt acasă în Alba Iulia acum.. 😔😔😔😔 când o sa mai vi la sibiu?sau dacă lucrezi și în alba dau o fuga pana la tine 🤗 Link spre comentariu
Rredondoanna Reputație: 15 Postat Mai 21, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Mai 21, 2022 Și ne vedem în Germania 1 Link spre comentariu
Tspapilove Reputație: 10 Postat Iunie 13, 2022 Oras:Deutschland Oras:Deutschland Partajează Postat Iunie 13, 2022 Salut Ana , esti in germania? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Partajează Postat Iulie 22, 2022 Bună ana,ai ajuns la alba? Link spre comentariu
raisavagexx Reputație: 657 Postat Iulie 22, 2022 Telefon: 0758 773 871 Oras:Mereu in pula Telefon: 0758 773 871 Oras:Mereu in pula Partajează Postat Iulie 22, 2022 Acum 16 minute, Anores a spus: Bună ana,ai ajuns la alba? Da,este la Alba-Iulia ❤️ Link spre comentariu
pulosa1234 Reputație: 50 Postat Iulie 22, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2022 Mureeees❤️ Link spre comentariu
cosmin3178 Reputație: 12 Postat Iulie 22, 2022 Partajează Postat Iulie 22, 2022 Oare a schimbat nr de telefon? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2022 Partajează Postat Iulie 22, 2022 Acum 2 ore, raisavagexx a spus: Da,este la Alba-Iulia ❤️ Mulțumesc Link spre comentariu
pulosa1234 Reputație: 50 Postat August 26 Autor Partajează Postat August 26 A revenit în Mureș Link spre comentariu
love69sd Reputație: 172 Postat August 26 Partajează Postat August 26 Am fost și eu la ea anul trecut când a fost la Pitești!O fată super, care nu te grabește, corp super sexy, un fund superb. 150/fin 300/ora . Poze reale! Link spre comentariu
Planck Reputație: 146 Postat August 26 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat August 26 Acum 10 minute, love69sd a spus: Am fost și eu la ea anul trecut când a fost la Pitești!O fată super, care nu te grabește, corp super sexy, un fund superb. 150/fin 300/ora . Poze reale! Cum arată, un anunț pe unde e să îi vedem poze? Link spre comentariu
love69sd Reputație: 172 Postat August 26 Partajează Postat August 26 Acum 6 minute, Planck a spus: Cum arată, un anunț pe unde e să îi vedem poze? Salut, uite linkul aici https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/anna/99d1i373674i7e82ede38hiii9hg5896.html Link spre comentariu
love69sd Reputație: 172 Postat August 26 Partajează Postat August 26 Acum 6 minute, Planck a spus: Cum arată, un anunț pe unde e să îi vedem poze? Ti-am lasat linkul anunțului, stai sa aprobe moderatorii 😁 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum