dem radulescu Reputație: 184 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2014 Hmmm:)))Eu am o banuiala,asa,fara vre-o motivatie anume ca Dem Radulescu a fost un fucker clasic al acestor meleaguri:)))Brusc Uilis???Cine e asta??Chelul ala comic??:)
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 9, 2014 Hmmm:)))Eu am o banuiala,asa,fara vre-o motivatie anume ca Dem Radulescu a fost un fucker clasic al acestor meleaguri:)))Brusc Uilis???Cine e asta??Chelul ala comic??:) :) :) )) Am glumit ... asa mi-a venit in minte , nu a fost cu intentie ...
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2014 Nu inteleg .... eu - vulpoi sau Ventrino - om negru ?! Mai dragul meu, daca eu va dau mura-n gura, eu cum ma mai distrez? Vrei sa afli? Te astept sa-mi arati cat de vulpoi esti tu Ventrino a reusit sa ma faca ...sa-l adulmec )) 1
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 9, 2014 Mai dragul meu, daca eu va dau mura-n gura, eu cum ma mai distrez? Vrei sa afli? Te astept Am inteles , Sorina .... asteapta-ma ca vin sigur !!! Sa nu pleci ! :) ))
dem radulescu Reputație: 184 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2014 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2014 Am inteles , Sorina .... asteapta-ma ca vin sigur !!! Sa nu pleci ! :) ))Ba da! Plec sa ma culc...cu cine oare s-o culca Sorina ))) Va pup baieti, noapte buna! Te vad! 2
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 9, 2014 http://weknowgifs.com/wp-content/uploads/2013/11/you-stay-classy-san-diego-gif.gif 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2014 Am gresit topicul...scuze
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 9, 2014 @Diaconescum: Iti spun eu ca daca era altul la coada nu mai stateai tu nici o secunda in plus...@Sorina4u: Este posibil, dar, cu siguranta il chemam a doua zi, sa continuam...R: cam greu de crezut. pe cine chemai a 2a zi? clientul sau performerul?@Diaconescum: Fiecare face ce vrea, eu unu m-am lecuit si nu mai am asteptari in acest sens. @Sorina4u: Inca nu m-ai cunoscut pe mine R: O sa te cunosc, cand o sa am timp, poate te cunosteam mai repede dar pana acum nu am fost in "cuiburi".@Diaconescum: Pai daca nu conteaza unul in plus sau in minus, de ce nu e niciunul (nici macar din aia "de top") ... fiindca de fapt conteaza doar banul.@Sorina4u: Ba este, tocmai am anuntat public ca nu-i iau niciun ban. Tu vrei de fapt sa stii cine este...cu rabdarea treci marea R: nu trebuie sa faci lucru asta doar ca sa demonstrezi ceva. Nu vreau sa stiu cine e.@Diaconescum: Degeaba incercati sa scrieti pe DG tot felul de aberatii sentimentale daca numai ban doriti si nu a existat nici o exceptie, nici macar una!@Sorina4u: Vrei sa fii tu exceptia? Te astept. E mocca. Eu te fac sa te simti bine. DAR trebuie sa ma faci si tu pe mine sa ma simt bine. SEXUAL. Asta daca vrei mocca...R: pai eu nu sunt atat de hardcore mie imi place mai mult softcore mai mult preludiu decat actiunea in sine. Oricum nu ma amagesc singur ca as fi eu cel mai bun din cati or fi fost, sunt realist. Apropo ce ai vrea tu SEXUAL sa fi multumita? Cand scri acolo suna atat de... imposibil.
Kenzo55 Reputație: 4 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 9, 2014 ma fetelor sunt si eu in topul futacilor de valoare sau ba? face-ti ceva si va dau urda de la oile mele contracost
sharkattack Reputație: 1171 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 De la curajul Laurei de a fi singura fata care sa faca un Top al barbatilor am ajuns la un bazar al durerilor de cap care e atragator doar pentru fazani.
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 Phoaaa ce provocare , eh, da, bravo. @Diaconescum: Iti spun eu ca daca era altul la coada nu mai stateai tu nici o secunda in plus... @Sorina4u: Este posibil, dar, cu siguranta il chemam a doua zi, sa continuam... R: cam greu de crezut. pe cine chemai a 2a zi? clientul sau performerul? @Diaconescum: Fiecare face ce vrea, eu unu m-am lecuit si nu mai am asteptari in acest sens. @Sorina4u: Inca nu m-ai cunoscut pe mine R: O sa te cunosc, cand o sa am timp, poate te cunosteam mai repede dar pana acum nu am fost in "cuiburi". @Diaconescum: Pai daca nu conteaza unul in plus sau in minus, de ce nu e niciunul (nici macar din aia "de top") ... fiindca de fapt conteaza doar banul. @Sorina4u: Ba este, tocmai am anuntat public ca nu-i iau niciun ban. Tu vrei de fapt sa stii cine este...cu rabdarea treci marea R: nu trebuie sa faci lucru asta doar ca sa demonstrezi ceva. Nu vreau sa stiu cine e. @Diaconescum: Degeaba incercati sa scrieti pe DG tot felul de aberatii sentimentale daca numai ban doriti si nu a existat nici o exceptie, nici macar una! @Sorina4u: Vrei sa fii tu exceptia? Te astept. E mocca. Eu te fac sa te simti bine. DAR trebuie sa ma faci si tu pe mine sa ma simt bine. SEXUAL. Asta daca vrei mocca... R: pai eu nu sunt atat de hardcore mie imi place mai mult softcore mai mult preludiu decat actiunea in sine. Oricum nu ma amagesc singur ca as fi eu cel mai bun din cati or fi fost, sunt realist. Apropo ce ai vrea tu SEXUAL sa fi multumita? Cand scri acolo suna atat de... imposibil. Acum te rog, lasa-ma sa ma lamuresc....cateva intrebari si clarificari:1. Performerul bineinteles 2. Alegerea ta, baiatul din recenzia mea m-a cunoscut intr-un "cuib"....a riscat si ...(m-)a castigat. Pacat, ai un minus mic, iti cam lipseste spiritul de aventurier, nu-ti place deloc sa risti offf offf....rau!3.No comment fiecare intelege absolut ce vrea 4.A zis cineva ceva de hardcore??? Tu vrei sa facem dragoste? Facem...s-ar putea sa-mi placa....si tie nu depinde doar de mine 5.Rau.....iar nu ai incredere in tine....6.Nimic nu este imposibil....trebuie doar sa iti doresti....sa stii cum sa iti doresti... Nu vrei sa risti sa ai putina incredere in mine? S-ar putea sa-ti placa ce va iesi.... 2
sharkattack Reputație: 1171 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 Phoaaa ce provocare , eh, da, bravo.Acum te rog, lasa-ma sa ma lamuresc....cateva intrebari si clarificari:1. Performerul bineinteles 2. Alegerea ta, baiatul din recenzia mea m-a cunoscut intr-un "cuib"....a riscat si ...(m-)a castigat. Pacat, ai un minus mic, iti cam lipseste spiritul de aventurier, nu-ti place deloc sa risti offf offf....rau!3.No comment fiecare intele absolut ce vrea 4.A zis cineva ceva de hardcore??? Tu vrei sa facem dragoste? Facem...s-ar putea sa-mi placa....nu depinde doar de mine 5.Rau.....iar nu ai incredere in tine....6.Nimic nu este imposibil....trebuie doar sa iti doresti....sa stii cum sa iti doresti... Nu vrei sa risti sa ai putina incredere in mine? S-ar putea sa-ti place ce va iesi....Aveti si Private Message Porumbeilor
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 Aveti si Private Message Porumbeilor ai raspuns tu repede...pana sa dau edit...rusine...sa-mi fie!
sharkattack Reputație: 1171 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 ai raspuns tu repede...pana sa dau edit...rusine...sa-mi fie! Acum vrei pur si simplu sa ma pacalesti
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 @ SharkAttack: Da PS. Avem si privat ..... porumbelule! :D
dem radulescu Reputație: 184 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 Eu vreau public!Totul public!Aici,in clasa,sa vada toata lumea!!
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 10, 2014 @-Marius- ti-am spus ca si daca erai mare performer, dar clientul era la coada, nu mai stateai nici un minut in plus, ba poate mai putin, eu unu am avut parte si de stat mai mult si mai putin, toate insa sunt legate de faptul daca e la coada altul nicidecum de performante... daca ai ghinionul sa fie altul la rand o sa observi o schimbare de comportament si nu una buna. @Sorina4u; am raspuns doar la provocarile lansate la fiecare comentariu pe care nu le vazusem din graba, o sa te vizitez cat de curand, asta e clar, m-ai convins.Greu de crezut partea cu performerul care vine a 2a zi... atunci nu mai sunt clienti? Nu mai are cine sa vina?
bubu77 Reputație: 142 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Ianuarie 10, 2014 mda.... sa vezy focurii de artificii......
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 10, 2014 @-Marius- ti-am spus ca si daca erai mare performer, dar clientul era la coada, nu mai stateai nici un minut in plus, ba poate mai putin. Pa pa si ne vedem maine (iarasi f. f. greu de crezut, adica maine nu mai erau clienti?) Si eu ti-am raspuns ca sunt si fete care anuleaza sau amana (ceea ce nu este frumos ), numai sa se simta bine inca un pic ...
sharkattack Reputație: 1171 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 @ SharkAttack: Da PS. Avem si privat ..... porumbelule! :Deu nu sunt porumbel. tu cu baietii tai aici sunteti porumbei
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 10, 2014 Merge si porumbel
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2014 @Sorina4u; am raspuns doar la provocarile lansate la fiecare comentariu pe care nu le vazusem din graba, o sa te vizitez cat de curand, asta e clar, m-ai convins.Greu de crezut partea cu performerul care vine a 2a zi... atunci nu mai sunt clienti? Nu mai are cine sa vina? Tu prin definitie esti un fel de Toma Necredinciosul, dar esti simpatic, stii sa dai "sub centura" elegant si provocator in acelasi timp... Tu vrei de fapt sa stii daca imi face cineva programarile, cum sta treaba cu agenda si, evident ca eu, de a naibi ce sunt , nu-ti voi raspunde la intrebarea respectiva.... Era o reclama "daca vrei, poti!", o stii? @ shark: scuzele mele....rechinule! Asa e bine?
diaconescum Reputație: 394 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:none Oras:none Postat Ianuarie 10, 2014 @Sorina4U vedem noi cand te vizitez.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2014 Reclama spunea asa: 'Daca vrei cu adevarat,poti....Adidas Torsion' Tu de unde stii de reclama asta ,Sorina? )))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum