Sari la conținut

Femeia supusa este mai sexy?

Postări Recomandate

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

De cand ma stiu mi s-a tot spus ca o fetita/fata/femeie trebuie sa fie intr-un anumit fel…

Niciodata nu m-am impacat cu ideea ca o femeie trebuie sa fie slaba si vulnerabila, niciodata nu ceream ajutor si nu ma dadeam „lovita” indiferent de situatie…

Am observat pe parcursul vietii ca oamenii (femei sau barbati) se impart in mare parte in 2 categorii:

Cei care se victimizeaza si cei care nu cer o ata indiferent cat de greu le este…

Sunt si alte feluri, dar nu intru in amanunte…

Intrebarile mele sunt:

De ce majoritatea barbatilor sunt atrasi de femei „vulnerabile”?

Sa fie vorba aia „cere si ti se va da”?

Femeile supuse sunt mai sexy?

Femeile puternice intimideaza sau va fac sa va simtiti mai putin barbat pentru ca nu va cer nimic sau nu fac tot ce le spuneti?

De ce o femeie mai putin supusa este considerata „fitoasa”? (doar pentru ca nu este de acord cu ceva inseamna ca e „cu nasul pe sus”?)

Cu toate ca majoritatea spun ca nu suporta minciuna, oare cati ar suporta adevarul?

Rog la topicul asta sa raspunda barbatii si va rog sa nu cumva sa luati ceva personal. :hug1

Merci frumos! :kiss3

Postat

Amada, orice intrebare care implica gusturi este inutila. Nu vei putea primi un raspuns la intrebarea ta; in cel mai fericit caz vei primi un numar de pareri subiective, argumentate sau nu. Educatia, cresterea si formarea adultului, mediul din care provine, experienta sexuala si inca multi alti factori o sa influenteze drastic parerile exprimate.

Spre exemplu: stii ca traim intr-o tara eminamente rurala. Atat de rurala incat un procent infiorator de mare din populatia noastra nu are acces la apa curenta. Ei, in zona rurala inca sunt foarte multi oameni care la intrebarea "cati copii ai" o sa raspunda: "doi copii si-o fata"...

• Oras:Romania
Postat

Amada, oamenii nu se impart doar in doua mari categorii.

Nu imi plac extremele ( doar sunt Balanta :))

Nu imi plac femeile prea vulnerabile, prea supuse, nici cele dominante, din cealalta extrema ( mai ales ca unele, ca si multi barbati, fac parada din asta).

Imi plac femeile cu caracter, cu mult bun simt, inteligente, cu care sa poti avea conversatii placute. Acestea mi se par cum trebuie, mi se par mai sexy !!!

Oricum, sunt sigur ca parerile vor fi multiple, pentru ca fiecare om are propria personalitate, are dorinte, ganduri si pareri specifice.

Pe care trebuie, mai mult sau mai putin sa le respectam !

• Like 4
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Mie imi plac femeile destul de inteligente incat sa stie ce fel de comportament necesita barbatul in momentul respectiv.

• Like 3
  • Oras:TROIA
  • Oras:TROIA
Postat

Cofetare,ti-a ramas frisca de la savarina pe lentile bag de seama :))) sau nu scriu eu suficient de citet? :)

Postat

Trollescule, Xena din serialul "Xena, printesa razboinica", nu Xenia de la noi :lol:

Postat

Trollescule, Xena din serialul "Xena, printesa razboinica", nu Xenia de la noi :lol:

Genul asta?

post-65979-0-52623700-1388925449_thumb.jpgpost-65979-0-40309200-1388925456_thumb.jpg

Postat

Asterica,

Ai fost mai la subiect. :kiss3

Sunt sigura ca fiecare are parerea proprie, tocmai asta am si vrut sa vad.

Aici nimeni nu are categoric dreptate sau nimeni nu greseste, fiecare are o gandire si unele preferinte...

Unele sunt date de societate, de educatie, de caracter, etc...

Totusi as aprecia niste raspunsuri directe la intrebarile alea...

:kiss3

Postat

Rodrigo: prima e misto, a doua nu.

Trollescule: ba e bine ca in SF-uri joaca gagici misto ;)

Amada: imi plac femeile nesupuse, adica rebele si nebune, nu cu fitze in cap, sunt doua lucruri total diferite.

• Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Preferinta pentru unul sau altul din cele doua arhetipuri depinde de multi factori, din care cel mai mult conteaza propriul temperament al barbatului respectiv, dar si nivelul sau de inteligenta si chiar de cultura.

Inca de mici suntem educati ca fetitele sunt fragile, trebuie ocrotite, astfel ca ne concepem un model a priori vulnerabil.

Daca este sa vorbesc de mine, in anumite momente imi place o femeie mai docila - fara ca docilitatea sa fie semnul unei prostii, sau a unor tare comportamentale - dupa cum, in alte clipe, prefer o femeie puternica. 

Imi place sa ocrotesc, sa ofer, sa ma simt util pentru cei din jur si, mai ales pentru femeia iubita, ceea ce explica prima optiune. Sunt insa momente in care eu insumi am nevoie de sprijin, si atunci imi prinde bine sa am langa mine o femeie voluntara care sa ma sustina.

Probabil cea mai buna e calea de mijloc, o femeie care sa stie sa si dea, sa si primeasca.

• Like 5
Postat

Preferinta pentru unul sau altul din cele doua arhetipuri depinde de multi factori, din care cel mai mult conteaza propriul temperament al barbatului respectiv, dar si nivelul sau de inteligenta si chiar de cultura.

Inca de mici suntem educati ca fetitele sunt fragile, trebuie ocrotite, astfel ca ne concepem un model a priori vulnerabil.

Daca este sa vorbesc de mine, in anumite momente imi place o femeie mai docila - fara ca docilitatea sa fie semnul unei prostii, sau a unor tare comportamentale - dupa cum, in alte clipe, prefer o femeie puternica. 

Imi place sa ocrotesc, sa ofer, sa ma simt util pentru cei din jur si, mai ales pentru femeia iubita, ceea ce explica prima optiune. Sunt insa momente in care eu insumi am nevoie de sprijin, si atunci imi prinde bine sa am langa mine o femeie voluntara care sa ma sustina.

Probabil cea mai buna e calea de mijloc, o femeie care sa stie sa si dea, sa si primeasca.

:hihat

Postat

De cand ma stiu mi s-a tot spus ca o fetita/fata/femeie trebuie sa fie intr-un anumit fel…

Intrebarile mele sunt:

De ce majoritatea barbatilor sunt atrasi de femei „vulnerabile”?

Sa fie vorba aia „cere si ti se va da”?

Femeile supuse sunt mai sexy?

Femeile puternice intimideaza sau va fac sa va simtiti mai putin barbat pentru ca nu va cer nimic sau nu fac tot ce le spuneti?

De ce o femeie mai putin supusa este considerata „fitoasa”? (doar pentru ca nu este de acord cu ceva inseamna ca e „cu nasul pe sus”?)

Cu toate ca majoritatea spun ca nu suporta minciuna, oare cati ar suporta adevarul?

Rog la topicul asta sa raspunda barbatii si va rog sa nu cumva sa luati ceva personal. :hug1

Merci frumos! :kiss3

1. Cred ca cele "vulnerabile" cum le zici tu sunt de multe ori mai feminine si prin aceasta feminitate sunt atrasi barbatii .

2. Nu inteleg ...

3. Nu e vorba ca sunt mai sexy cele supuse , dar de multe ori cele "nesupuse" au un comportament care nu atrage neaparat un barbat .

4. Nu .

5. Eu consider "fitoasa" o femeie care vrea sa para altceva decat ceea ce este , nu daca este sau nu supusa .

5. Nu poti sa afli caracterul unei persoane decat atunci cand vezi cum se comporta persoana respectiva intr-o anumita situatie ... care iese in pic din limitele normalului .

:) :kiss2

Postat

exemplu de femeie dominatoare, are in mana toate atuurile :)

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1525358_256074264556347_2030853003_n.jpg

• Like 4
Postat

Asterica,

Este interesant cum treci de la o stare la alta...

Omu Negru,

Merci frumos pentru raspuns! :hug1

Postat

O fi supusa mai sexy, dar eu sunt amazoana.

Supusa cu cei care merita respectul, lupt cu cei care isi bat joc de femei…

In meseria asta, supusa poate insemna mai multi bani, dar uneori si mai multe probleme…

Cand esti jignita si amenintata de unii si nu ripostezi, apar altii sa faca exact acelasi lucru.

Poate in final se satura si ma pun in lista de ignore… :D

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...