Sari la conținut

0733858522

Postări Recomandate

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

TANARA si frumoasa vin la tine acasa pt. a te rasfata asa cum iti doresti sex oral neprotejat deep throat, normal, fara graba, poze reale mess pt. confirmare, xxxvalentinax

post-57415-0-77250700-1389167478_thumb.jpg

post-57415-0-13735200-1389167479_thumb.jpg

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Salutare. Am vorbit astazi cu domnisoara pe yahoo si am aflat urmatoarele: are 19 ani, presteaza numai outcall la tarifele de 150 finalizarea si 220 ora, la ambele se adauga costul pentru taxi. Daca mergeti sa o luati voi scutiti plata taxi-ului, din ce a spus ea. Va redau o parte din conversatia pe care am avut-o cu ea:

xxxvalentinax: fac oral si normaol oral ne protejan normalul protejat o finalizare 150lei plus taxi su ora 220lei olus taxi
xxxvalentinax: daca ma ei u si ma aduci
xxxvalentinax: nu mai platesti taxi
Catalin Delavale: am inteles
Catalin Delavale: si daca vii tu cu taxi-ul cam la cat estimezi pretul lui?
xxxvalentinax: nustiu depinde unde stai u
xxxvalentinax: ?
Catalin Delavale: 
Catalin Delavale: din ce zona vii?
xxxvalentinax: uniri
Catalin Delavale: deci daca folosesti un taxi normal cam 40 dus-intors
xxxvalentinax: da

Mentionez ca i-am spus zona mea si a fost de acord cu tariful pentru taxi, care era corespunzator cu distanta de la unirea pana la mine acasa, adica 40 lei dus-intors.

Mi-a dat si confirmare la webcam unde a stat cam vreo ora, chiar daca am vorbit doar vreo 20 de minute, probabil ca dadea confirmare la mai multe persoane si a tinut cam deschis pana a terminat cu asta.
Atasez 2 poze pe care mi le-a trimis (acum este bruneta) si va atasez si un print screen de la confirmarea la webcam.
Sper sa fie de folos.

post-33068-0-05543300-1390831119_thumb.jpgpost-33068-0-59083000-1390831119_thumb.jpg
post-33068-0-94270000-1390831119_thumb.jpg

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

salutare la toata lumea,sunt nou peaici si nu prea stiu ce si cum ,dar mă dumiresc eu ,vroiam sa va zic de Valentina m-am întâlnit cu ea vineri seara si pot sa zic ca ,pozele sunt reale ,garantat.Valentina e o fata micuta cum zice si ea 1,50,slabuta,mult mai frumoasa in realitate ,probabil nu e fotogenica,scz Valentina glumesc. nu mă prea pricep la detaliat întâmplări dar exact ce zice ca face aia face,nu se grabeste si e foarte comunicativa si scumpica ,impresionabila zic eu ,dar nu cred ca e un defect, in fine sa dau si notele de rigoare.

10 oral

9 normal

10 punctualitate

10 curatenie

scz daca am exagerat cu notele ,e începătoare ,zic eu, si cred ca merita putina promovare

halatu pe mn ma

costat 400 doua ore cu tot cu taxi ca am locatia cam departe de ea ,si intr-o zona mai retrasa

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.