Sari la conținut

🎀🎀 Karina 🎀🎀 0748371015

Postări Recomandate

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

salutare tuturor! dupa o prima intalnire cu micuta carina, las si eu cateva randuri. la inceput nu prea scriam recenzii, dar usor-usor ma dau pe brazda...

programare si locatie ok. nu prea insist pe aceste aspecte, decat daca sunt probleme sau ceva demn de mentionat, dar nu e cazul.

fata este mica de statura si subtirica tare. are sani ft frumosi iar la fatza e draguta (nu e ft frumoasa, dar e ok dpmdv). altfel as fi plecat. ... presupun, fiindca nu am patit asta vreodata.

as remarca atitudinea carinei si ma refer aici la a doua finalizare (ON cu CIM). a fost mai greu, evident, dar ea nu a renuntat. in valtoarea evenimentelor, i-am simtit un pic si dintisorii, dar nimic deranjant. sunt sigur ca alte fete ar fi gasit motive sa o lase balta (timpul, oboseala samd). am plecat cam ametit spre baie. nu e o figura de stil, chiar m-a "lucrat" bine. si face niste chestii cu limba.... in plus, legat de atitudine, mi-a zis sa o anunt cand vreau sa trecem de la oral la normal, cand sa schimbam pozitia samd. un mare plus...

prima parte a fost cu de toate. preludiu, oral de ambele parti si normal. mi-a placut (in LOT), ca m-a luat in brate si m-a pupat, draga de ea... si se misca bine... am finalizat in doggy. si-a pus pernele sub burtica si am avut libertate de miscare.

este vorbareata, joviala. nu exceleaza la GFE, dar probabil ca la acest capitol am eu repere prea "solide" (nu dau nume - nu e topicul potrivit). ...si a fost si prima intalnire...

nimic de reprosat la.capitolul igiena. a intrat si ea la dus dupa mine. ca o paranteza, mirosea ft bine, dar si acasa miroseam la fel 🙂 - aviz celor "cuplati". chiar am vrut sa ii scriu inainte de intalnire sa nu se parfumeze prea tare, dar m-am abtinut, fiind prima vizita. unele fete se supara din orice. acum, dupa ce am cunoscut-o, cred ca nu ar fi fost si cazul ei.

PS. iti multumesc, draguto, ca ai avut grija de mine. 

• Like 4
  • Inimioara 2
  • Oras:aproape de
  • Oras:aproape de
Postat

Recenzie, 

Am vizitat-o pe Karina, o experienta foarte apropiata de cea a colegului de mai sus,

Programare pe whatsapp, confirmata inainte,

Locatia cu tot ce trebuie 10,

Karina arata bine pt. iubitorii de slim, un 8, fundul nu-i asa bombat ca in poze, labii proeminente,

Atitudine proclient, fara graba. 

Oralul nep.  de nota 9. dupa incalzire a coborat la ala micu si am continuat la marginea patului,

Normal prot. LOT si doggy, nota 9. 

GFE, un7, fara FK, doar pupici.

Face si finalizare orala/faciala/anal, contracost.

Igiena nota 10. 

Am ramas pentru un numar, amenda 150.

Eu m-am simtit bine,

De revenit. probabil. 

Spor. 

• Like 3
  • Inimioara 2
  • Oras:Romania
Postat
Acum 12 ore, marianblaga a spus:

salutare tuturor! dupa o prima intalnire cu micuta carina, las si eu cateva randuri. la inceput nu prea scriam recenzii, dar usor-usor ma dau pe brazda...

programare si locatie ok. nu prea insist pe aceste aspecte, decat daca sunt probleme sau ceva demn de mentionat, dar nu e cazul.

fata este mica de statura si subtirica tare. are sani ft frumosi iar la fatza e draguta (nu e ft frumoasa, dar e ok dpmdv). altfel as fi plecat. ... presupun, fiindca nu am patit asta vreodata.

as remarca atitudinea carinei si ma refer aici la a doua finalizare (ON cu CIM). a fost mai greu, evident, dar ea nu a renuntat. in valtoarea evenimentelor, i-am simtit un pic si dintisorii, dar nimic deranjant. sunt sigur ca alte fete ar fi gasit motive sa o lase balta (timpul, oboseala samd). am plecat cam ametit spre baie. nu e o figura de stil, chiar m-a "lucrat" bine. si face niste chestii cu limba.... in plus, legat de atitudine, mi-a zis sa o anunt cand vreau sa trecem de la oral la normal, cand sa schimbam pozitia samd. un mare plus...

prima parte a fost cu de toate. preludiu, oral de ambele parti si normal. mi-a placut (in LOT), ca m-a luat in brate si m-a pupat, draga de ea... si se misca bine... am finalizat in doggy. si-a pus pernele sub burtica si am avut libertate de miscare.

este vorbareata, joviala. nu exceleaza la GFE, dar probabil ca la acest capitol am eu repere prea "solide" (nu dau nume - nu e topicul potrivit). ...si a fost si prima intalnire...

nimic de reprosat la.capitolul igiena. a intrat si ea la dus dupa mine. ca o paranteza, mirosea ft bine, dar si acasa miroseam la fel 🙂 - aviz celor "cuplati". chiar am vrut sa ii scriu inainte de intalnire sa nu se parfumeze prea tare, dar m-am abtinut, fiind prima vizita. unele fete se supara din orice. acum, dupa ce am cunoscut-o, cred ca nu ar fi fost si cazul ei.

PS. iti multumesc, draguto, ca ai avut grija de mine. 

Acum 1 oră, starfix a spus:

Recenzie, 

Am vizitat-o pe Karina, o experienta foarte apropiata de cea a colegului de mai sus,

Programare pe whatsapp, confirmata inainte,

Locatia cu tot ce trebuie 10,

Karina arata bine pt. iubitorii de slim, un 8, fundul nu-i asa bombat ca in poze, labii proeminente,

Atitudine proclient, fara graba. 

Oralul nep.  de nota 9. dupa incalzire a coborat la ala micu si am continuat la marginea patului,

Normal prot. LOT si doggy, nota 9. 

GFE, un7, fara FK, doar pupici.

Face si finalizare orala/faciala/anal, contracost.

Igiena nota 10. 

Am ramas pentru un numar, amenda 150.

Eu m-am simtit bine,

De revenit. probabil. 

Spor. 

Va mulțumesc pentru recenzii . Va pup și va mai aștept cu drag ❤️❤️

• Like 2
Postat

Buna dimineața dragilor disponibilă pentru programări pana la ora 22:00 💕💕💕A88E4C0C-B54F-4E2F-BB0C-49CF0E4E4D04.jpeg.fd695d3e95f8ad179cd640081b4dedff.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 6
Postat

Buna dimineața dragilor disponibilă pentru programări pana la ora 22:00 💕💕💕Ultimele zile 💋ADF9C636-A5B9-4B54-B755-3AE517F1D23C.jpeg.2a8a170246da4e5d7f8edcfed6579045.jpeg

• Inimioara 5
  • Oras:alba
  • Oras:alba
Postat
La 06.03.2022 la 23:02, angelmro a spus:

Am fost ieri la Karina. Miau placut pozele ei pe care le posteaza si am zis ca macar odata sa o vizitez. Programat usor pe whats up. Initial vroiam pentru astazi, duminica, dar mia zis ca pleaca sambata. Am confirmat cu o ora inainte si am primit adresa. Locatia in Avantgarden, curata, baie la fel, dotata cu ce trebuie. Despre Karina, ce vedeti in poze, aia va asteapta in apartament. Facut cunostinta si ma intrebat ce doresc de baut, am avut de ales intre apa si suc, am ales suc. Povestit putin si mam dus la dush, am primit un prosop mare. Dupa dus, ea ma asteptat in camera in costumul Evei. Mia spus sa ma intind pe pat si ma intrebat cum vreau oralul, protejat sua neprotejat, soft sau hard. Am ales neprotejat cu varianta soft. Inainte de asta, mias fi dorit ceva preludiu, FK sau macar sarutari corporale, ceva atingeri pe corp. In fine, oralul a fost executat binisor, cu mine a facut deep, deep sustinut chiar, fara atentie la zonele adiacente. Spre rusinea mea, pana sa apuc sa ii spun sa se opreasca, am finalizat, nu CIM pentru ca a apucat sa lase juniroul din gura. Ma sters cu servetele umede, am facut un mic dus si am mai povestit la un suc, ea o tigara. Am mai incercat al doilea numar, a incercat ea la oral, dar la mine dureaza prea mult sa fac a doua finalizare. Mia placut ca a mai incercat. 

Vreau sa mai spun ca eu am vrut si anal, doar ca se pare ca juniorul este prea gros. Am platit la inceput 300 Ron, dar am primit 100 inapoi.

Cam asta a fost vizita mea la Karina, nu vreau sa iasa discutii. Multumesc.

👎👎👎👎daca esti maciucos dute la vaci bre😁😁😁😁in loc de rest iti dadeam o muie😁😁😁

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Disponibilă pentru programări pana la ora 22:00 . Va pup 💕💋

8A45D5E1-7B2C-40AD-92F7-F7E89A4864F7.jpeg.4578befd6bc3fce644cdaa46e8d35494.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 3
Postat

Disponibilă pentru programări pana la ora 22:00 . Va pup 💕💋

AF8D395E-894C-46CE-BF44-ACF530BE0ACC.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 4
Postat
La 21.07.2022 la 22:05, rhad00 a spus:

Salutare fraților!

Nu știți voi de când o aștept pe fata aceasta pe la Sibiu, motiv pentru care am și trecut pe la ea de doua ori în timpul scurtei șederi în minunatul nostru oraș.

Recenzia mea va conține o doza mare de subiectivism, dar cu toate astea o sa încerc sa aștern câteva gânduri și din capul cel mare:))

Programările au fost făcute pe whatsapp, din timp, dat fiind faptul ca situația de acasa nu îmi prea permite vizite spontane, și au fost confirmate și respectate întocmai cum au fost stabilite. 

Ajuns la locație la ora stabilita, mi se transmite nr. de apt. la care trebuie sa ajung și urc...

În spatele ușii ma aștepta o fata cum rar am văzut în vizitele mele....micuța de statura, bronzata,(în jur de 1.65) tinara, cu un corp asa cum trebuie sa fie o fata de vârsta ei, cu un fund de milioane, niste sani perfecti si cu un zâmbet larg, care m-a făcut sa ma simt binevenit în secunda doi.

Am stat puțin de povesti, și nu a trecut mult timp pana sa îmi dau seama ca e o zvapaiata de copila, nebunatica, pusa pe glume, deschisa și mi-a plăcut la nebunie felul ei de a fi. 

Acțiunea nu o sa o detaliez prea mult, zic doar ca știe fata asta ce face, îi place ceea ce face și e implicata total în a te face sa te simți în al nouălea cer.

Ca și plusuri remarcate în vizitele mele vreau sa remarc faptul ca mirosea extraordinar de bine,  iti venea sa o mănânci cu totul, ca nu m-am simțit grăbit absolut deloc, și ca de când am întrat pe ușa și pana am ieșit, am fost tratat exemplar.

Notele nu pot fi decât maxime:

Aspect:10 (părere strict subiectiva)

Servicii:10(implicare totala, geme frumos, privelistea in doggy si lot e bomba!!oralul nu mai zic....ca imi vine sa mai merg o data:)))

Atitudine: 10(cu mine s-a purtat ca si cand eram prieteni de cand lumea)

Locație: 10(Avantgarden, prosop curat, geluri de dus diverse)

Preturi: mi se par mai mult decât decente pentru ce se oferă.

De revenit?? DA!! Mi-as face abonament la fătuca asta ca la meniul zilei:))))

De recomandat, cu siguranță!!

Te pup Karina și te mai aștept pe la Sibiu!

Mersi frumos de recenzie . Te pup și te mai aștept ❤️

Postat

Disponibilă pentru programări pana la ora 22:00 . Ultimele 2 zile ❤️❤️0ABFBBF4-59B6-4935-A379-12A389FD3777.jpeg.940927005d4d9568a1d06b20049ed34e.jpeg

• Inimioara 6
Postat

Disponibilă pana la ora 22:00 . Ultima zi . Pupici dragilor  ❤️💕

CE744CC8-EB3E-4A1D-9200-CC760BC50CF2.jpeg

• Mersi 1
  • Inimioara 4
Postat

Bună ziua dragilor , de luni voi fi disponibilă la voi in oraș așa că putem stabili o programare chiar de astăzi. Vă pup și abea aștept ca să ne revedem. O zi faină să aveți  💕💕💖💖💖💗💗

7FDCC9E4-D5BF-4933-9B7C-BF43DC7C4C52.jpeg.d393f0fe77f61cf2c361eb8acda60da1.jpeg9F9DDCDB-528A-4C15-840B-73BA3C72573C.jpeg.ea4196db3d4217c814aa0c6e9cbf0dda.jpeg1A946C6D-A79D-4500-84D1-5168C8E5C794.jpeg.6cd46ca45d58603196e6da745a37c248.jpeg

• Inimioara 13
  • Oras:Peste tot si nicăieri.
Postat
Acum 12 minute, Kariina a spus:

Bună ziua dragilor , de luni voi fi disponibilă la voi in oraș așa că putem stabili o programare chiar de astăzi. Vă pup și abea aștept ca să ne revedem. O zi faină să aveți  💕💕💖💖💖💗💗

7FDCC9E4-D5BF-4933-9B7C-BF43DC7C4C52.jpeg.d393f0fe77f61cf2c361eb8acda60da1.jpeg9F9DDCDB-528A-4C15-840B-73BA3C72573C.jpeg.ea4196db3d4217c814aa0c6e9cbf0dda.jpeg1A946C6D-A79D-4500-84D1-5168C8E5C794.jpeg.6cd46ca45d58603196e6da745a37c248.jpeg

Ne lasi o actualizare de preturi si servicii?

Postat
Acum 1 minut, aditza12 a spus:

Ne lasi o actualizare de preturi si servicii?

Buna desigur ❤️💋

Serviciile mele sunt urmatoarele

♥️Sex normal doar protejat

♥️ Sex anal ( doar protejat și în funcție de mărime , țin sa va anunț ca sunt la început)

♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena)

♥️GFE

♥️FK (in functie de igiena si compatibilitate)

♥️Sex in diferite pozitii

♥️Sex cu cupluri

♥️Hand job

♥️Masaj de relaxare

♥️Footjob

♥️Annilingus pasiv 

O finalizare sau 30 de minute 150 de lei
2 finalizari sau 60 de minute 250 de lei
️EXTRA 50 de lei ( CIM/COF) 
️ EXTRA 100 de lei ANAL 
️o finalizare Anal -250 lei 
️ o ora Anal -350 lei 
️ o finalizare total - 300 
️ o ora total-400 leii

• Mersi 1
  • Inimioara 2
Postat

@Kariina tot la început ai rămas cu analul? Parca l ai introdus de ceva timp in meniu! 

Postat
Acum 11 minute, aditza12 a spus:

@Kariina tot la început ai rămas cu analul? Parca l ai introdus de ceva timp in meniu! 

Sau zice tuturor ca o au mare,indiferent daca o au mica sau mare,numai sa nu faca😹

• Minus 1
  • Oras:Sibiu
Postat
Acum 2 ore, Kariina a spus:

Buna desigur ❤️💋

Serviciile mele sunt urmatoarele

♥️Sex normal doar protejat

♥️ Sex anal ( doar protejat și în funcție de mărime , țin sa va anunț ca sunt la început)

♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena)

♥️GFE

♥️FK (in functie de igiena si compatibilitate)

♥️Sex in diferite pozitii

♥️Sex cu cupluri

♥️Hand job

♥️Masaj de relaxare

♥️Footjob

♥️Annilingus pasiv 

O finalizare sau 30 de minute 150 de lei
2 finalizari sau 60 de minute 250 de lei
️EXTRA 50 de lei ( CIM/COF) 
️ EXTRA 100 de lei ANAL 
️o finalizare Anal -250 lei 
️ o ora Anal -350 lei 
️ o finalizare total - 300 
️ o ora total-400 leii

Te așteptăm!

• Inimioara 1
Postat

Buna ziua dragilor din pacate din cauza unei probleme cu cazarea voi fi nevoita să  aman venirea la voi in oraș săptămână asta. Imi cer scuze celor care au deja programări 😔💗💗

• Trist 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, Kariina a spus:

Buna ziua dragilor din pacate din cauza unei probleme cu cazarea voi fi nevoita să  aman venirea la voi in oraș săptămână asta. Imi cer scuze celor care au deja programări 😔💗💗

Sper că nu ne vei uita, ar fi păcat să nu treci și pe la noi ținând cont că ai lipsit atât de mult...🥺

• Inimioara 1
Postat

Buna dragilor de luni voi ajunge la voi la voi in oraș așa că putem stabili o programare chiar de astăzi.  Va pup si abea astept ca să ne revedem 💗💗💗💗💗💗

E3A19A3F-F280-46AC-A8B1-74DB220CC3DE.jpeg.3ee8376563f8cfb06df524da41a2556b.jpeg1CC2DC8F-24E8-4EE0-8705-5E8215A0B26A.jpeg.4b571a92933c2453763f15106c9904ba.jpegD8B0F925-8472-4BB1-BF57-3DCD82E932E6.jpeg.0193f53fd0c2247228ebaf752ff8fba9.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 7
Postat

Dragilor tin sa va anunt ca din cauza unor probleme personale voi fi nevoită să scot analul din lista serviciilor pentru o perioadă de timp

• Minus 1
  • Oras:The city we all love to hate
  • Oras:The city we all love to hate
Postat

Multa sanatate! Ai grija sa te faci bine 🥺😘🤗 cat mai repede. O seara frumoasa!

• Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, Kariina a spus:

Dragilor tin sa va anunt ca din cauza unor probleme personale voi fi nevoită să scot analul din lista serviciilor pentru o perioadă de timp

Mai speriat deja când am văzut anunțul tău credeam că iară numai ajungi pe la noi 😅

• Haha 1

Postat

Salutare, am fost și eu la domnișoara Karina la Deva 😍🤤… ajuns in locație am fost servit cu suc și am stat la o  poveste făcut un duș și fuga in camera… domnișoara Karina …..Pfff greu îmi aleg cuvintele… o piele fina❤️, pro client… niște trăsături fine, un funduleț… fuck my life😈❤️ Crima și pedeapsa… a meritat fiecare bănuț… o tipa super tare!!! Cei care au fost știu ce vorbesc! O zi frumoasa ! 🤗❤️

Recomand o fata super .

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...