xraulino Reputație: 20 Postat August 17, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 17, 2021 On 8/12/2021 at 4:18 PM, x the impaler said: Deci mai puf de papadie 😆 Vrui sa-ti scriu o poezie, Dar de muia-ti protejata Pl-mea e-nfricosata 🤪 Si mai esti si nesimtita Ca un minus mi-ai dat mita Pentru ca te-am ajutat Numarul ti-am rearanjat 😇 Ai caracter de kkt Eu te trec la "evitat" Chit ca pari o frumusica Si la vevritza mica Ti-as fi aruncat alune De nu erai proasta cu spume Ai umor cat o besina 💨 Si o minte de gaina Hai te pup si spor la treaba Insa fa-o fara graba Sa nu incurci si gaura Sa o iei in cur cumva 😜 Stau si rad de vreo 10 min 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1
Elissa.Xxx Reputație: 26 Postat August 28, 2021 Oras:Oneștilor 15 Oras:Oneștilor 15 Autor Postat August 28, 2021 Buna tuturor am revenit la voi in oras . 🥰🥰 Ma găsiți disponibilă de acum in zona Onestilor .❤❤❤❤ 1
ttm Reputație: 2541 Postat August 29, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Postat August 29, 2021 Acum 15 ore, Elissa.Xxx a spus: Buna tuturor am revenit la voi in oras . 🥰🥰 Ma găsiți disponibilă de acum in zona Onestilor .❤❤❤❤ ma uitam pestr poze si tot ma gandeam cum am putut sa te ratez avand in vedere ca imi place maxim cum arati 😅 ... serviciile sunt aceleasi!? oralu tot protejat va fi?! 😅😅😁😁 1 1
Elissa.Xxx Reputație: 26 Postat August 29, 2021 Oras:Oneștilor 15 Oras:Oneștilor 15 Autor Postat August 29, 2021 Acum 56 minute, ttm a spus: ma uitam pestr poze si tot ma gandeam cum am putut sa te ratez avand in vedere ca imi place maxim cum arati 😅 ... serviciile sunt aceleasi!? oralu tot protejat va fi?! 😅😅😁😁 Bunaa, multumesc frumos 🥰 Da serviciile sunt la fel, oral protejat 😊❤ 1
altul333 Reputație: 11 Postat Noiembrie 13, 2021 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 13, 2021 buna! cand ai in plan sa ne vizitezi la cluj??
Larzarzar Reputație: 59 Postat Noiembrie 14, 2021 Postat Noiembrie 14, 2021 Mulți purici nu o sa faci pe la noi cu acest oral p eu zic sa le ceri și certificatul verde și cel de căsătorie 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum