reamon4321 Reputație: 37 Postat Martie 25, 2022 Postat Martie 25, 2022 Vizitat domnisoara. Confirm apartenenta la etnia inca **spam editat**tate nationala. Pozele sunt de mare avantaj ....nimic deosebit poate doar o atitudine prietenoasa si jucausa. Forma de clepsidra departe de realitate. Dezvolt ulterior din lipsa de timp acum. Din punctul meu de vedere nu e de bifat pentru cei la care esteticul este important 1
Crystyan2022 Reputație: 46 Postat Martie 27, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 27, 2022 Eu am vizitat-o vineri , arata bine parerea mea , daca vrei top model scoti din buzunar cel putin 500 de lei , dar la banii astia merita 100 de lei finalizarea , are buci , ara tate micute dar perfecte , atitudinea foarte prietenoasa , vorbareata . La banii astia nu gasesti ceva mai bun , eu o sa mai vizitez , imi place conportamnetul ei si la corp arata destul de bine , igiena 10 cea mai curata fara nici un miros dibioa fata de altele la xare am fost si cand am scos-o din pizda mi-a venit un miros de conserva de peste de mi-a venit sa vomit pe ea direct. Nu e fast fuck cum sunt altele , locatia perfecta curata mereu , are si un bison jucaus . Pentru mine este de revenit .
aronaghi Reputație: 543 Postat Martie 29, 2022 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 29, 2022 Derutat de recenziile colegilor, avand ceva de rezolvat in zona, am zis sa compostez un bilet la setebeul d-rei. Desi am intentionat o ora cu 2 finalizari, am primit doar o finalizare scurta, dupa ora 16 fiind rush hour, cica sa vin dimineata dupa ora 10 ca e mai liber. In primul rand m-a invitat la oral fara sa imi ceara sa merg la baie...deci primul cartonas galben ! Am mers eu din proprie initiativa si m-am spalat in zona intima cu apa si sapun lichid la chiuveta. A pus gluga pe Stanley fara sa-l trezeasca in prealabil, destul de nashpa senzatia ptr mine, mi-a zis ca o regleaza din oral, dupa 30 de secunde ii suna telefonul, se opreste din supt si ii spune futacului nerabdator sa revina in cateva minute, ca atunci va fi disponibila, deci mi-a venit sa-i trag una doar ca eu nu concep sa fiu violent cu femeile, nici macar verbal. De scarba si de siktir am tras de mine sa termin mai repede, deci al doilea cartonas galben si normal ca a urmat cel rosu. Amenda 100 de ron, baia acceptabila, fata nu e rea dar nici vreo miss, sani micuti dar draguti, la penetrare scoate sunete teatrale sa termini rapid, am zis bogdaproste sa plec mai repede, am mers alaturat la Auchan sa rad o bere si sa maninc o ceafa de pork cu cartofi prajiti si maioneza la galetuse. Locatia la Rasarit de Soare langa Auchan Titan, programari doar la telefon, eu nu mai revin. 3 1 5 1
Boxxx Reputație: 10 Postat Noiembrie 27, 2023 Postat Noiembrie 27, 2023 Muia cu prezervativ... E da berea fără alcool... Sad...
Boxxx Reputație: 10 Postat Noiembrie 29, 2023 Postat Noiembrie 29, 2023 On 1/10/2022 at 5:35 PM, crysty2401 said: A revenit acum are locatia la rasarit de soare . E o fata cu bun simt mi-a vorbit la telefon tot timpul foarte frumos pana am ajuns in locatie , 100 de lei pt o finalizare , fata nu e pe fast fuck chiar e super de treaba , vorbareata , face oral super bine te intreaba daca e bine daca mai face , la normal te intreaba ce pozitie preferi , eu am avut dificultati in finalizare obosisem foarte rau din cauza ca eram putin stresat , am scos-o din pizda si am rugat-o sa imi faca laba cu prezervativ pana am finalizat in prezervativ . Notele acum : GFE nota 10 accepta sarutari pe obraz , pe sani , pe corp , foarte vorbareata nu e pusa pe rapid OP nota 10 mie unu mi-a placut NP nota 10 te intreaba e bine cum preferi igiena nota 10 super curata , epilata proaspat , fara nici un miros dubios cand o futi sa iti intoarca nasul . De revenit da pentru mine la banii astia 100 de lei e clar de revenit totul curat in apartament nimic de reprosat nu face finalizare orala , faciala sau corporala nu sunt eu mare fan . Laba cu prezervativ nici vremurile comuniste n am auzit... foarte trist ...
george008 Reputație: 117 Postat Februarie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 26 Am fost recent. Rasarit de Soare. Fata este prietenoasa, vorbareata, pufoasa (nu este slim), isi face meseria. Are si un catelus cuminte.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum