BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 9, 2021 Acum 3 minute, carucuboi a spus: mai ,... ce le-qi făcut la ăștia mai ?? sper că nu i-ai mușcat știi tu de unde ,... sau legat de pat !?? 🤔🤔,😆😁 pup Nu le-am făcut nimic eu, sunt super-băieti gorjenii😜 1
Santino Reputație: 577 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Peste tot suntem acasă Oras:Peste tot suntem acasă Postat Decembrie 9, 2021 Acum 8 minute, carucuboi a spus: mai ,... ce le-qi făcut la ăștia mai ?? sper că nu i-ai mușcat știi tu de unde ,... sau legat de pat !?? 🤔🤔,😆😁 pup are șarmul ei de a fi șireată 😂 dar pe câțiva dintre noi ne-a cucerit se pare🙈😍😋 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 9, 2021 Acum 2 minute, carucuboi a spus: Mai bine taceai , că acuș fug și astea puține de la noi( Mh ) la super băieții tai gorjeni 😉😂😅 Martinel mai bine taci si fugi de imi cumpară cadoul😂 ca tot suntem în Decembrie si e luna cadourilor caci sâmbătă ajung la voi😜
Santino Reputație: 577 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Peste tot suntem acasă Oras:Peste tot suntem acasă Postat Decembrie 9, 2021 Acum 11 minute, BrunetaXXX a spus: Martinel mai bine taci si fugi de imi cumpară cadoul😂 te-ai scos frumos @carucuboi😂 dar scapi ieftin ca nu e pretențioasă gagica😉 1
Heartless Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Gorj Oras:Gorj Postat Decembrie 9, 2021 BrunetaXXX, cât mai stai pe la noi?
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 9, 2021 Acum 1 oră, Heartless a spus: BrunetaXXX, cât mai stai pe la noi? Doar mâine mai sunt in Tg Jiu 😘
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 10, 2021 Bună dimineața dragilor, astăzi este ultima zi în orașul vostru, vă pupă Ella😘😘😘 3
Santino Reputație: 577 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Peste tot suntem acasă Oras:Peste tot suntem acasă Postat Decembrie 10, 2021 Acum 7 ore, BrunetaXXX a spus: Bună dimineața dragilor, astăzi este ultima zi în orașul vostru, vă pupă Ella😘😘😘 Din păcate nu mai reușesc să trec pe la tine deși mi-aș fi dorit 🙄 , te pup dulce si Sărbători cu bine îți doresc 🤗. Esti o tipă super Ok si te mai aștept pe la noi atunci cand consideri tu ca e momentul 😘 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 10, 2021 Acum 23 minute, Santino a spus: Din păcate nu mai reușesc să trec pe la tine deși mi-aș fi dorit 🙄 , te pup dulce si Sărbători cu bine îți doresc 🤗. Esti o tipă super Ok si te mai aștept pe la noi atunci cand consideri tu ca e momentul 😘 Stai liniștit, ne vedem data viitoare😘 Și tu esti o bomboană de băiat, sărbători fericite si ție 🤗😘🤗😘🤗 1
Terente11 Reputație: 32 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Târgu jiu Disponibila Oras:Târgu jiu Disponibila Postat Decembrie 10, 2021 Proaspăt ieșit de la domnișoara,probabil ultimul înainte să plece de la noi.cred că nu își mai au rost cuvintele,aprob și susțin ce zic și băieții mai sus. Are un caracter de nota 20. As plati sa stau și la cafea cu ea. Eu mai revin când se întoarce. E ce trebuie din toate punctele de vedere. Cel puțin pt mine,cum zicea un coleg ,gusturile nu se discuta! 2 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 10, 2021 Acum 12 minute, Terente11 a spus: Proaspăt ieșit de la domnișoara,probabil ultimul înainte să plece de la noi.cred că nu își mai au rost cuvintele,aprob și susțin ce zic și băieții mai sus. Are un caracter de nota 20. As plati sa stau și la cafea cu ea. Eu mai revin când se întoarce. E ce trebuie din toate punctele de vedere. Cel puțin pt mine,cum zicea un coleg ,gusturile nu se discuta! Să știi că mia facut plăcere discuția cu tine, mă bucur ca te-am cunoscut si ca te-ai simțit bine in compania mea🤗 Esti un mare domn si vei fi bine-primit mereu la mine atunci cand voi reveni în Tg Jiu si vei avea plăcerea sa treci , într-adevăr ai fost ultimul client 😜 Te pup 😘😘😘
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Decembrie 10, 2021 Mulțumesc celor care m-au vizitat si Sărbători fericite tuturor 🎊, vă pup😘😘😘 ⛔ INDISPONIBILĂ ⛔ 2
Kinderull Reputație: 485 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Decembrie 14, 2021 La 10.12.2021 la 10:08, BrunetaXXX a spus: Bună dimineața dragilor, astăzi este ultima zi în orașul vostru, vă pupă Ella😘😘😘 ☺☺☺ 1
cata09 Reputație: 51 Postat Ianuarie 9, 2022 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Postat Ianuarie 9, 2022 Acum 12 minute, buttcracker_ a spus: Mare atentie la duduia respectiva!! In realitate are vreo 5 conuri cu care isi da recenzii false:santino,futacuJan,aspiratoru,coiosupulosu,indianusibiu! MARE ATENTIE,TOATE CONTURILE SUNT A EI In realitate e clar de evitat!!Uitati-va la Arad si la Deva de ce a fost capabila sa faca. Ce prostii poți sa scrii. Nu mai face oftopic fetei ca nu are rost ca cei care au vizitat-o știu cu e. Tu ai ceva probleme sau ai prea mult timp și nu ști ce sa faci cu el dacă scrii pe topicul fetei încontinuu 1 1
Kinderull Reputație: 485 Postat Ianuarie 9, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 9, 2022 Acum 22 minute, buttcracker_ a spus: Mare atentie la duduia respectiva!! In realitate are vreo 5 conuri cu care isi da recenzii false:santino,futacuJan,aspiratoru,coiosupulosu,indianusibiu! MARE ATENTIE,TOATE CONTURILE SUNT A EI In realitate e clar de evitat!!Uitati-va la Arad si la Deva de ce a fost capabila sa faca. 🤣🤣🤣🤣Prietenas 🤣🤣🤣🤣învață a scrie corect românește ! Eu zic ca la tine ar trebui sa aibă femeile grija nu invers ! Dacă încapi pe mana ei iesi sifonat rau, eu de placere tu...in contextul de fata de durere ! Fata este super, ai ieșit tu.din balta neagra sa spui prostii... Eu o pup și o ador 😘😘😘😘 Hai la tg jiu brunet_o ❤❤❤❤ 2 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Ianuarie 9, 2022 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Ianuarie 9, 2022 Acum 18 minute, Kinderull a spus: 🤣🤣🤣🤣Prietenas 🤣🤣🤣🤣învață a scrie corect românește ! Eu zic ca la tine ar trebui sa aibă femeile grija nu invers ! Dacă încapi pe mana ei iesi sifonat rau, eu de placere tu...in contextul de fata de durere ! Fata este super, ai ieșit tu.din balta neagra sa spui prostii... Eu o pup și o ador 😘😘😘😘 Hai la tg jiu brunet_o ❤❤❤❤ Acum 29 minute, cata09 a spus: Ce prostii poți sa scrii. Nu mai face oftopic fetei ca nu are rost ca cei care au vizitat-o știu cu e. Tu ai ceva probleme sau ai prea mult timp și nu ști ce sa faci cu el dacă scrii pe topicul fetei încontinuu va pup dragii mei @cata09 și @Kinderull , va rog sa dați mail sau raport la pisicuts sa șteargă reply-ul unde unde ia-ți răspuns la pshihopat și va mulțumesc pentru susținere 🤗 Curând sunt lasuni😘😘😘 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Ianuarie 9, 2022 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Ianuarie 9, 2022 Chiar acum, BrunetaXXX a spus: Curând sunt lasuni😘😘😘 la voi am vrut sa scriu😂, nu mai vrea nici telefonul sa scrie la câtă bătaie de cap am cu jegosul ăsta 🙄 1
cata09 Reputație: 51 Postat Ianuarie 9, 2022 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Postat Ianuarie 9, 2022 Acum 10 minute, BrunetaXXX a spus: la voi am vrut sa scriu😂, nu mai vrea nici telefonul sa scrie la câtă bătaie de cap am cu jegosul ăsta 🙄 Nu îl lua în calcul pe prost.... Te așteptăm cu drag la noi🤗🤗🤗 1 1
Kinderull Reputație: 485 Postat Ianuarie 9, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 9, 2022 Acum 22 minute, BrunetaXXX a spus: la voi am vrut sa scriu😂, nu mai vrea nici telefonul sa scrie la câtă bătaie de cap am cu jegosul ăsta 🙄 Scrie geg nu jeg ! Sa nu se prindă ! 😘😘😘 1 1
Vizitator sorina80 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2022 Postat Ianuarie 10, 2022 Te asteptam draga noastra!!!😘😘😘
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Ianuarie 12, 2022 Bună simpaticilor, de mâine după ora 12 sunt la voi în oraș 😁 Voi fi disponibilă câteva zile , pentru cei ce mă cunosc deja, locația va fi aceiași. Programările se fac pe whatapp sau telefonic. Vă pup 😘😘😘 și aștept să ne revedem 🤗 1 1
Kinderull Reputație: 485 Postat Ianuarie 12, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 12, 2022 Acum 5 ore, BrunetaXXX a spus: Bună simpaticilor, de mâine după ora 12 sunt la voi în oraș 😁 Voi fi disponibilă câteva zile , pentru cei ce mă cunosc deja, locația va fi aceiași. Programările se fac pe whatapp sau telefonic. Vă pup 😘😘😘 și aștept să ne revedem 🤗 Bine de știut 😘😘😘 În week ne vedem ! Spor la treaba ! 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Ianuarie 13, 2022 ✅ Disponibilă ✅ 1
doareu2013 Reputație: 45 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2022 In sfarsit avem unde merge....🥰. Maine iti fac o vizita..... Bine ai revenit 1
BrunetaXXX Reputație: 693 Postat Ianuarie 15, 2022 Oras:Iași Oras:Iași Autor Postat Ianuarie 15, 2022 Bună dimineața dragilor și weekend minunat tuturor 🤗 Disponibilă astăzi orele 10-20 , va pup 😘😘😘 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum