Membru Premium novice2018 Reputație: 1061 Postat Decembrie 29, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Decembrie 29, 2024 Fiind intr-o mica escala prin orasul meu natal, dupa o mica scanare prin topicele fetelor active, m-am oprit la d-ra Rebeka si bine am facut. Facut programare cu o zi inainte clasic pe WhatsApp, confirmata de ambele parti cu 30 min inainte, adresa este mentionata de fata. Putin derutat de harta, m-am cam invartit prin cartier, dar fata m-a sunat si indrumat prin telefon spre locatie, un mare plus pentru asta. Ajuns la adresa, mi-a deschis o bruneta superba, corp belea, arata chiar mai bine ca in pozele/videourile postate, intr-un costum de baie de culoare neagra, dresuri asemenea, pantofi cu toc inalti. Fiind un pic intarziat, pentru care mi-am cerut scuze, acceptate fara repros de fata, invitat in dormitor, m-am dezechipat urgent si m-am cerut la dush, baia fiind chiar langa camera. Baia mare, curata, dotata cu tot ce trebuie, prosoape curate la discretie, din care am iesit racorit si dornic de actiune. Am intrat in camera, am achitat serviciile solicitate, in timp ce fata se dezechipa. Dupa un mic preludiu de imbratisari si FK la care se implica natural, am solicitat sa facem 69 pentru a ne cunoaste mai bn 🤭. Eu bucurandu-ma de privelistea superba, in timp ce fata imi oferea un ON activ, umed si cu tente de deep, atentie manuala la sateliti. Fiind gata bine de actiune, am rugat-o sa inceapa ea, deci alegere buna, fata se implica frumos cu unduiri, gemete usoare placute. Am trecut si eu in actiune cu inca 2 pozitii, bineinteles fimalizand in pozitia binecunoscuta capritza, unde bucuri de o priveliste mirifica. Furat un sarut de satisfactie, imbracat rapid, servit un pahar cu apa, ne-am luat la revedere cu zambetul pe buze si cu promisiunea de a ne revedea in viitorul apropiat. Locatie: 9.8 ( spatioasa, curata, baie dotata cu tot ce trebuie, locuri de parcare destule, usor de ajuns ) GFE: 9.9 ( FK la greu, se implica placut in actiune, atenta la placerile partenerului ) ON: 9.5 ( activ, umed, cu tente de deep, cu atentie manuala la sateliti ) NP: 9.8 ( implicare buna, isoare contre, gemete placute, nefortzate, accepta orice pozitie normala ) Per total o intalrire foarte reusita, scurta, dar care m-a convins clar, ca pentru mine e de revenit oricand oi avea ocazia !! 6 1
RBK_96 Reputație: 753 Postat Decembrie 29, 2024 Postat Decembrie 29, 2024 Acum 10 ore, novice2018 a spus: Fiind intr-o mica escala prin orasul meu natal, dupa o mica scanare prin topicele fetelor active, m-am oprit la d-ra Rebeka si bine am facut. Facut programare cu o zi inainte clasic pe WhatsApp, confirmata de ambele parti cu 30 min inainte, adresa este mentionata de fata. Putin derutat de harta, m-am cam invartit prin cartier, dar fata m-a sunat si indrumat prin telefon spre locatie, un mare plus pentru asta. Ajuns la adresa, mi-a deschis o bruneta superba, corp belea, arata chiar mai bine ca in pozele/videourile postate, intr-un costum de baie de culoare neagra, dresuri asemenea, pantofi cu toc inalti. Fiind un pic intarziat, pentru care mi-am cerut scuze, acceptate fara repros de fata, invitat in dormitor, m-am dezechipat urgent si m-am cerut la dush, baia fiind chiar langa camera. Baia mare, curata, dotata cu tot ce trebuie, prosoape curate la discretie, din care am iesit racorit si dornic de actiune. Am intrat in camera, am achitat serviciile solicitate, in timp ce fata se dezechipa. Dupa un mic preludiu de imbratisari si FK la care se implica natural, am solicitat sa facem 69 pentru a ne cunoaste mai bn 🤭. Eu bucurandu-ma de privelistea superba, in timp ce fata imi oferea un ON activ, umed si cu tente de deep, atentie manuala la sateliti. Fiind gata bine de actiune, am rugat-o sa inceapa ea, deci alegere buna, fata se implica frumos cu unduiri, gemete usoare placute. Am trecut si eu in actiune cu inca 2 pozitii, bineinteles fimalizand in pozitia binecunoscuta capritza, unde bucuri de o priveliste mirifica. Furat un sarut de satisfactie, imbracat rapid, servit un pahar cu apa, ne-am luat la revedere cu zambetul pe buze si cu promisiunea de a ne revedea in viitorul apropiat. Locatie: 9.8 ( spatioasa, curata, baie dotata cu tot ce trebuie, locuri de parcare destule, usor de ajuns ) GFE: 9.9 ( FK la greu, se implica placut in actiune, atenta la placerile partenerului ) ON: 9.5 ( activ, umed, cu tente de deep, cu atentie manuala la sateliti ) NP: 9.8 ( implicare buna, isoare contre, gemete placute, nefortzate, accepta orice pozitie normala ) Per total o intalrire foarte reusita, scurta, dar care m-a convins clar, ca pentru mine e de revenit oricand oi avea ocazia !! Mulțumesc frumos pentru vizita și pentru cele scrise sper să ne revedem curând 😍 1
RBK_96 Reputație: 753 Postat Decembrie 29, 2024 Postat Decembrie 29, 2024 Dragilor în seara aceasta îmi prelungesc puțin programul și vă aștept la un show lesby împreună cu a mea colegă @Gabriela22 pentru mai multe detalii aștept mesajele voastre ! 😍 Voi mai fi disponibilă doar astazi și mâine ! Pupicei duuulci și va aștept la mineee 🤤 3
shadowman889 Reputație: 2 Postat Ianuarie 6 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 6 bună !când mai vii în Ploiești
RBK_96 Reputație: 753 Postat Ianuarie 18 Postat Ianuarie 18 Buna ziua frumoșilor! 😍 Locație: Bulevardul Republicii (Sex Shop) De mâine începând cu ora 13:00 voi fi disponibilă în Ploiesti pentru câteva zile.🤤 Agenda este deschisă pentru programări. 😍 Pupicei și ne re/vedem mâineee!🤤 2 2
xanderanb Reputație: 10 Postat Ianuarie 20 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 20 Salutare, vizitat recent pe Rebeca dupa feedbackul din recenzii, ce pot sa spun zici ca esti cu iubita in pat, te pupa peste tot, te saruta, e tot ce trebuie si putina nebunie 🤭😂 ,,țâțili’’ ON 9 ti-l rasuceste, ti-l face beton, se joaca cu el zici ca e acadea 🍭 NP 9 se misca bine rau la LOT GFE 10 E lipicioasa rau Toate cele bune Rebeca, am facut alegerea cea buna sa te vizitez 🥰 de revenit clar!!! 4 2
RBK_96 Reputație: 753 Postat Ianuarie 20 Postat Ianuarie 20 1 oră în urmă, xanderanb a spus: Salutare, vizitat recent pe Rebeca dupa feedbackul din recenzii, ce pot sa spun zici ca esti cu iubita in pat, te pupa peste tot, te saruta, e tot ce trebuie si putina nebunie 🤭😂 ,,țâțili’’ ON 9 ti-l rasuceste, ti-l face beton, se joaca cu el zici ca e acadea 🍭 NP 9 se misca bine rau la LOT GFE 10 E lipicioasa rau Toate cele bune Rebeca, am facut alegerea cea buna sa te vizitez 🥰 de revenit clar!!! Te pup dulceee și te mai aștept cu drag 😍 mulțumesc pentru vizită și pentru cele scrise 😍,,țâțiliii"😅🫣
RBK_96 Reputație: 753 Postat Ianuarie 26 Postat Ianuarie 26 Hei frumoșilor ! ☺️ Astăzi mă găsiți disponibilă de la ora 15:00 până la ora 23:00 😍 Pupicei 💋💋💋 1
Cocksmith Reputație: 32 Postat Ianuarie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26 E ok fata, lucreaza bine, o sa mai merg in vizita. Nu e ea chiar nemtoaica in respectarea orei programate, dar compenseaza cu altele. Locatie perfecta. Bloc nou, departe de drumurile principale, dar usor de ajuns. Frumusica ca aspect, futabila clar. Pupacioasa, calda, stie sa te relaxeze. Oral kalumea, facut cu responsabilitate. Serviciu coaie inclus. Rezista bine la bubuiala, gemetele/respiratia par autentice. M-a facut prin miscarile ei sa-i fac plinul de proteina in gurita. Imi e destul de clar ca hobby-ul ei este pula. Tragand linie, GFE-ul bun, e simpatica si glumeata, cateodata pare ca "comenteaza" dar sunt sigur ca o face in gluma. Tariff: 200 lei - oferta cate ceva in banii astia, Clar o alegere mai buna fata toate fitoasele alea ordinare care s-au plasat in gama asta de pret. 1 1
RBK_96 Reputație: 753 Postat Ianuarie 27 Postat Ianuarie 27 Acum 22 ore, Cocksmith a spus: E ok fata, lucreaza bine, o sa mai merg in vizita. Nu e ea chiar nemtoaica in respectarea orei programate, dar compenseaza cu altele. Locatie perfecta. Bloc nou, departe de drumurile principale, dar usor de ajuns. Frumusica ca aspect, futabila clar. Pupacioasa, calda, stie sa te relaxeze. Oral kalumea, facut cu responsabilitate. Serviciu coaie inclus. Rezista bine la bubuiala, gemetele/respiratia par autentice. M-a facut prin miscarile ei sa-i fac plinul de proteina in gurita. Imi e destul de clar ca hobby-ul ei este pula. Tragand linie, GFE-ul bun, e simpatica si glumeata, cateodata pare ca "comenteaza" dar sunt sigur ca o face in gluma. Tariff: 200 lei - oferta cate ceva in banii astia, Clar o alegere mai buna fata toate fitoasele alea ordinare care s-au plasat in gama asta de pret. Mulțumesc pentru vizită și apreciez mult ceea ce ai scris . Pupici dulci și sper sa avem parte de cat mai multe întâlniri reușite 😍 1
RBK_96 Reputație: 753 Postat Ianuarie 28 Postat Ianuarie 28 Buna frumoșilor , astăzi mă găsiți disponibilă până la ora 23:00 . Pupici și va aștept la mineee 🤤 😍 🤤 2
sugarmen Reputație: 43 Postat Ianuarie 29 Oras:Bucuresti- Ploiesti Oras:Bucuresti- Ploiesti Postat Ianuarie 29 " Bucaciune"!
laTeX Reputație: 2 Postat Februarie 8 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 8 buna seara tuturor!!! am fost si eu la aceasta domnisoara pe cand era in Ploiesti, si pot spune ca am ramas surprins placut, in primul rand de atitudinea ei fatza de mine.NOTA 20 programarea a fost facuta pe whatsapp, am ajuns la locul stabilit un pic mai devreme sa fiu sigur ca nu ma asteapta ea pe mine hai sa intram in subiect GFE; vorbeste frumos cu tine pe tot parcusrul ,chiar daca am fost pentru prima data la ea!!!!!! ON; ceva de filme..rar intalnesti..inec- lins cu bijuteri cu tot NP; geme se onduleaza...este acolo cu tine..nu are cum sa nu iti placa la plecare am decartat 400 ron..si foarte multumit de prestatia si atitudinea ei..rar vezi asa ceva PS stiu ca este cam tarziu acest com..dar abia azi m am hotarat sa imi fac cont si sa ii las o recenzie..CHIAR MERITA abia astept sa revina 2
awokeone10 Reputație: 9285 Postat Joi la 17:07 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Joi la 17:07 La 08.02.2025 la 17:44, laTeX a spus: buna seara tuturor!!! am fost si eu la aceasta domnisoara pe cand era in Ploiesti, si pot spune ca am ramas surprins placut, in primul rand de atitudinea ei fatza de mine.NOTA 20 programarea a fost facuta pe whatsapp, am ajuns la locul stabilit un pic mai devreme sa fiu sigur ca nu ma asteapta ea pe mine hai sa intram in subiect GFE; vorbeste frumos cu tine pe tot parcusrul ,chiar daca am fost pentru prima data la ea!!!!!! ON; ceva de filme..rar intalnesti..inec- lins cu bijuteri cu tot NP; geme se onduleaza...este acolo cu tine..nu are cum sa nu iti placa la plecare am decartat 400 ron..si foarte multumit de prestatia si atitudinea ei..rar vezi asa ceva PS stiu ca este cam tarziu acest com..dar abia azi m am hotarat sa imi fac cont si sa ii las o recenzie..CHIAR MERITA abia astept sa revina Nu ai sfatuit-o sa mareasca tariful?🤣 Asa mi se parea corect... 2 1
laTeX Reputație: 2 Postat Joi la 18:13 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Joi la 18:13 Acum 53 minute, awokeone10 a spus: Nu ai sfatuit-o sa mareasca tariful?🤣 Asa mi se parea corect... Doamne fereste!!...Trebuie sa imi pierd mintiile..si nici atunci. Cat de bune ar fi serviciile nu as zice asa ceva. Eu zic ca preturile sunt cam mari ,pt salariile din Romania..nu toti castigam 5000 de lei pe luna.. mai sunt altii si cu minim pe economie, am dat un exemplu Inca o data Rebeka ma impresionat cu seviciile ei, si mai ales atitudinea. Doar dupa ce iei zeci de tzepe sti sa apreciezi pe cineva care isi da interesul sa te faca FERICIT.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum