ventrino Reputație: 955 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Ianuarie 5, 2014 Stateam si ma intrebam, da motanu' une e, cum de nu a pus el o manea pana acum? Sa fie salam la han? Amanda, iubito, iti dedic melodia asta :
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2014 Eu mai astept...In scurt timp nici nu pot sa descriu ce va fi...Rabdare, atat 1
ventrino Reputație: 955 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Ianuarie 5, 2014 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/11/lucy-disappointed.gif Asta chiar nu era necesara. Cred ca te-ai ambalat cam tare . Lasa ca gusta gluma, nu ai vazut cu cata savoare haleste toate rahaturile ce umbla pe forum, asta-i mizilic pentru dulcica noastra.
TROLLESCU' Reputație: 28 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:TROIA Oras:TROIA Postat Ianuarie 5, 2014 Chris este un dur si tine la tavaleala....i-a arata-le tu chris ))) 1
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2014 Ventrino, daca esti asa smecher, ia vin-o sa-ti fut una peste ochi sa uiti cum e sa-ti bati joc de femei...Daca nu ajuta, gasesc eu ceva care sa nu te omoare, dar sa faca sa ma tii minte...Hai ca faza asta nu netul nu face decat sa te umfle in pene... 1
ventrino Reputație: 955 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Ianuarie 5, 2014 Eu mai astept...In scurt timp nici nu pot sa descriu ce va fi...Rabdare, atat Baiiii fratilor, ATENTIEEEEEEEEEE, sa mor eu de va mint. Ma doare burta rau si simt ca ma trece o cacare sora cu moarte, sa fi avut dreptate....Revin, daca nu m-o o fi ajuns blestemele ei.... tineti-mi pumnii, ma duc sa eliberez demonul.Amado, unde esti fai fato sa ma tii de mana, poate mor dracului.... cine stie.... 2
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2014 Ohoho bulls-eye! WTF? Voodoo???
dumnezeu 001 Reputație: 6 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Postat Ianuarie 5, 2014 Ventrino, daca esti asa smecher, ia vin-o sa-ti fut una peste ochi sa uiti cum e sa-ti bati joc de femei...Daca nu ajuta, gasesc eu ceva care sa nu te omoare, dar sa faca sa ma tii minte...Hai ca faza asta nu netul nu face decat sa te umfle in pene...Asa Amada , fii o doamna , ce pula ta ?! 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2014 Bai sa speram ca nu e o cacare d-aia ca in Dreamcatcher! A vazut cineva filmul?
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 5, 2014 Mai stam ?
ventrino Reputație: 955 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Ianuarie 5, 2014 Am revenit. Alarma falsa. Nimic deosebit, ma speriai degeba.Amado nu vrei mai bine sa vii tu la mine si sa ii iei temperatura sau sa ii verifici consistenta, hai indrazneste, stiu ca iti va placea. Si cu ocazia asta te las sa imi dai si perechea de palme promisa, la fundul gol si promit sa nu ma sterg pana nu vii tu... sa fiu proaspat, special pentru tine...
chris73 Reputație: 3808 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2014 Eu ma culc ca mi-e somn Sper ca maine toata lumea va fi sanatoasa si calma inclusiv V de la Ventrino, pardon de la Vendetta P.S. Buna idee V! Ar trebui sa accepte dar nu cred ca doua palme sunt destule, propune si tu vreo 10 si un straponel in cur! Marimea XXL
TROLLESCU' Reputație: 28 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:TROIA Oras:TROIA Postat Ianuarie 5, 2014 Amada,ai zis sa avem rabdare....mai stam? 2
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 5, 2014 Eu ma culc ca mi-e somn Sper ca maine toata lumea va fi sanatoasa si calma inclusiv V de la Ventrino, pardon de la Vendetta Du-te ma obositule si lasa-ne in durerea noastra ! Nu vezi ca a inceput ?! ))
ventrino Reputație: 955 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Ianuarie 5, 2014 Eu m-am eliberat, sper ca si ea, de spumele facute , nu de alta dar e pacat de calculatorul ala obosit pe il maltrateaza mai ceva ca pe nervii nostrii prin tampeniile pe care le scrie....
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2014 Ventrino,Nu scapi asa ieftin...2 ani am consumat cu cineva care "nu stia cum sa se poarte cu o femeie"...Cu tine ar fi nimica toata... Vino draga sa-mi explici ce "scroafa" sunt...Te astept! Sunt fierbinte!Pacat ca nu am mitraliera, faceam conferinta... 1
TROLLESCU' Reputație: 28 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:TROIA Oras:TROIA Postat Ianuarie 5, 2014 Hai amada,hai amada,haideeeee...... Daca nu apari in 5 minute,io-mi bag pula si ma ....culc 1
ventrino Reputație: 955 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Ianuarie 5, 2014 2 ani am consumat cu cineva care "nu stia cum sa se poarte cu o femeile"... Auzi tu, nu crezi ca devenim prea intimi, eu am ales sa te ignor si sa nu te mai bag in seama si tu imi promiti cel putin 2 ani cu tine. Eu imi bag pula si ma duc sa ma sincuid. Chin mai mare nici ca nu se putea. Incep sa iti dau dreptate... asta e iadul de care vorbeai, ca ma predau in pana mea.
TROLLESCU' Reputație: 28 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:TROIA Oras:TROIA Postat Ianuarie 5, 2014 Ai aparut...imi retrag cuvintele...nu mai ma culc
TROLLESCU' Reputație: 28 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:TROIA Oras:TROIA Postat Ianuarie 5, 2014 Ai aparut...imi retrag cuvintele...nu mai ma culc
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 5, 2014 Hai amada,hai amada,haideeeee......Daca nu apari in 5 minute,io-mi bag pula si ma ....culc Colegule , sincer .... a fost mai misto episodu' 1 , ala dinainte de cacare ... :) ))
ventrino Reputație: 955 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Ianuarie 5, 2014 Colegule , sincer .... a fost mai misto episodu' 1 , ala dinainte de cacare ... :) )) A fost mai palpitant ce-i drept, avea mai multa vana in ea, acum s-a blegit, nici eu nu stiu ce are, sa se fi calmat oare?
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 5, 2014 A fost mai palpitant ce-i drept, avea mai multa vana in ea, acum s-a blegit, nici eu nu stiu ce are, sa se fi calmat oare? Cred ca da ... oricum , daca simti ceva in urina cand te pisi la noapte sa ne spui , sa dormim si noi linistiti .... :) ))
TROLLESCU' Reputație: 28 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:TROIA Oras:TROIA Postat Ianuarie 5, 2014 Omule,ai dreptate,aia a fost introducerea,asta-i cuprinsul...urmeaza incheierea ))Eu mai stau,ce plm
TROLLESCU' Reputație: 28 Postat Ianuarie 5, 2014 Oras:TROIA Oras:TROIA Postat Ianuarie 5, 2014 Ventrino,daca faci caca cu viermisori,e clar...ti-a facut mosmoande
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum