Sari la conținut

Blonda frumoasa și sexy 0758 317 039 a fost cineva?

Postări Recomandate

• Oras:Drobeta
Postat

Salut … am fost eu … nu seamănă deloc cu pozele decât ca e blonda 😂 Servicile sunt in felul următor :

- op 4 cu indulgenta ( executat doar așa sa fie fără chef fără nimic , foarte scurt ) 

- np 4 sta ca vaca ori capra ori pe spate ( după 5 minute zice nu te mai termini , termina odată in condițiile in care oralul a fost 2 minute ) si te ia ca ai băut ca simte ea ca ai băut 

Pret : 100 finalizare ,200h părerea mea ca nu prea merita banii 😂😂😂

• Like 1
Postat

Mulțumesc mult Sourcelau,mi-a plăcut fața,dar dacă spui ca pozele sunt false si serviciile sunt slabe,mulțumesc mult și frumos pentru răspuns. 

Postat

Pozele normal ca sunt false sunt luate de pe citytourgirl.com...are multe anunturi cu diferitre poze si numarul de telefon postat peste logo-ul de pe poza

Postat
Acum 23 ore, coccigian a spus:

Mulțumesc mult Sourcelau,mi-a plăcut fața,dar dacă spui ca pozele sunt false si serviciile sunt slabe,mulțumesc mult și frumos pentru răspuns. 

Pentru fata m-am dus și eu 😂dezamăgirea a fost mare când am văzut ca nu e ea … singura asemănare între real și poza e parul blond atât 😂

• Oras:Severin
  • Oras:Severin
Postat

Și eu am vrut sa merg! Am sunat o! Dar fata ei nu se asemăna cu vocea …. Era un non sens! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...