Otiliaoti Reputație: 62 Postat August 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2021 Buna ziua futaciosii mei ninja 😆 Va astept in locatia mea sa ne lasam dusi de val. Pentru mai multe info. Call me DISPONIBILA AZI 13-00 - 03:00.
amaterasu90 Reputație: 23 Postat August 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2021 Mai deschide un topic...ca ai puține 1
justtini Reputație: 170 Postat August 2, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2021 Eu nu am înțeles tarifele, ma poți ajuta, te rog ???
babuc Reputație: 99 Postat August 2, 2021 Oras:Dubai Oras:Dubai Postat August 2, 2021 Tarife ? Servicii? Nr. Telefon?
amaterasu90 Reputație: 23 Postat August 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2021 Acum 6 minute, babuc a spus: Tarife ? Servicii? Nr. Telefon? Mai are un topic...cu acelasi nume si numar de telefon...pe pagina 2.
babuc Reputație: 99 Postat August 2, 2021 Oras:Dubai Oras:Dubai Postat August 2, 2021 Chiar acum, amaterasu90 a spus: Mai are un topic...cu acelasi nume si numar de telefon...pe pagina 2. Multumesc.
amaterasu90 Reputație: 23 Postat August 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2021 Acum 5 minute, babuc a spus: Multumesc. Face masaj....
Ngmarius Reputație: 3 Postat August 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2021 Buna . Bile accepți ?
ohaarom Reputație: 211 Postat August 2, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 2, 2021 Eu nu inteleg de ce se exprima asa "Buna ziua futaciosii mei ninja " daca ea nu se fute!? Adica asteapta futaciosi ca sa-i maseze pe umeri? Sau sa le faca o tocanita , eventual...
amaterasu90 Reputație: 23 Postat August 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2021 Chiar acum, ohaarom a spus: Eu nu inteleg de ce se exprima asa "Buna ziua futaciosii mei ninja " daca ea nu se fute!? Adica asteapta futaciosi ca sa-i maseze pe umeri? Sau sa le faca o tocanita , eventual... Frate...nu-i prost cine cere....
Stan10 Reputație: -26 Postat August 2, 2021 Postat August 2, 2021 Acum 2 ore, ohaarom a spus: Eu nu inteleg de ce se exprima asa "Buna ziua futaciosii mei ninja " daca ea nu se fute!? Adica asteapta futaciosi ca sa-i maseze pe umeri? Sau sa le faca o tocanita , eventual... Se fute, doar ca incearca o smecherie pentru pustanii de pana in 25 de ani. Adica dai 200 masajul, apoi pentru un oral sau fut cauciucat vrea inca 200. Sigur, va ceda greu 🤣🤣🤣 dar ideea e sa ti ia 400 pt un masaj mediocru si un numar cam la fel. Dar, na, noi astia de la oras ne am prins repede... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum