Piruxxl Reputație: 1 Postat August 12, 2021 Oras:Marghita Oras:Marghita Postat August 12, 2021 Acuma la gara este o blondă,in pantaloni scurti si maieu negru,vorbeste la telefon non stop
Piruxxl Reputație: 1 Postat August 12, 2021 Oras:Marghita Oras:Marghita Postat August 12, 2021 Are părul blond ondulat,avea un copil în brațe,i-am facut cu farurile dar au venit țigăncile,tot din anturajul ei ,după aia a mers la taximetriști #nu am mai stat,eu zic că nu are rost să vă riscați cu ea,rămâi cu ceva boală
chatonline11 Reputație: 1 Postat August 13, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 13, 2021 Nu merita sa riscați, e plin de drogati și gabori prin zona aia, mai ales ca toate de acolo au câte un bărbat in spate care încearcă sa te tâlhărească, de evitat zona
Streetjudas Reputație: 2 Postat August 13, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 13, 2021 Tipa din parcare ii una de 21, ii fata la "munca" arata ok, am oprit azi, era sub un pom la intrare in parcare, era ft ok
2match Reputație: 174 Postat August 14, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 14, 2021 12 hours ago, Streetjudas said: Tipa din parcare ii una de 21, ii fata la "munca" arata ok, am oprit azi, era sub un pom la intrare in parcare, era ft ok Poate lasi si o recenzie
rafaelrafael Reputație: 164 Postat August 14, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Postat August 14, 2021 am trecut si eu aseara pe la 11 si ceva prin zona, si m-am bagat prin parcarea de la gara. Erau doar 2 sau 3 fete in fata barului aluia, care stateau de vorba cu mai multi gabori. Eu sigur nu m-as risca cu alea de acolo, desi pe stradute sa mergi cu masina e mult mai safe decat la alea de pe strada, la care le stie toata lumea locurile de futai.
Piruxxl Reputație: 1 Postat August 15, 2021 Oras:Marghita Oras:Marghita Postat August 15, 2021 La 14.08.2021 la 11:17, rafaelrafael a spus: am trecut si eu aseara pe la 11 si ceva prin zona, si m-am bagat prin parcarea de la gara. Erau doar 2 sau 3 fete in fata barului aluia, care stateau de vorba cu mai multi gabori. Eu sigur nu m-as risca cu alea de acolo, desi pe stradute sa mergi cu masina e mult mai safe decat la alea de pe strada, la care le stie toata lumea locurile de futai. Corect! Mai ales că sunt tiganci nespalate,si blonda tot in anturajul ăla este
boots87boy Reputație: 252 Postat August 16, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 16, 2021 Am trecut astazi pe la gara. Nu am gasit-o oe blonda in schimb am gasit o tigancusa bunicica. Pe la 20-22 de ani, slim si cu sani relativ mari dar putin lasati. Nu m-am simtit norocos asa ca nu am incercat nimic desi tipa m-a abordat. Daca esti mai tare in bascula tipa nu arata rau si pote merita “o tura”
chatonline11 Reputație: 1 Postat August 16, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 16, 2021 Acum 1 oră, boots87boy a spus: Am trecut astazi pe la gara. Nu am gasit-o oe blonda in schimb am gasit o tigancusa bunicica. Pe la 20-22 de ani, slim si cu sani relativ mari dar putin lasati. Nu m-am simtit norocos asa ca nu am incercat nimic desi tipa m-a abordat. Daca esti mai tare in bascula tipa nu arata rau si pote merita “o tura” Pe la ce ora era acolo și Unde era pe care parte
boots87boy Reputație: 252 Postat August 17, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 17, 2021 Acum 15 ore, chatonline11 a spus: Pe la ce ora era acolo și Unde era pe care parte In jur de ora 18. Se tot plimba dintr-o parte in alta prin pasaj
florinel1993 Reputație: 1 Postat August 19, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 19, 2021 Cea mica neagra abanos si cu buze mari , o cheama C. si e din C .... are o brigada de drogati cu care isi imparte câștigul pe la gara , mam bagat in ei într-o seara si asta mica se ruga de mine so duc cu mine . Grija la ea e cu vrajeala multă , fura ... asa xa stati cuminti , tot ce e negru e pervers . Dacă va riscati la ele o sa va gasiti si cu drogatii in preajma . Spor la cei care au și tupeu sa se dea la ei !
Vizitator Reputație: 0 Postat August 20, 2021 Postat August 20, 2021 Acum 9 ore, florinel1993 a spus: Cea mica neagra abanos si cu buze mari , o cheama Crengutza si e din ciumeghiu .... are o brigada de drogati cu care isi imparte câștigul pe la gara , mam bagat in ei într-o seara si asta mica se ruga de mine so duc cu mine . Grija la ea e cu vrajeala multă , fura ... asa xa stati cuminti , tot ce e negru e pervers . Dacă va riscati la ele o sa va gasiti si cu drogatii in preajma . Spor la cei care au și tupeu sa se dea la ei ! Si eu am patit la fel, eram la gara si m-am oprit pt o cafea tipa asta statea langa mine la o tigara, data de mine desigur :)) si vb cu alte doua ca ea nu merge cu ori cine (din cum se exprima am intelea ca mai deloc sa plece cu careva...) ea doar ii fraiereste ca are vrajala, ca albii (romani) is mai smecheri decat tiganii, da ea ii fraiereste le ea banii si nu face nimic.... Deci grija cu ea daca apucati sa faceti ceva!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum