omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 5, 2014 Omule,ai dreptate,aia a fost introducerea,asta-i cuprinsul...urmeaza incheierea ))Eu mai stau,ce plm Bai , acuma serios ..... am avut niste emotii cand s-a dus Ventrino sa se cace .... :) ))
TROLLESCU' Reputație: 28 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:TROIA Oras:TROIA Postat Ianuarie 5, 2014 Si eu )))))))))))))))Bine,eu sunt si emotiv din fire...ma inteleg ))
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2014 Stapanul pulii nu se simte prea bine...Este evident de cand a inceput sa dea cu basini...Daca inca mai suportati mirosul si aerele, stati de paza....La mine nu o sa mai ajunga clar, eu nu stau sa miros basini...Basinosi pe net am vazut destui.... O seara buna!
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 5, 2014 Mai era la un moment dat si Cofetaru' ala pe aici ... zic , ba daca se baga asta iar si deschide gura ca prostu' , ii scapa vreunu o pula in gura de il lasa lat .... :) ))
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2014 Ceva mai tarziu, dar o sa vezi ca nu vorbesc aiurea...
TROLLESCU' Reputație: 28 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:TROIA Oras:TROIA Postat Ianuarie 5, 2014 A simtit-o groasa ,Cofetaru'....sau la turnat sarlota ca s-a anturat cu golanii si i-a luat cablu' de la pc
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 6, 2014 A simtit-o groasa ,Cofetaru'....sau la turnat sarlota ca s-a anturat cu golanii si i-a luat cablu' de la pc Pana incepe iar ... apropo , ai vazut ca ti-a raspuns Sarlota si ti-a explicat cu tarifele ? Cica nu merge cu doua de 500 ... :) )))
TROLLESCU' Reputație: 28 Postat Ianuarie 6, 2014 Oras:TROIA Oras:TROIA Postat Ianuarie 6, 2014 Am vazut asta e mana lu' cofetaru negresit ))
ventrino Reputație: 955 Postat Ianuarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Ianuarie 6, 2014 Amado, ce limbaj grobian, se vede, curva-i curva pana moare, nu te dezminti nici acum in ceasul al 9-lea.Ti-au revenit crizele sau de data asta ai mancat mentosan si baut cola ca sa nu iti mai puta gura atunci cand o deschizi.Cred ca niste soda era cel mai indicat, nu de alta dar scapai de probleme definitiv si ne lasai si pe noi in pace. Eu de 5 ore repet ca te ignor ca esti deplasata si tu vii si spui ca nu ma mai primesti. Alooooo, pamantul catre marte, ce pana mea sa mai caut eu la tine, cand eu ma feresc de tine ca dracu' de tamaie. Ia si revino-ti ca spui numai prostii de la prima replica pana acum cand te tii cu dintii, de ce? Nici eu nu stiu. Nu te dor cei pe care ii mai ai deja in gura, chiar nu te-ai prins ca musti din bordura la fiecare replica data?
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 6, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 6, 2014 http://iambrony.dget.cc/mlp/gif/218122__safe_fluttershy_animated_shipping_image-macro_discord_spoiler-s03e10_keep-calm-and-flutter-on_discoshy.gif.gif 1
ventrino Reputație: 955 Postat Ianuarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Ianuarie 6, 2014 Marius, zi Doamne ferste si musca-ti limba, chiar atat de antipatic iti sunt . Dragi prieteni, eu ma duc la culcare, revin maine cu vesti proaspete si sper ca mai sanatos ca astazi.
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 6, 2014 Andreea , ce faci ? Vad ca esti si tu pe aici ... Mai zi si tu ceva pana incepe iar .... mai trece timpul ...
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 6, 2014 Marius, zi Doamne ferste si musca-ti limba, chiar atat de antipatic iti sunt . Dragi prieteni, eu ma duc la culcare, revin maine cu vesti proaspete si sper ca mai sanatos ca astazi.Frate , ma suni daca e ceva .... :) )) La orice ora !!!
TROLLESCU' Reputație: 28 Postat Ianuarie 6, 2014 Oras:TROIA Oras:TROIA Postat Ianuarie 6, 2014 Mie sa-mi dai doar un buzz ))))
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 6, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 6, 2014 http://www.tagroom.com/images/uploads/tumblr_kp9fkoVA9R1qa1xnko1_500.gif Maine daca se poate sa incepeti dupa ora 18 sa nu fie careva la munca .(nu de alta dar sunt parsivi si isi mai sterg sau modifica din comenturi - trebuie sa fie live ) 1
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 6, 2014 Hai pa ! Noapte buna ! :)
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 6, 2014 Bai nu stiu... eu ma distrez cu gif-urile lui Marius. 3
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 6, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 6, 2014 http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6kkirTTUK1rtu3xyo1_500.gif
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 6, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2014 Si eu! Somnic usor! PS. Abia acum am intrat si tot acum ma duc sa fac nani... Prea mult pentru o zi...Pupici!
dumnezeu 001 Reputație: 6 Postat Ianuarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Postat Ianuarie 6, 2014
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 6, 2014 Nu mai pot acorda puncte pozitive azi... Puncte negative n-am, ii le dadeam lui mister V. Cum colegu sa "vorbesti" asa cu cineva cu care ai impartit patul (chiar si pe bani). Puii mei, erai si tu gentleman si cedai, cica asa ar fi fost normal. of, of, mai, mai!
TROLLESCU' Reputație: 28 Postat Ianuarie 6, 2014 Oras:TROIA Oras:TROIA Postat Ianuarie 6, 2014 Si finalul,care-i finalul?Plm,m-am dus si pana la non-stop sa cumpar floricele degeaba Neseriosi
dumnezeu 001 Reputație: 6 Postat Ianuarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Postat Ianuarie 6, 2014 Buna dimineata , Amada .
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 6, 2014 M-am trezit tarziu astazi .... Stie cineva cum au anuntat astia ca este vremea ? :) ))
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2014 Bai sa speram ca nu e o cacare d-aia ca in Dreamcatcher! A vazut cineva filmul? Nu, dar am vazut Trainspotting.... Born slippy - Underworld..... O lume nebuna nebuna.....hai sa emigram pe luna
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum