Sari la conținut

0741761106 Jennifer -Ploiesti

Postări Recomandate

Postat
Just now, Jenniferjes3 said:

Am fost am stat 4 zile acum acum as la Pitești.eu sunt cate zile stau 

Lucrez pe Publi24 nu pe forum.ms

Eu anunț.scz

• Like 1
Postat
On 8/24/2021 at 9:35 PM, Bigd31 said:

La voi toti care comentam suntem gata traveuri obisite ca voi ,hai lasa-ne fa pendulo

Se vede că nu ai legătură cu traveurile și transele . Ești dor un homofob obosit .și mă pis pe tine din toate direcțiile și da ( daca vrei mă dezbrac de tot caracterul și ați dau una de la 2 metri ) batate dumnezeu de critic de sarmale ce ești.muie sa ei cu forța de la toate traveurile....))))))))

• Inimioara 1
Postat
Acum 29 minute, Jenniferjes3 a spus:

Se vede că nu ai legătură cu traveurile și transele . Ești dor un homofob obosit .și mă pis pe tine din toate direcțiile și da ( daca vrei mă dezbrac de tot caracterul și ați dau una de la 2 metri ) batate dumnezeu de critic de sarmale ce ești.muie sa ei cu forța de la toate traveurile....))))))))

Eu cred ca asta este Ina de la Arad .... a avut alt cont cu care ne injura si ne facea in tot felul ... 

• Confuz 1
  • Oras:Ploiesti
Postat
Acum 50 minute, adrianats a spus:

Eu cred ca asta este Ina de la Arad .... a avut alt cont cu care ne injura si ne facea in tot felul ... 

Eu am fost la Jennifer și am cunoscut o persoană foarte deschisă și simpatică, nu cred că s-ar comporta așa dacă nu e atacată personal și degeaba. 

Aș regreta să vă certați, că îmi sunteți dragi amândouă 😘

💖

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 53 minute, biliape a spus:

Eu am fost la Jennifer și am cunoscut o persoană foarte deschisă și simpatică, nu cred că s-ar comporta așa dacă nu e atacată personal și degeaba. 

Aș regreta să vă certați, că îmi sunteți dragi amândouă 😘

💖

Dar nu ne certam eu doar miam dat cu parerea cine ar putea fi acest individ 

• Like 1
Postat
2 hours ago, adrianats said:

Nu este Ina că am sunat o direct pe ea k știam că e invidioasa pe mine și pe transe in general.

Doar am mers cu ea pe orase și a văzut cât muncesc .cum muncesc.stie situația mea financiara doar .a fost acolo tot timpul și prin puf in Frankfurt doar a văzut  muncesc cel mai bine din Tot puful și vorba aia acolo muncești la ușă( vede omul ce alege).și vorba aia mie nu mi-a zis nimeni niciodată ..Pendula . nici nu am auzit de cuvântul ăsta la vreo una dintre noi dor știi bine că ne cunoaștem între noi...cu toate

Nu înțeleg cine poate fi o eu chiar nu am deranjat pe nimeni...și nici nu prea merg pe orașe doar știți bine...Adică la Arad câștig foarte bine ...adică mai bine ca pe orașe...

Chiar nu înțeleg.

Sunt rea ...chiar cea mai rea dintre voi toate dar bine înțeles cu cine mă calcă pe bec...eu normal fiecare ar găsii o modalitate de apărare.

Și mai ales la Arad unde sunt atât de respectată.

De asta și am ales sa mă stabilesc acolo.

Oricare ar fi mie egal: nu va reuși nimeni să mă indispună vreodată ...mă gândesc că tre sa merg mai departe și cu bune și cu rele o nu e nimic roz în viața asta și nici nu va fi.

• Like 2
Postat
2 hours ago, adrianats said:

Nu cred că aș avea cum sa ma cert vreodată cu Adriana care este mai mult decât o doamna.

• Inimioara 3
Vizitator brotacul44
Reputație: 0
Postat
Acum 53 minute, Jenniferjes3 a spus:

Nu cred că aș avea cum sa ma cert vreodată cu Adriana care este mai mult decât o doamna.

Felicitările mele,pt. faptul cum ai aplanat problema.

Postat

Am fost și eu la Jesica anul acesta în primăvara și tot ce pot sa va spun este ca am avut o experiență reușită.  Am sunat o ,mi a trimis și niște poze pe waats up și am stabilit 200 lei cu finalizare de ambele părți.  Am ajuns la locația și într adevăr era cea din poze,poate puțin mai înaltă decât arată în poze dar un corp bine proportionat. Are o jucărie destul de bună, poate nu chiar 19 cu 5 dar undeva pe aproape și este foarte comunicativa. Am fost pe rand activ,pasiv atât la oral cât și la anal și a fost foarte mișto toată partida. 

Acum notele: FK-8,5 ar putea sa fie mai pasională.  ON -9 ,o suge foarte bine. NP-9 face cum o pui,nu comentează am făcut mai mult poziția misionarului și puțin caprita. Igienă-10,nimic de reproșat.  Ca activa foarte ok atât la oral cât și la anal. Am mai stat la povesti vreo 2 min apoi am plătit și am plecat. Eu zic ca a fost o experiență frumoasa și aș mai merge la ea și chiar o recomand. Așa ca răutățile de la începutul topicului nu și au rostul. Nu te mai certa cu toți frustrații Jesy căci cine te cunoaște știe despre ce este vorba. 💋💋💋

