man01 Reputație: 17 Postat August 7, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat August 7, 2014 Nu ma lansez in polemici,nu isi au rostul....dar lumea e asa cum e ...mare parte din cauza ca e condusa de tipi ca dumneavoastra!Acum va rog sa incheiem si sa ne vedem fiecare de ale noastre!O seara frumoasa !deci dupa parerea ta domnul e prost iar tu esti o inteligenta deoarece nu lucrezi ca prosta intro fabrica sau in alta parte. Tu banuiesc ca dupa ce ai absolvit un liceu de renume o facultate ai devenit mai inteligenta ca noi si ai inceput sa vinzi piz...da si sa o sugi pentru a supravietui nu??? Prosti sunt cei care va considera pe voi prostituatele femei destepte!!!! Prostituata cu IQ mai mare de 80 nu cred ca exista, pentru ca daca erau inteligente nu erau nevoite sa o suga la toti nespalati pentru 100 de lei pentru a supravietui. Asa ca Annita(ca nu te pot numi doama sau domnisoara) nu incerca sa pari inteligenta deoarece NU ESTI. 1
annita1987 Reputație: 112 Postat August 7, 2014 Oras:Piatra Oras:Piatra Autor Postat August 7, 2014 deci dupa parerea ta domnul e prost iar tu esti o inteligenta deoarece nu lucrezi ca prosta intro fabrica sau in alta parte. Tu banuiesc ca dupa ce ai absolvit un liceu de renume o facultate ai devenit mai inteligenta ca noi si ai inceput sa vinzi piz...da si sa o sugi pentru a supravietui nu??? Prosti sunt cei care va considera pe voi prostituatele femei destepte!!!! Prostituata cu IQ mai mare de 80 nu cred ca exista, pentru ca daca erau inteligente nu erau nevoite sa o suga la toti nespalati pentru 100 de lei pentru a supravietui. Asa ca Annita(ca nu te pot numi doama sau domnisoara) nu incerca sa pari inteligenta deoarece NU ESTI.Stimate domn,in primul rind v ati jignit colegii de forum( ..toti nespalati(i) ,---)in al doilea rind sinteti total pe linga ...ma refeream la cei care conduc lumea....cititi cu atentie....am tot respectul pentru cei care muncesc...in toate domeniile...inclusiv in domeniul sexului! 1
man01 Reputație: 17 Postat August 8, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat August 8, 2014 sincer cum poti cerei cuiva sa aiba respect pentru o vanzatoare de placere???? am mai mult respect pentru una care e silita de alti sa faca asta nu pentru cineva care nu vrea sa munceasca si prefera sa faca gurita mare si sa se cracaneze. ASTA INSEAMNA LENE 1
shiva Reputație: 3153 Postat August 8, 2014 Oras:Vest Oras:Vest Postat August 8, 2014 sincer cum poti cerei cuiva sa aiba respect pentru o vanzatoare de placere???? am mai mult respect pentru una care e silita de alti sa faca asta nu pentru cineva care nu vrea sa munceasca si prefera sa faca gurita mare si sa se cracaneze. ASTA INSEAMNA LENE respectul ar trebui sa fie fata de persoana/om si nu fata de meserie 1
annita1987 Reputație: 112 Postat August 9, 2014 Oras:Piatra Oras:Piatra Autor Postat August 9, 2014 sincer cum poti cerei cuiva sa aiba respect pentru o vanzatoare de placere???? am mai mult respect pentru una care e silita de alti sa faca asta nu pentru cineva care nu vrea sa munceasca si prefera sa faca gurita mare si sa se cracaneze. ASTA INSEAMNA LENEman01-te rog deschide subiect la DG,nu pe topicul meu...sau ai vreun interes ascuns...prea multe postari furibunde aici!Multumesc!
sport Reputație: 82 Postat August 9, 2014 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat August 9, 2014 Anita ,atata timp cat bagi pe foc el nu se stinge .Si asa ai spus ca sunt iubitor de masini scumpe, ,nu crezi ca ar trebui sa iei exemplul lor si sa nu il intretii
annita1987 Reputație: 112 Postat August 9, 2014 Oras:Piatra Oras:Piatra Autor Postat August 9, 2014 Anita ,atata timp cat bagi pe foc el nu se stinge .Si asa ai spus ca sunt iubitor de masini scumpe, ,nu crezi ca ar trebui sa iei exemplul lor si sa nu il intretii Iubitor si promotor,aceeasi doleanta,la DG!Va multumesc de grija,sinteti un dragut!A interactiona,e unul din motto-ul acestui site!
gabrogabro Reputație: 2369 Postat August 9, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 9, 2014 sincer cum poti cerei cuiva sa aiba respect pentru o vanzatoare de placere???? am mai mult respect pentru una care e silita de alti sa faca asta nu pentru cineva care nu vrea sa munceasca si prefera sa faca gurita mare si sa se cracaneze. ASTA INSEAMNA LENEFiecare dintre noi vindem ceva : forta inteligenta timpul cunostintele noastre. Cu ce este mai prejos cineva care isi vinde trupul. Precis nu ar face-o daca restul calitatilor ar fi platite la valoare reala de societate ! 1
sport Reputație: 82 Postat August 10, 2014 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat August 10, 2014 Stimate domn,in primul rind v ati jignit colegii de forum( ..toti nespalati(i) ,---)in al doilea rind sinteti total pe linga ...ma refeream la cei care conduc lumea....cititi cu atentie....am tot respectul pentru cei care muncesc...in toate domeniile...inclusiv in domeniul sexului!Cu a din a la mijlocul cuvantului stimata domnisoara,iar normal doar la inceput sa il folositi In primul rand,iar in al doilea rand daca traia profesorul Pruteanu, credea despre dumneavoastra ca sunteti analfabeta si manelista,nu ca eu nu as crede,dar este pacat sa va stricati reputatia de femeie inteligenta cum lasati sa se inteleaga ca sunteti. 1
annita1987 Reputație: 112 Postat August 10, 2014 Oras:Piatra Oras:Piatra Autor Postat August 10, 2014 Cu a din a la mijlocul cuvantului stimata domnisoara,iar normal doar la inceput sa il folositi In primul rand,iar in al doilea rand daca traia profesorul Pruteanu, credea despre dumneavoastra ca sunteti analfabeta si manelista,nu ca eu nu as crede,dar este pacat sa va stricati reputatia de femeie inteligenta cum lasati sa se inteleaga ca sunteti. Tratati subiectul in esenta, -Stimate domn,in primul rind v ati jignit colegii de forum( ..toti nespalati(i) ,---)in al doilea rind sinteti total pe linga ...ma refeream la cei care conduc lumea....cititi cu atentie....am tot respectul pentru cei care muncesc...in toate domeniile...inclusiv in domeniul sexului!-nu divagati,nu e fair-play,sau doar atit ...!!!
annita1987 Reputație: 112 Postat August 10, 2014 Oras:Piatra Oras:Piatra Autor Postat August 10, 2014 Va anunt ca mai sint disponibila in Timisoara numai pina pe 17 August!Va multumesc !
gabrogabro Reputație: 2369 Postat August 10, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 10, 2014 Si eu tocmai acum sunt in Arad...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum