Sari la conținut

Sofia 0746490437

Vizitator Sofy06

Postări Recomandate

• Telefon: 0746 490 437
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
3 minutes ago, CharonIV said:

La cat de tarani sunt oamenii din targu-jiu in general , ma mir ca ai rezistat prin orasul asta , imi pare rau ca nu am apucat sa te cunosc ,pari foarte simpatica🙂

Eu am fost de câteva ori bune in targu jiu,am întâlnit oameni mișto și ma refer la cei ce au venit la mine . După care s-a ridicat cu pretenții i-am blocat. Respecta ca să fii respectat. Am rezistat ca eu îmi selectez clienții, nu cum papa alții cacat ca am peste ,alea care au peste le obliga sa intre cu toți, e un membru de aici adică @Santino el m-a văzut de multe ori pe strada și alții, și ce crezi eram singura . Unde era pestele? 😅

Vizitator CharonIV
Reputație: 0
Postat
5 minutes ago, Sofia91 said:

Eu am fost de câteva ori bune in targu jiu,am întâlnit oameni mișto și ma refer la cei ce au venit la mine . După care s-a ridicat cu pretenții i-am blocat. Respecta ca să fii respectat. Am rezistat ca eu îmi selectez clienții, nu cum papa alții cacat ca am peste ,alea care au peste le obliga sa intre cu toți, e un membru de aici adică @Santino el m-a văzut de multe ori pe strada și alții, și ce crezi eram singura . Unde era pestele? 😅

Nu locuiesc aici ca sa zic ca as fi avut cum sa te vad pe strada , dar inteleg ce spui , personal nu am o problema cu persoanele care au viata privata ,gen peste/iubit whatever , atata timp cat exista cum ai zis si tu , ideea de respect....

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
On 11/18/2021 at 12:39 AM, CharonIV said:

Nu locuiesc aici ca sa zic ca as fi avut cum sa te vad pe strada , dar inteleg ce spui , personal nu am o problema cu persoanele care au viata privata ,gen peste/iubit whatever , atata timp cat exista cum ai zis si tu , ideea de respect....

În munca mea și de as avea iubit nu se amesteca viata personala cu munca, niciodată nu as accepta sa vina cu mine iubitul meu . Eu am stat la A.. și nici un client nu mi-a făcut plângere la proprietar ca a văzut ceva suspect sau clienții sa se simtă constrânși ca ar fi cineva cu mine, pentru ca nu am nevoie. Programul mi l-am făcut cum am crezut ca e bine pentru mine încât după o anumita ora sa nu am de a face cu o anumita categorie de oamenii. Dar pe obsedatul ala îl cunosc și cu prima ocazie dacă mai ajung la Târgu Jiu, îl dau pe mana politie. 

• Like 1
Postat
Acum 28 minute, Sofia91 a spus:

În munca mea și de as avea iubit nu se amesteca viata personala cu munca, niciodată nu as accepta sa vina cu mine iubitul meu . Eu am stat la ARR și nici un client nu mi-a făcut plângere la proprietar ca a văzut ceva suspect sau clienții sa se simtă constrânși ca ar fi cineva cu mine, pentru ca nu am nevoie. Programul mi l-am făcut cum am crezut ca e bine pentru mine încât după o anumita ora sa nu am de a face cu o anumita categorie de oamenii. Dar pe obsedatul ala îl cunosc și cu prima ocazie dacă mai ajung la Târgu Jiu, îl dau pe mana politie. 

Te mai așteptăm pe la noi pisi😘😘😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
7 hours ago, Futaku25CM said:

Te mai așteptăm pe la noi pisi😘😘😘

Ca sa ii oftic pe cei ce nu am loc de mine chiar o sa vin 😅 .😘

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
39 minutes ago, carucuboi said:

Cam prea mult   Can Can ,   ce  ar fi pur si simplu sa revii ?

Si sa pui  aici poze noi cat mai reusite plus lista completa de servicii ...

Nu auzi ca sunt în Italia și am peste 🤣🤣,glumesc. Când revin am sa deschid alt topic cu tot ce trebuie ,am făcut cerere sa se închidă ăsta.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

@padre_goth ca să îți arat cât ești de prost îți spun ceva : Kannst du mich am arsch lecken und von @_sahy_ kannst du Ihre Schwanz schlucken bist wenn du kriegst kein Luft! Și cu asta am incheiat!😅

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Just now, carucuboi said:

Din cate vad ai o atitudine buna , nu cred ca ai fost  in Drobeta pana acum dar pentru tine as fi dispus sa ma deplasez sa zicem pana la Tg Jiu .😇

Am avut clienți din Drobeta,chiar respectuoși. Respectul face tot din punctul meu de vedere. 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
20 hours ago, _sahy_ said:

preotu ..sau padre..cum vreti voi..i-a cititi topicu asta de la pagina 1..si vedeti la ce concluzie ajungeti?

numai tot plangeti dupa admini, ca adminii 'are' cota parte🤭...ca doar de aici au plecat fetele..da stati linistiti ca de sarbatori imi aduc 'mioarele' acasa..

