Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 26 minutes ago, Tinderboy said: Că sa ne revenim , și plictiseala sa o alungam. @Sofia91 îmi dă un Dur avertisment ,..... "Vezi că eu sunt Vip_Super premium_ 7stele și pot să îți dau minusuri cate vreau eu ", doar 2 însă îmi baga așa de intimidare ....☺️ Eu gentil ca de obicei ce credeți ...?! am umplut-o de inimioare ❤️. Cat de rea ar fi cu mine eu tot o iubesc , că e și ea om ca noi toți dar na ,...orice om mai și greșește și eu o iert .☺️ Nu-i așa că forumul asta e minunat !! salute' Scuze ,.... la stele acolo cred că am numărat din ochi 9 stele's ,...my fault . Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 1 hour ago, Tinderboy said: Că sa ne revenim , și plictiseala sa o alungam. @Sofia91 îmi dă un Dur avertisment ,..... "Vezi că eu sunt Vip_Super premium_ 7stele și pot să îți dau minusuri cate vreau eu ", doar 2 însă îmi baga așa de intimidare ....☺️ Eu gentil ca de obicei ce credeți ...?! am umplut-o de inimioare ❤️. Cat de rea ar fi cu mine eu tot o iubesc , că e și ea om ca noi toți dar na ,...orice om mai și greșește și eu o iert .☺️ Nu-i așa că forumul asta e minunat !! salute' Acuma daca ai dat doar seen , eu mai am de adăugat asta și chiar nu vei mai auzi de mine in veci vecilor ,...chiar daca îți reconsideri atitudinea ta ostila și de războinică .☺️ Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 2 minutes ago, Tinderboy said: Acuma daca ai dat doar seen , eu mai am de adăugat asta și chiar nu vei mai auzi de mine in veci vecilor ,...chiar daca îți reconsideri atitudinea ta ostila și de războinică .☺️ Asta : Notorietatea și punctele de reputație e adevărat se câștigă greu însă eu nu urmăresc chestiile astea . Îmi place să fac recenzii și o recenzie buna marca MEA și mai încă una doua de la altii credibili știi cât ar conta ?? Sunt sigur că nu putea fi decât buna recenzia proprie fiindcă din experiența cu majoritatea fetelor de treabă asa a fost , am primit chiar și mici bonusuri , (pe chimie normal ☺️) , chiar si astazi destule căci sunt finuț ,...un prim orgasm oferit cu pasiune la o micuța 18-19 cu limbute , face sitting și care nu suporta limbi inițial 😛🤪 "e prima data când mi se intampla așa cv" , și nu minte căci de plăcere se apasa într-un mare fel și du-te vino spectacos pe fața mea cu totul , premiera și când a văzut care e joaca 😅 Ar veni crede-mă baieti multi și din județele învecinate (vezi-o pe Roberta de la Slatina) , ai fi un fel de zeiță și atunci chiar ai putea să fi cat vrei tu de selectivă . Zic și eu ...prostii ca de obicei . Daca e democrație ... daca nu o să îmi pun botniță 😅 Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 4 minutes ago, Tinderboy said: Asta : Notorietatea și punctele de reputație e adevărat se câștigă greu însă eu nu urmăresc chestiile astea . Îmi place să fac recenzii și o recenzie buna marca MEA și mai încă una doua de la altii credibili știi cât ar conta ?? Sunt sigur că nu putea fi decât buna recenzia proprie fiindcă din experiența cu majoritatea fetelor de treabă asa a fost , am primit chiar și mici bonusuri , (pe chimie normal ☺️) , chiar si astazi destule căci sunt finuț ,...un prim orgasm oferit cu pasiune la o micuța 18-19 cu limbute , face sitting și care nu suporta limbi inițial 😛🤪 "e prima data când mi se intampla așa cv" , și nu minte căci de plăcere se apasa într-un mare fel și du-te vino spectacos pe fața mea cu totul , premiera și când a văzut care e joaca 😅 Ar veni crede-mă baieti multi și din județele învecinate (vezi-o pe Roberta de la Slatina) , ai fi un fel de zeiță și atunci chiar ai putea să fi cat vrei tu de selectivă . Zic și eu ...prostii ca de obicei . Daca e democrație ... daca nu o să îmi pun botniță 😅 Toata lumea și Gorjul drag vecin hai cu seen ca sa fie bine și nu rău ,... haideti !!! 💂♀️ Link spre comentariu
