Sari la conținut

Ce parere ati avea daca...

Postări Recomandate

• Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
Postat

stai la rand dream :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

nu stati la rand, va primesc pe amandoi simultan

Postat

Spre deosebire de tine Domino....   advanced a avut  din totdeauna va avea bun simt.

Cat despre tine: 

ai dreptate, sunt un mitocan nenorocit, fara pic de bun simt incomparabil mai slab ca advanced

Postat

Incepi sa.mi placi :)))) Asa parca mai vii pe calea cea buna =))  Incepi sa intri in rand cu lumea. 

n-am fost si nu voi fi niciodata in rand cu lumea Beatrice

faptele conteaza, nu vorbele

• Oras:B
Postat

Bai domiBoule, ești singurul pe care l-am auzit zicând despre dr,eam ca ar avea probleme dar având in vedere caracterul tau infect nu este de mirare.M-am întâlnit de nenumărate ori cu dream si in mod cert ne vom reîntâlnii de nenumărate ori, de fiecare data cu placere. Beatrice este una din cele mai curate fete si cu un bun simt fantastic. Afirmațiile tale mizerabile sunt in ton cu restul postarilor tale si nu denota altceva decât lipsa de bun simt si caracter. Daca nu pentru alte postari, pentru afirmatiiele tale de aici meriti banat. Daca unii dintre verzi au primit cadou culoarea, cu o anumită ocazie, tu ești facut verde la apelul bocancilor. La cata ura, răutate si prostie ai in tine, ești verde oricum. O sa ajungi sa te ocolească si centuristele cu care se pare ca est obișnuit!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

o sa le arate autoritatilor dupa realizarea flagrantului

Care flagrant bai obsedatu-le? Bâh, ești chiar idiot popa dat afara. Hai sa căutăm in arhive, vrei? O sa dam peste un seminarist obsedat care și-o trăgea in cur, inca face același lucru, in cur, cu o gura spurcata, a fost înlăturat din cler si din societate ... mai spun? Te recunoști handicapatu-le? Hai ca ești de tot căcatul. Am prieteni printre moldoveni, am origini pe acolo da tu faci de ras nu numai moldovenii ci si nația romana. Din cauza unor handicapați ca tine sufera multi oameni buni.

• Oras:aiurea și hai-hui
  • Oras:aiurea și hai-hui
Postat

Citesc topicul ăsta și nu-mi vine să cred...să acuzi pe cineva fără a avea nici cea mai mică dovadă și asta la luni distanță de la întalnirea presupusă...și asta daca a fost vreo întâlnire, dragă Nei_U ...nu-ș cum să-ți spun, da nu prea e dovada de bărbăție, ci mai degrabă un gest de mitocan.

Eu am întâlnit-o pe Beatrice de câteva ori și singurul lucru de care aș putea să mă plang ar fi doar faptul că timpul trece repede în compania ei, nicidecum de igiena ori sănătatea ei trupească sau mintală, așa că afirmația la care faci referire dragă Nei_U cu buletinul de analize nu are ce căuta pe aici.

Frumos ar fi să-ți ceri scuze pentru momentul de rătăcire și-o să fii pe jumătate iertat. 

Postat

Citesc topicul ăsta și nu-mi vine să cred...să acuzi pe cineva fără a avea nici cea mai mică dovadă și asta la luni distanță de la întalnirea presupusă...și asta daca a fost vreo întâlnire, dragă Nei_U ...nu-ș cum să-ți spun, da nu prea e dovada de bărbăție, ci mai degrabă un gest de mitocan.

Eu am întâlnit-o pe Beatrice de câteva ori și singurul lucru de care aș putea să mă plang ar fi doar faptul că timpul trece repede în compania ei, nicidecum de igiena ori sănătatea ei trupească sau mintală, așa că afirmația la care faci referire dragă Nei_U cu buletinul de analize nu are ce căuta pe aici.

Frumos ar fi să-ți ceri scuze pentru momentul de rătăcire și-o să fii pe jumătate iertat.

Nu o sa își ceara scuze pentru ca este prea idiot! DominoBoule, sincer, lăsând de o parte bunul ssimt, marsh mai labagiule, hanicapatule, nemernicule,ma-ta nu are nicio vina ca ești atât de; ciot. ; de grijă ca. sunt in spatele tau onanistule, miști in front, îți sparg freza!
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

nici nu am avut vreun fel de probleme de sanatate dupa aceasta intalnire. 

Urmările se văd în timp...

după cel puțin 6 luni la tine și fix după 9 luni la ea.

Dar, sunt sigur, nici tu și nici ea, nu veți avea nici-un fel de probleme :bow

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Intr-adevar unele urmari se vad chiar mai repede, dar referitor la Dream nu este cazul nici acum nici in timp. O cunosc pe Dream chiar mai bine decat o cunosc multi altii. 

Vizitator
Postat

Cred că te înșeli :bow

Daca asta este parerea ta fie asa cum zici, dar eu stiu ce vorbesc(scriu) nu doar sa ma aflu in treaba.

Postat

Nu o sa își ceara scuze pentru ca este prea idiot! DominoBoule, sincer, lăsând de o parte bunul ssimt, marsh mai labagiule, hanicapatule, nemernicule,ma-ta nu are nicio vina ca ești atât de; ciot. ; de grijă ca. sunt in spatele tau onanistule, miști in front, îți sparg freza!

calmeaza-te iubitule, faci hipertensiune si iti diminuezi sansele la o batranete fericita

fii vesel, admira natura, bucura-te de atmosfera hibernala

Postat

calmeaza-te iubitule, faci hipertensiune si iti diminuezi sansele la o batranete fericita fii vesel, admira natura, bucura-te de atmosfera hibernala

Știai ca ai probleme la mansarda? Ești RAUUU nenica, nu te faci bine decât cu zeama de lopata la doi metrii dedesubt'!

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator gingo
Postat

Si cand credeam si noi ca am reusit sa ne emancipam si sa scapam de renumele de "moldoveni prosti" apare domino si ne trage inapoi. Bravo baiete, nu te opri, fi prost pana la capat. Oricum deja e tarziu si toti care au un cap pe umeri si-au dat seama ce hram porti.  Dupa ce ai fost la 2-3 intalniri cu Dream (sincer nu am stat sa urmaresc toata telenovela pentru ca simt ca imi scade IQ-ul), ai simtit tu nevoia intr-un acces de euforie si prostie nemarginita sa faci o recenzie falsa. Partea proasta (pentru tine) e ca cine a fost la Dream sau a vorbit macar 5-10 minute la telefon cu ea isi da seama imediat ca e o bomboana de fata cu un caracter prea frumos sa fie tarata in prostiile tale. Singura ei vina in toata traba asta este ca a acceptat sa te primeasca de prima data. Probabil nu si-a dat seama ca esti labil psihic si ca ai tendinte de "curva masculina". Si ca sa iti explic, ca sigur nu te duce capu' si utilizarea google-ului e prea complicata pentru tine, "curva masculina" e acea specie de "homo sapiens sapiens" care el fute el tipa... cam ce ai facut tu pe aici . 

• Like 2
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...