*sofya* e sefa! 😊💪 ..

hai! ai grija de fete, pui!😘

Nu prea ma asculta fetele șefule, încerc sa le țin în frâu dar sunt cam sălbatice, lasă că îți aduc cota a acasa când vin stai liniștit ca nu pierzi banii. Ok șefu? 🤣

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 28 minute, Sofia91 a spus:

Nu prea ma asculta fetele șefule, încerc sa le țin în frâu dar sunt cam sălbatice, lasă că îți aduc cota a acasa când vin stai liniștit ca nu pierzi banii. Ok șefu? 🤣

nu asculta? i le dam lu' don padre, sa le duca el pe milano.. noi ne reannoim 'formatia'..de aicisea.

abia astept sa te dau prin tg jiu cu I8-u..😘🌹

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 hour ago, _sahy_ said:

nu asculta? i le dam lu' don padre, sa le duca el pe milano.. noi ne reannoim 'formatia'..de aicisea.

abia astept sa te dau prin tg jiu cu I8-u..😘🌹

Dar punem banner pe mașină "sahy" și "sofia" peștele interlop și sărmana Maria🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Peste tot suntem acasă
Postat
Acum 14 ore, Sofia91 a spus:

Am făcut cerere la @pisicuts sa închidă topicu

unde ești tu @pisicuts ca deja discuțiile au luat-o pe altă cale aici🙄

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
38 minutes ago, Santino said:

unde ești tu @pisicuts ca deja discuțiile au luat-o pe altă cale aici🙄

@pisicuts te rog sa îl închizi ca doar tu poți face asta nu am eu ce sa anunț pe topic ca tu ești șeful aici,  DORESC SA FIE INCHIS TOPICUL ĂSTA. Am scris și la support si încă scriu, se exagerează mult pe acest topic. Anumiți membrii mai ales dacă nu plătesc și nu contribuie la acest forum nici nu ar trebui sa existe, ca acest forum este vorba despre recenzii pro/contra,de glume nu de balamuc. 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

@_sahy_ este pentru tine "peștele" suprem 🤣

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 1 minut, Sofia91 a spus:

@_sahy_ este pentru tine "peștele" suprem 🤣

😂😂😂😂 să cânte muzica și fără număr 💶💶💶

• Haha 2
Vizitator
Postat

eu nu va fac offtopic.. doar ripostez la 💩💩 mancati de unii de pe acilisea..... daca jeneaza prea tare la pupile ori scroll, ori inchideti-le gura la trolli rebranduiti.. sa auzim de bine.. zürich,venim!🤪

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
15 minutes ago, _sahy_ said:

eu nu va fac offtopic.. doar ripostez la 💩💩 mancati de unii de pe acilisea..... daca jeneaza prea tare la pupile ori scroll, ori inchideti-le gura la trolli rebranduiti.. sa auzim de bine.. zürich,venim!🤪

Oricum nici nu ma mai interesează de topicul ăsta, atâta timp cât @pisicuts nu îl închide toți sunt invitați sa scrie ce vor ei. Dacă se prefera mizeria ,mizerie sa fie!

• Like 1
Postat

iauzi @_sahy_ melodia ta 😂😂😂 dacă-i show pai show sa fie

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
37 minutes ago, Santino said:

iauzi @_sahy_ melodia ta 😂😂😂 dacă-i show pai show sa fie

Vai @Santino ești maxim 🤣. Pentru pestele meu @_sahy_😂😂

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, Sofia91 a spus:

O întrebare pentru cei ce știu mai bine(nu adresez întrebarea pentru specimenele care bat câmpii ca să nu ne mai certam),când ma reîntorc pot sa deschid un topic nou sau îl țin pe balamucul asta de topic?:D

il ții pe ăsta,  e mai interesant😉

Ce te interesează cei ce latră,  nu mai bagi în seama ca e cel mai bine

Dar când te întorci 🙄

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
6 minutes ago, Santino said:

il ții pe ăsta,  e mai interesant😉

Ce te interesează cei ce latră,  nu mai bagi în seama ca e cel mai bine

Dar când te întorci 🙄

Surprize Surprize cu Sofia.

• Like 2
Postat
Acum 3 minute, Sofia91 a spus:

Surprize Surprize cu Sofia.

😂

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
5 minutes ago, Santino said:

😂

Poate ma cauta psihopatul ăla când ajung. Vai doamne 🤣

• Like 1
  • Haha 1

Postat
Acum 2 minute, Sofia91 a spus:

Poate ma cauta psihopatul ăla când ajung. Vai doamne 🤣

tu vino,  lasă-l pe el , nu i mai dai atenție și gata🤪

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...