Kinderull Reputație: 482 Postat Iulie 19, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Iulie 19, 2022 Acum 2 ore, Tinderboy a spus: Că sa ne revenim , și plictiseala sa o alungam. @Sofia91 îmi dă un Dur avertisment ,..... "Vezi că eu sunt Vip_Super premium_ 7stele și pot să îți dau minusuri cate vreau eu ", doar 2 însă îmi baga așa de intimidare ....☺️ Eu gentil ca de obicei ce credeți ...?! am umplut-o de inimioare ❤️. Cat de rea ar fi cu mine eu tot o iubesc , că e și ea om ca noi toți dar na ,...orice om mai și greșește și eu o iert .☺️ Nu-i așa că forumul asta e minunat !! salute' Ești bolnav ? Îți dau o aspirina ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 2 minutes ago, Kinderull said: Ești bolnav ? Îți dau o aspirina ? coaie e adevărul adevărat vrei să mă jur pe ce vrei tu ???!? Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 4 minutes ago, Tinderboy said: coaie e adevărul adevărat vrei să mă jur pe ce vrei tu ???!? eu nu mint,. aici poate e problema mea , mult prea sincer , nu pot face print screen și pune aici sa vezi că nu mint esti nebun ? Link spre comentariu
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Iulie 19, 2022 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Partajează Postat Iulie 19, 2022 1 minute ago, Tinderboy said: eu nu mint,. aici poate e problema mea , mult prea sincer , nu pot face print screen și pune aici sa vezi că nu mint esti nebun ? Bă bolnavule, tu nu vezi ca faci monolog? Tu vorbești, tu îți răspunzi. Nu mi-a dat domnul sa vad un nebun ca tine🤣. Ramai frustrat ca nu am vrut sa te primesc, te primeam ca să îmi faci recenzie frumoasă ce naiba,câștigam mulți clienți de pe recenzia ta. Încă rămân de părere sa mergi la un psiholog sa îți tratezi traumele de care suferi. Link spre comentariu
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Iulie 19, 2022 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Partajează Postat Iulie 19, 2022 15 minutes ago, Kinderull said: Ești bolnav ? Îți dau o aspirina ? Dă-i foc! Ăstuia chiar i se potrivea nickname-ul carucuboi, ca sunt plecați boii de acasă de tot. 1 Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 1 minute ago, Sofia91 said: Bă bolnavule, tu nu vezi ca faci monolog? Tu vorbești, tu îți răspunzi. Nu mi-a dat domnul sa vad un nebun ca tine🤣. Ramai frustrat ca nu am vrut sa te primesc, te primeam ca să îmi faci recenzie frumoasă ce naiba,câștigam mulți clienți de pe recenzia ta. Încă rămân de părere sa mergi la un psiholog sa îți tratezi traumele de care suferi. Daca chiar persiști in aceasta greșeală eu voi alege sa te ignor complet și fără echivoc . Voi face in continuare offtopic pe topicul tau de aproape 700 postări fara macar o recenzie pertinenta ,... asta ar trebui să îți fac un semn de întrebare cred și de Ce oare ?? ? Link spre comentariu
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Iulie 19, 2022 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Partajează Postat Iulie 19, 2022 Just now, Tinderboy said: Daca chiar persiști in aceasta greșeală eu voi alege sa te ignor complet și fără echivoc . Voi face in continuare offtopic pe topicul tau de aproape 700 postări fara macar o recenzie pertinenta ,... asta ar trebui să îți fac un semn de întrebare cred și de Ce oare ?? ? Poți sa faci și spume din partea mea! Dacă nu ai alta ocupație scrie până îți vine rău. Ofticatule!!!!! Pe mine nu ma interesează de forum, tu ești dedicat și încă o sa ramai cu semne de întrebare cum era dacă veneai la mine.🤣 Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 1 minute ago, Sofia91 said: Poți sa faci și spume din partea mea! Dacă nu ai alta ocupație scrie până îți vine rău. Ofticatule!!!!! Pe mine nu ma interesează de forum, tu ești dedicat și încă o sa ramai cu semne de întrebare cum era dacă veneai la mine.🤣 Tu n Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 4 minutes ago, Tinderboy said: Tu n Tu nu vrei să înțelegi un lucru , așa bun sau rău cum sunt eu vreau sa fac cu tine pace , ectit ce îmi doresc . Exclus face to face sau intâlnire fiindcă lipsește chimia , să nu ne mai certăm că nu are nimeni de demonstrat sau de câștigat cv . Ambii poate 2 pietre tari și poate chiar amici și colabora cu bucurie pe viitor , fara ură și ... nu avem nimic de împărțit zic . Deci pace și 🤝 ? Link spre comentariu
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Iulie 19, 2022 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Partajează Postat Iulie 19, 2022 Just now, Tinderboy said: Tu nu vrei să înțelegi un lucru , așa bun sau rău cum sunt eu vreau sa fac cu tine pace , ectit ce îmi doresc . Exclus face to face sau intâlnire fiindcă lipsește chimia , să nu ne mai certăm că nu are nimeni de demonstrat sau de câștigat cv . Ambii poate 2 pietre tari și poate chiar amici și colabora cu bucurie pe viitor , fara ură și ... nu avem nimic de împărțit zic . Deci pace și 🤝 ? Nu ai tu ce amiciție sa ai cu mine. Eu cu persoane care au tulburări de comportament nu am ce sa discut și dubla personalitate ! Hai nu vrei tu sa ma eviți? Pentru sănătatea ta mintală. Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 1 minute ago, Sofia91 said: Nu ai tu ce amiciție sa ai cu mine. Eu cu persoane care au tulburări de comportament nu am ce sa discut și dubla personalitate ! Hai nu vrei tu sa ma eviți? Pentru sănătatea ta mintală. ok, am înțeles , ești setata pe ideea asta și nu am cum sa nimic ... Citește și tu printre rânduri și poate vei vedea parul din ochiul tău , paiul din ochiul meu l-ai văzut observ. Te las acum căci am și eu o răbdare și o limită de decență . Te salut și mult succes in toate pe viitor ! Cu bine Sofica draga ! Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 4 minutes ago, Tinderboy said: ok, am înțeles , ești setata pe ideea asta și nu am cum sa nimic ... Citește și tu printre rânduri și poate vei vedea parul din ochiul tău , paiul din ochiul meu l-ai văzut observ. Te las acum căci am și eu o răbdare și o limită de decență . Te salut și mult succes in toate pe viitor ! Cu bine Sofica draga ! Sper și mă rog sa nu te întâlnesc in asta viața nici macar pe strada fiindcă mi-e rușine de rușinea ta🙁 .😒 M-ai jignit și beștelit fara absolut nici un motiv . Link spre comentariu
andrei_andrey Reputație: 288 Postat Iulie 19, 2022 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Partajează Postat Iulie 19, 2022 Eu sincer va spun că este o super femeie și e o plăcere să fii cu ea! 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 1 minute ago, andrei_andrey said: Eu sincer va spun că este o super femeie și e o plăcere să fii cu ea! Te susțin Andrei ,👍 așa cred si eu este o super femeie sunt convins și îți dau dreptate , însă super aprigă in cazul meu , am neșansa și văd că i s-a pus pata pe mine , pot să mă nasc și a 7 oară căci tot nu voi putea sa o mai întorc la mine vreodată 😅 O sa ne mai auzim pe aici, constructiv și dacă va mai deranjez pe la Gorj o voi face pe alt topic . Va pup și va respect dragi colegi . Un prieten ! Link spre comentariu
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Iulie 20, 2022 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Partajează Postat Iulie 20, 2022 11 hours ago, Tinderboy said: Sper și mă rog sa nu te întâlnesc in asta viața nici macar pe strada fiindcă mi-e rușine de rușinea ta🙁 .😒 M-ai jignit și beștelit fara absolut nici un motiv . Dacă ne întâlnim pe strada stai liniștit că nici măcar nu o sa te observ 🤣. Nu te mai da important pentru ca nu ești. Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2022 Partajează Postat Iulie 20, 2022 O sa vin într-o zi cu soare și pe la Gorj, ca să fac o recenzie frumoasa sau o să îi deschid topic daca este cazul însă la concurență 😉 O sa studiez temeinic piața și o voi găsi pe aceea care merită . Numai bine ! Link spre comentariu
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Iulie 20, 2022 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Partajează Postat Iulie 20, 2022 11 minutes ago, Tinderboy said: O sa vin într-o zi cu soare și pe la Gorj, ca să fac o recenzie frumoasa sau o să îi deschid topic daca este cazul însă la concurență 😉 O sa studiez temeinic piața și o voi găsi pe aceea care merită . Numai bine ! Doamne ferește și păzește! Eu nu am treaba cu nici o fata de acolo sa zici ca faci recenzie la concurență. Poți să faci ce vrei tu ca pe mine tu nu înțelegi ca nu ma interesează persoana ta sau ce recenzii faci tu? Ești setat pe niște recenzii 🙄😂 Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2022 Partajează Postat Iulie 20, 2022 8 minutes ago, Sofia91 said: Doamne ferește și păzește! Eu nu am treaba cu nici o fata de acolo sa zici ca faci recenzie la concurență. Poți să faci ce vrei tu ca pe mine tu nu înțelegi ca nu ma interesează persoana ta sau ce recenzii faci tu? Ești setat pe niște recenzii 🙄😂 Da , pentru că le fac bine , așa cum trebuie , și știu cât de mult ajuta și pe noi și pe voi 😉. Poți să citești câteva daca dorești 😉☺️ Link spre comentariu
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Iulie 20, 2022 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Partajează Postat Iulie 20, 2022 10 minutes ago, Tinderboy said: Da , pentru că le fac bine , așa cum trebuie , și știu cât de mult ajuta și pe noi și pe voi 😉. Poți să citești câteva daca dorești 😉☺️ Bine, domnul sa fie cu tine! Amin ! Link spre comentariu
Kinderull Reputație: 482 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Iulie 20, 2022 Acum 20 ore, Tinderboy a spus: coaie e adevărul adevărat vrei să mă jur pe ce vrei tu ???!? Coaie sunt cand vreau eu sa fiu coaie nu când îmi spui tu. Ne cunoaștem de undeva de te tragi cu mine de șireturi? Eu zic sa stai blând și sa îți moderezi cuvintele fata de alte persoane de pe forum ! 1 Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2022 Partajează Postat Iulie 20, 2022 1 minute ago, Kinderull said: Coaie sunt cand vreau eu sa fiu coaie nu când îmi spui tu. Ne cunoaștem de undeva de te tragi cu mine de șireturi? Eu zic sa stai blând și sa îți moderezi cuvintele fata de alte persoane de pe forum ! Îmi cer scuze că mi-am permis să mă adresez așa și chiar nu m am gândit nici măcar un moment că te poate afecta aceasta adresare . Voi avea grija pe viitor și îți mulțumesc pentru atenționare . Numai bine și încă o dată scuzele mele . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum