Sari la conținut

Top barbati

Postări Recomandate

Postat

Pai chiar o sa va las ca e prea mare densitatea de familisti aici ca sa nu zic altfel!

Voi ati inceput ! Ati vrut sa-mi indesati pe gat valorile familiale si etc! Ma c... In ele!

Si murim de invidie cu asta ... da' sa ne spui si noua cum mai merge treaba la finante ...poate ne bagam si noi putin pe acolo sa ne mearga bine tot anul  =))

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu o incurc cu nimic pe "biata fata", habar nu ai despre ce vorbesti! Nu cunosti situatia asa ca nu mai vorbi aiurea!

• Oras:pretutindeni
Postat

Chris,tu pana sa incurci pe cineva,te incurci pe tine insuti........restul vine de la sine :) un talmes-balmes generalizat :))))))

Te salut si iti doresc un an la fel de prolific ca si anul 2013 :)

Postat

Nu o incurc cu nimic pe "biata fata", habar nu ai despre ce vorbesti! Nu cunosti situatia asa ca nu mai vorbi aiurea!

Puishor, NU ma intereseaza situatia! Da' s-ar schimba daca ti-as auzi cererea in casatorie aici a fetei :D....mmmmm  , ce frumos!!!!

mda, chiar nu ma intereseaza ! asa ca ... iar , vezi ce face nevestica ...i-o fi si ei dor de o pulicica ;d

Postat

Chris,tu pana sa incurci pe cineva,te incurci pe tine insuti........restul vine de la sine :) un talmes-balmes generalizat :))))))

Te salut si iti doresc un an la fel de prolific ca si anul 2013 :)

Asta si vreau! Talmes-balmes generalizat! Asa imi place mie ca sa nu ma plictisesc!
Postat

Puishor, NU ma intereseaza situatia! Da' s-ar schimba daca ti-as auzi cererea in casatorie aici a fetei :D....mmmmm , ce frumos!!!!

mda, chiar nu ma intereseaza ! asa ca ... iar , vezi ce face nevestica ...i-o fi si ei dor de o pulicica ;d

Daca nu te intereseaza de ce vrei sa vezi aici cererea in casatorie? Asa de barfa! Te roade! Ia mai bine vezi-ti tu de pulicelele tale ca nu e treaba ta ce face nevasta-mea!
Postat

Chris,daca tii minte,tot tu ti-ai anuntat si divortul de actuala-viitoare sotie aici pe forum....frumos asa ar fi,sa anunti si cererea in casatorie,nu?

Cu ce a gresit anonna aici ? :)))

Fericire la superlativ iti doresc!

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Multumesc! Da, e evident ca nu pot sa ma distrez pentru ca am nevasta si copii! M-as fi distrat foarte bine daca eram liber.

N-am comis nimic, voi nu ma intelegeti deloc si ma faceti prost aiurea! Bai nene nu toata lumea isi doreste sa aiba nevasta si copii, exista si barbati care nu sunt facuti pentru asa ceva si mai sunt si conjuncturi care te duc la un moment dat spre asa ceva prin persuasiune si insistenta feminina.

http://www.gifbin.com/bin/062009/1245227615_colin_farrel.gif

Nu oi fi in situatia ta, dar o vad zi de zi (si in familia mea si la unii prieteni).

Aveam o parere chiar buna despre tine si mi se pareau ampulea comentarile facute de baieti la adresa ta....dar dupa chestile astea, nu stiu ce sa zic.

In primul rand n-am inteles niciodata cum poti, si de ce, sa ai copil/copii daca nu vrei. Mai ales deca esti intr-o situatie financiara si intelectuala cat de cat elevata. Mi s-a acrit sa vad persoane care clar nu sunt pregatite sau inzestrate in a avea copii. 

Daca crezi ca trebuie sa stai insurat pentru copii, chiar daca le transmiti un sentiment de genul - ce rahat n-am folosit matu' de oaie (cea ce sigur le transmiti la cum te-ai exprimat aici) - crede-ma ca nu este cazul. Am nenumarate exemple de prieteni care sunt marcati, si se vede in comportamentul lor, de starea care era in casa - care recunosc si subliniaza ca ar fi preferat sa aibe parinti despartiti dar fericiti decat o satare permanenta de tensiune prezenta pe tot parcursul dezvoltarii comportamentului lor. Persoane care acum, se ataca din orice si le sare mustarul ampulea - in general semi-isterici.

Zici de forum ca parca este biserica - pai de-asta sunt curvari - ca sa "intre" si sa "iasa" - no strings attached no hidden catch - Isi rezolva treaba si se intorc bine-dispusi si fara frustrari acasa. Asta nu inseamna ca nu pot fi parinti buni.

O sa zici ca nu avem ce sa ne dam cu parerea fiindca nu iti stim situatia - din pacate nu este una chiar de ne mai intalnit. Daca nu vroiai opinii, nu mentionai.

Sanatate copiilor si numai bine!!!

• Like 4
Postat

Confrate Marius,bine punctat....si din spusele tale nu esti chiar asa inaintat in varsta ca si unii dintre noi...pt gandire si pt spiritul de observatie,eu unul ma inclin in fatza ta.

Chris....sorry frate,dar mai 'e' si nebuni normali in lumea asta mare :)

• Telefon: amada.dulcica
  • Telefon: amada.dulcica
Postat

Sunt shocata! :slap2

Mai oameni "buni" daca aveti cea mai mica banuiala ca sunteti cu capul, nu va mai inmultiti! :no2

Un control la psihiatru inainte ar fi cel mai indicat.

Chris73, tu cred ca te-ai maritat in loc sa te insori si acum o dai din colt in colt...

Trist. :(

• Like 1
Postat

Confrate Marius,bine punctat....si din spusele tale nu esti chiar asa inaintat in varsta ca si unii dintre noi...pt gandire si pt spiritul de observatie,eu unul ma inclin in fatza ta.

Chris....sorry frate,dar mai 'e' si nebuni normali in lumea asta mare :)

:hihat

Sper Chris sa nu o ia drept un afront, ca nu asta este intentia. Eu doar vreau imi zic punctul de vedere al unei persoane care a trecut prin situatii similare (ce vad la fratii mei, si ce am discutat cu prieteni patiti - eu am avut parinti foarte ok ^_^ ) - si in special din punctul de vedere al copiilor (ca aia conteaaza). Stiu ca multi considera ca unitatea familiara conteaza cel mai mult, dar nu aceasta este in opinia mea principalul. Ci stabilitatea familiara.

As prefera (daca sau cand oi avea) sa imi reproseze copii mei ca au avut parintii despartiti si au trebuit sa se imparta in doua, dar sa fie crescuti intr-un mediu fara tensiuni zilnice; decat sa creasca intr-o familie complecta, dar sa fie hiper-stresati. Si plus eu, ca persoana - traiesc 70-80 de ani si mor - de ce sa fiu chinuit toata viata fiindca m-am luat aiurea? Suntem in secolul XXI totusi. Nu mai exista probleme de mobilitate sau de greutate in contactare, sa zici ca daca nu stai in aceeasi casa iti vor duce lipsa.

• Like 1
Postat

Pai topul...am intrebat, m-am lamurit mai mult sau mai putin...asadar voi face topul care va cuprinde strict useri de pe forum. Sunt doua categorii.

Top A "gentelmen first":

1.Leonidas

2.Picon

3.Greu de ucis

Top B "my hidden desires"

1. TE ASTEPT: http://nimfomane.com/forum/topic/17240-ce-note-ne-ar-acorda-esortele/page-6

2. Sonyk01

3. ma mai gandesc :D

In curand voi anunta si ceva reduceri, pentru cei din topul meu, bineinteles... :D

Deoarece am facut o confuzie, sunt nevoita sa-mi rectific topul Gentelmen, cu scuzele de rigoare domnului @greu de ucis ca va fi scos din topul meu personal. Dar...nu ne cunoastem. Am facut o confuzie din cauza avatarului folosit de dumnealui. Scuze  :blushing2

Asadar:

Top A "gentelmen first":

1.Leonidas

2.Picon

3.Magic blue  :kiss3

• Like 2
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Vreau si eu sa fiu la top barbati :laugh2  daca ati sti ce baiat fin si galant sunt sigur m-as situa in top 3 barbati :rax2   hai ma fetelor votati cu mine sa moara de invidie concurenta :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Locul 1    

Locul 2    

Locul 3     Kenzoo

Locul 4    

Locul 5    

Imi cer scuze Kenzoo, no number 1 pentru tine!

• Like 3
Postat

Vreau si eu sa fiu la top barbati :laugh2 

daca ati sti ce baiat fin si galant sunt sigur m-as situa in top 3 barbati :rax2   

http://stream1.gifsoup.com/view4/1571472/creepy-smile-o.gif

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...