Kenzo55 Reputație: 4 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 8, 2014 Vreau si eu sa fiu la top barbati daca ati sti ce baiat fin si galant sunt sigur m-as situa in top 3 barbati hai ma fetelor votati cu mine sa moara de invidie concurenta ma omooooorima Ioane paradaica
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Ianuarie 8, 2014 16 pagini = 90% offtopic...
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 8, 2014 Vreau si eu sa fiu la top barbati daca ati sti ce baiat fin si galant sunt sigur m-as situa in top 3 barbati hai ma fetelor votati cu mine sa moara de invidie concurenta Te pun eu pe primul loc in Top barbati... ai locul asigurat...Platesti?
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 8, 2014 Te pun eu pe primul loc in Top barbati... ai locul asigurat...Platesti?S-ar putea sa vrea sa plateasca in natura .... http://gifs.gifbin.com/112010/1289385844_record-undressing-time.gif http://24.media.tumblr.com/16a518f7fec27bd2c0d2d699fb1650ad/tumblr_mxq5ba4D2a1rli1a8o4_r3_250.gif 2
Kenzo55 Reputație: 4 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 8, 2014 Te pun eu pe primul loc in Top barbati... ai locul asigurat...Platesti?dau un cas de branza sau un berbecut pt sf Paste...baga-ma in top 3 da sunt frumos de m-ai vedea putin rusinos .maine fac o poza cu oile mele si bag fotografia sa vezi ce roz sunt la obraji
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 8, 2014 S-ar putea sa vrea sa plateasca in natura .... http://gifs.gifbin.com/112010/1289385844_record-undressing-time.gif http://24.media.tumblr.com/16a518f7fec27bd2c0d2d699fb1650ad/tumblr_mxq5ba4D2a1rli1a8o4_r3_250.gifGhinionul lui, cei care vor sa plateasca in natura nici macar pe langa topul meu nu trec
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 8, 2014 dau un cas de branza sau un berbecut pt sf Paste...baga-ma in top 3 da sunt frumos de m-ai vedea putin rusinos .maine fac o poza cu oile mele si bag fotografia sa vezi ce roz sunt la obraji Nenea, da' marafeti ai ?
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 8, 2014 dau un cas de branza sau un berbecut pt sf Paste...baga-ma in top 3 da sunt frumos de m-ai vedea putin rusinos .maine fac o poza cu oile mele si bag fotografia sa vezi ce roz sunt la obraji speram ca nu esti rosu-n obraji de la vre-o altercatie cu o oaie http://runwiththedevil.files.wordpress.com/2012/02/sheep.gif?w=490 Sa n-ai probleme mai incolo... http://i174.photobucket.com/albums/w108/paulg67/1337187150_sheep_rams_fisherman.gif 2
Kenzo55 Reputație: 4 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 8, 2014 aaaa nu te preocupa ca nu am timp de prostii ca sunt cu oile pe munte in fiecare zi...dar te platesc cu branza sau cu primul mielut fatat de oile mele...ati trimit pachet cu fan curier...voteaza-ma annonoo
Kenzo55 Reputație: 4 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 8, 2014 Nenea, da' marafeti ai ? da cei aia marafeti ca nu stiu...am oi lapte capre branza doi tauri si o stana de oi am 2 saci de faina de malai si un ceaun asta e toata averea mea...am uitat mai am si MASTER CARD
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 8, 2014 vreau sa vad verzisorii altfel .. belesti belengherul .. nu pupi tu vot de la mine in top
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 8, 2014 unul la piayta, primavara trecuta, vindeam crini ... scoate cardul golden , sa imi arate ca el are card da' negocia pretul la floare ... asa ca, mey , ciobane.. io vrea sa vada lichiditati altfel ... ma consolez cu ... al de'l pusei in cap de lista
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 8, 2014 Oile lui Kenzzo55
Kenzo55 Reputație: 4 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 8, 2014 hapooo si cum sa facem sa trimit verzisorii cu un porumbel postas ? ca sunt cu oile..si m-ai lamurit al placi pe leonidas ca are muschi......dar nu stiice pierzi eu miros bine a parfum si e din ala de firma ...voteaza pe cine vrei nu te oblig...dar oferta mea ramane valabila
Kenzo55 Reputație: 4 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 8, 2014 Oile lui Kenzzo55 oaie-de-fier.JPG divinitatea sa te apere esti o adevarata tzucuti pizda ta flocoasa
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 8, 2014 hapooo si cum sa facem sa trimit verzisorii cu un porumbel postas ? ca sunt cu oile..si m-ai lamurit al placi pe leonidas ca are muschi......dar nu stiice pierzi eu miros bine a parfum si e din ala de firma ...voteaza pe cine vrei nu te oblig...dar oferta mea ramane valabila Buey , putza, am unul roz trecut in top de top. Topul meu este format doar din el si numai din el ... PS: de unde stii ca are muschi ? controlat domnia ta ?
Kenzo55 Reputație: 4 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 8, 2014 Buey , putza, am unul roz trecut in top de top. Topul meu este format doar din el si numai din el ... PS: de unde stii ca are muschi ? controlat domnia ta ? mai bine mai tarziu decat niciodata...foarte tarziu te-ai prins de schema
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 8, 2014 Deoarece am facut o confuzie, sunt nevoita sa-mi rectific topul Gentelmen, cu scuzele de rigoare domnului @greu de ucis ca va fi scos din topul meu personal. Dar...nu ne cunoastem. Am facut o confuzie din cauza avatarului folosit de dumnealui. Scuze Folositi bai baieti avataruri clare si care sa nu creeze confuzie , ca altfel induceti fetele in eroare si va treziti cu vreo gratuitate nemeritata .... :) ))
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2014 Folositi bai baieti avataruri clare si care sa nu creeze confuzie , ca altfel induceti fetele in eroare si va treziti cu vreo gratuitate nemeritata .... :) )) Avatarul ca avatarul dar tu asa de amnezica ma crezi sa uit cine m-a ..... (ce cuvant sa folosesc????)...cucerit??? Da-l dracului de avatar ca nu avatarul ma ...... viziteaza (am gasit cuvantul )... 3
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 8, 2014 Avatarul ca avatarul dar tu asa de amnezica ma crezi sa uit cine m-a ..... (ce cuvant sa folosesc????)...cucerit??? Da-l dracului de avatar ca nu avatarul ma ...... viziteaza (am gasit cuvantul )...Corect , Sorina Dar iti dai seama cum ar fi sa il astepti pe Bruce Willis si sa te trezesti ca iti suna la usa ... Dem Radulescu !!! :) ))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 8, 2014 Sau Jean Constantin.....Sau Puiu Calinescu... Sau toata Brigada Diverse odata )) 3 1
ventrino Reputație: 955 Postat Ianuarie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Ianuarie 8, 2014 Folositi bai baieti avataruri clare si care sa nu creeze confuzie , ca altfel induceti fetele in eroare si va treziti cu vreo gratuitate nemeritata .... :) ))
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2014 Vulpoiule....hmmm, te simt!!!! @omul negru ))))
ventrino Reputație: 955 Postat Ianuarie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Ianuarie 8, 2014
omu negru Reputație: 99 Postat Ianuarie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Telefon: [email protected] Oras:Everywhere Postat Ianuarie 9, 2014 Vulpoiule....hmmm, te simt!!!! @omul negru )))) Nu inteleg .... eu - vulpoi sau Ventrino - om negru ?!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum