parazitii Reputație: 6 Postat August 9, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 9, 2021 Salut ! A fost cineva la ea ? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic-larisa-locatie-climatizata/0363h4f62hg07df81f7ff0710e6g4ff1.html Multumesc !
hardfuck24 Reputație: 196 Postat August 10, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 10, 2021 Da, am fost eu, nu iti recomand eu am fost dezamagit, are o atitudine de rahat. Am mers pt o ora de masaj cand ajung zice ca ori masaj ori sex si la telefon a zis ca amandoua sunt inclise in pret.E urata ca naiba am stat pt o finalizare, dar de abia am asteptat sa plec ca mi am luat mare teapa. Nu prea seamana cu cea din poze. Locatia e pe miorita. De revenit never!!! M am si certat cu ea putin. Dar am zis ca raman din bun simt.Iti zic sincer nu merita sa te deranjezi sa mergi la asa ceva!!
c0smin1 Reputație: 8 Postat August 10, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 10, 2021 Si eu am fost la ea dar acum 1 an exact cum zice colegu mai sus una e la telefon și când ajungi ori sex ori masaj de evitat
dinelo Reputație: 0 Postat August 11, 2021 Oras:arad Oras:arad Postat August 11, 2021 Confirm, sunat la ea, inteles la 150 ron masaj erotic + finalizare. Ajung la ea, ma intreaba ce fel de finalizare doresc. Aleg oral, imi spune ca e 50 ron in plus, spun ok in speranta ca va fi ceva deosebit. Incepe "masajul erotic" de fapt o labă cu ulei, astept 5 minute nu mai face altceva. O intreb daca asta e masajul, imi spune ca poate si altfel. Se freaca apoi cu bucile de instrument timp de alte 5 minute dupa care sare direct la oral. Oralul este mediocru, dar macar a fost fara guma si am finalizat in gura. Parere generala: asa NU.
parazitii Reputație: 6 Postat August 11, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat August 11, 2021 Multumesc de informatii. o zi faina !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum