Sari la conținut

Masaj Erotic Baia Mare

Vizitator relativzew

Postări Recomandate

Vizitator relativzew
Reputație: 0
Postat

Salut, forum, noi în Baia Mare nu avem vreun salon de masaj erotic sau măcar cineva care face bine, aștept recomandări.

• Oras:Baia Mare
Postat

Daca gasesti ceva sa ne anunti si pe noi.

Cat despre masaj facut bine.. gasesti la anunturi si pe la saloane de masaj.

• Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

Masaj erotic in baia mare, Nu gasesti. Era mai demult un anunt pe OLX, de la o fetita blonda si inalta dar nu te astepta ca le primesti la Cleo in CJ.

• Oras:Baia mare
  • Oras:Baia mare
Postat

Salut,este o doamna,unde la 42 de ani o zis ca are,nu am fost la ea inca dar am vorbit pe whatsup cu ea,zice ca face masaj de relaxare si erotic la 150 lei,si daca vrei si anal ii 300 parca.0774629495.

Daca cumva ajungi la ea lasa o recenzie aici si spune-ne si noua cum a fost.eu nu pot ajunge la ea saptamana,asta.

Postat
Acum 14 minute, putzulica flocoasa a spus:

Salut,este o doamna,unde la 42 de ani o zis ca are,nu am fost la ea inca dar am vorbit pe whatsup cu ea,zice ca face masaj de relaxare si erotic la 150 lei,si daca vrei si anal ii 300 parca.0774629495.

Daca cumva ajungi la ea lasa o recenzie aici si spune-ne si noua cum a fost.eu nu pot ajunge la ea saptamana,asta.

Cum ai luat legatura cu doamna? are un anunt undeva?

Postat

Da-o dracului. I-am scris pe whatsapp sa imi dea detalii si 2 poze sa vad cum arata si ea imi cere mie poze ca sa imi dea si ea.

Cum plm sa imi ceri poze cand eu te platesc?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...