Sari la conținut

Marina - 0740671268 (Moldoveanca frumoasa din Transnistria) (Parc Herastrau)

Vizitator just another john

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 44 minute, asterel a spus:

Salut, am reusit si eu dupa f mult timp sa imi iau teapa cu frumoasa pe al carui topic suntem. Programare intr-una din zilele de sapt trecuta de pe o zi pe alta. Cand m-am prezentat pe strada indicata la ora convenita cu o zi inainte nu a mai raspuns pe whats, tel sau SMS. Prea era frumos ca sa fie si adevarat. 

TU NU CONFIRMI ȘI ÎN ZIUA RESPECTIVĂ?

ȘI EU FAC PROGRAMARE cu o zi înainte,  dar absolut de fiecare dată,  confirm în ziua respectivă.  Dacă nu primesc confirmarea cu 2 ore, maxim 1 oră înainte,  nici prin gând nu îmi trece să plec spre fata. 

De când ți se pare normal să ai încredere în cineva pe care nu cunoști,  doar ce ai văzut pe net informații?

NICI CU CEI MAI BUNI PRIETENI NU MA ÎNTÂLNESC DACĂ NU CONFIRMA CU 2 ORE ÎNAINTE. 

E greșeală ta,  probabil de începător în ale curvăsărelii,  că ai plecat la drum,  pe baza unei discuții avute cu o.zi în urmă. 

ASTA SE ÎNTÂMPLĂ CÂND AI ÎNCREDERE ÎN FEMEI PE CARE LE CUNOȘTI PE INTERNET 

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Marina este venita tot pe filiera gastii Dii peste Prut. Pe scurt ce mi a povestit una din ele. Sunt niste baieti care le aduc aici si le baga o viza de flotant, ulterior sa obtina cetatenie, ulterior sa se care in Ue cu cetatenia romana. Unele obtin repede, unele fac facultate aici, la unele dureaza 1-2 ani depinde de caz. In mod normal ca sa obtina cetatenie, trebuie sa stea pe aici permanent, logic. Dar ele sunt pasari calatoare, se duc acasa cateva luni, aici o luna…si tot asa. Cat stau aici, trebuie sa plateasca baietii care le ajuta…cum? Cu cash! Cine mai are info cum primesc moldovenii cetatenie ro, poate facem un topic la DG.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Primesti greu cetatenia romana la cerere. Am o prietena din Republica Moldova care a depus cerere in 2019, in baza ca a avut un bunic cetatean roman (cei care au avut rude directe cetateni romani pot solicita cetatenie) si nu a primit niciun raspuns nici pana acum.

cred ca obtin cetatenie mai usor daca se casatoresc. 

Nu stiu acum cat de repede merge daca dai spaga, ca asa au de asteptat fetele.

• Haha 1

Postat
La 23.08.2021 la 17:27, bebe2014 a spus:

TU NU CONFIRMI ȘI ÎN ZIUA RESPECTIVĂ?

ȘI EU FAC PROGRAMARE cu o zi înainte,  dar absolut de fiecare dată,  confirm în ziua respectivă.  Dacă nu primesc confirmarea cu 2 ore, maxim 1 oră înainte,  nici prin gând nu îmi trece să plec spre fata. 

De când ți se pare normal să ai încredere în cineva pe care nu cunoști,  doar ce ai văzut pe net informații?

NICI CU CEI MAI BUNI PRIETENI NU MA ÎNTÂLNESC DACĂ NU CONFIRMA CU 2 ORE ÎNAINTE. 

E greșeală ta,  probabil de începător în ale curvăsărelii,  că ai plecat la drum,  pe baza unei discuții avute cu o.zi în urmă. 

ASTA SE ÎNTÂMPLĂ CÂND AI ÎNCREDERE ÎN FEMEI PE CARE LE CUNOȘTI PE INTERNET 

Salut, inca putin si ma luai la bataie ca nu am confirmat. Am incercat o confirmare cu 1 h inainte, nu a raspuns, oricum avem drum in zona.

Ti se pare ca eram atat de suparat incat sa imi fac sepuku?

Mi se pare ca mesajul meu a fost destul de zen, csf-ncsf.

• Like 1
  • Haha 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...