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Moon
  • Oras:Moon
Postat

la transe caracterul si aspectul ei fizic sunt mai importante decat centimetri de la pula

totusi, daca tu asta cauti, o sa incerc sa iti fac aici o lista cu recomandari:

alexandra gold are spre 20. palma mea are fix 20 deci iti pot spune clar ca atata are si alexandra. de asemenea arata bn si eo fire ok

karina /renata are 180 inaltime si cam 19 lungime. arata bine tunata dar cam pe fuga

pantera fost recent 17.5-18 arata ok

isabela marcomani 18 f inalta

din categoria 15-17:

1-afrodita arata binishor atitudine ok

2-lara belmondo arata bn bn nota 10

3-isabelle si karla aspect de 6 lucreaza si impreuna si au o prietena care nu s-e afiseaza public dar e super ok la dotare un 18-19

4-shemale gabrielle un 16 si destul de groasa arata ok pt varsta ei are un 35 ani e categoria milf. fute extraordinar de bn, e super activa dintre toate transele asta e cea mai spectaculoasa la pat. te fute de te rupe si rezista mult, finalizeaza unde ii spui tu

5-marisa 16 nu arata chiar asa bn in realitate

adina 9 cm arata super bn, e tot categoria young milf. e ok pt incepatori

adirana si aida tory amandoua 12 si cam fitze pe amandoua insa arata bn amandoua

lore un 14 arata suuper bn nota 10

per total in ro avem si transe dotate si mici, avem toata paleta

insa cel mai important e caracterul si aspectul nu marimea. daca chiar vrei sa fi pasiv atunci marimea din nou nu conteaza asa mult ci ce stie sa faca cu ea, aici in cap de lista ar fi gabrielle

eu as face topice ceva mai interesante gen:

1transa cea mai activa la pat

2 care tine cel mai mult

3cu cele mai multe fantezii

4cu jucarii

5care face cu2 baieti

6 care o face si cu o alta transa

7 care o face si cu femei

genul acesta de topice nu prea am vazut

• Minus 1
Postat
9 hours ago, adrianats said:

Am aflat adevărul cine este!!!!

Este Grăsanul ăla de se travestește pe Timișoara ce are 7 anunțuri Facke pe Timișoara ca.transexualla..ce  suge tot parcul de bulangii gratis...Burtosul ăla o ajuta pe Ina cu recenziile pe nimfomane.Adica ce zice ea el scrie.

Urat din partea lui fi iar moarte că ne cunoaștem și știe realitate doar.

Dar de ce nu scrie de Inna(anunț fals cu nume Dora.Gisel)pe Arad k pute a Acru și e plina pe silicoane de par de 2 cm..și mai are anunțuri cu show la web !!! Și înșeală lumea 

Le ia banii și când tre să facă web ai blochează.Am sa dau poze cu posesoare acestor anunțuri false 

Iar persoanele care au patito!!!!!!!să știți că e din. Arad(Micalaca) stă într-o garsonieră ...urmează și adresa completă 

Și da eu îmi asum o este realitate .nu mint

Postat

Nu va supărați cum pun poze cu așa zisele transexulele astea?? Să vedeți și voi?

Va rog scrietimi.

Sa le dam exact ce au căutat adică karma vieții..

Și credeti mă pe cuvânt ele chiar as saracii și bărbați și folosesc orice mijloc de a câștiga bani prin înșelăciune

Sa nu mai zic că put a Acru pe cuvântul meu .

Și eu mai e când ajung acasă va dau poza la minut cu data ora să vedeți cum arat( momentan îs cu telefonul de munca ..mai puțin performant)

Păcat că s-au pus cu cine nu trebuia.

Și jur că voi face în așa fel in cat sa va scutesc de fackeurile astea penale ce dorm pe bănci în parcul din Timișoara.

Grăsanul cu Poșetă din Parcul de Gay din Timișoara

așa las numi eu (ați da Pendula ție) când ne întâlnim stai flexat boșorogilor decati SAR perucile și anunțurile facke promit solemn .

Postat

Si da omul e frustrat că nu mai poate profesa din cauză că are o tonă și jumate și o burta de ați da impresia că a mâncat o cămară antrega și da eu pasiv nu ai place sa  penetreze clienții ..ai place pula multa și gratis că serios cine l-ar mai plati...nimeni..

Și mai trăiește pe spatele unor transe la care le face reclama pe aici( adică e platit) ducând alte transe în jos.

Oricum se vede din avion că el na probat pe nici una din cate a enumerat și mă bucur că sa dat singur de gol...

Cereți web pe wath ap!!!!! 

Convingeți că singuri .

Mergeți cu o vizita și dacă nu corespunde plecați sfatul meu.

Și gata am terminat bâlciul asta de doi lei care nu-mi face stima și nici plăcere decât displăcere.

Țin să mulțumesc tuturor vizitelor făcut la Tg Mureș.ploiesti și Pitești și cu siguranță voi mai revenii.

Maine la  ora 18 închei programul cu orașele .

Ne vedem acasă(Arad)

Bine înțeles cu o pauza bine meritata de o luna.

In octombrie revin pe orașe.

Mulțumesc 

Și țin să amî cer scuze daca chiar nu am dat tot ce am putut( prea mult stres) mă afectat rău răutate unora sincer va zic.

Postat
Acum 17 ore, Jenniferjes3 a spus:

Muie sa ei cu forța de la toate traveurile...

Nu vrei să îmi organizezi mie party-ul ăsta, mai bine? 😘

Și nu doar muie... Să ne gândim și la ceva bondage . ☺️ 

Postat
2 hours ago, biliape said:

Nu vrei să îmi organizezi mie party-ul ăsta, mai bine? 😘

Și nu doar muie... Să ne gândim și la ceva bondage . ☺️ 

Așa ar erita legate bătute și dat pe ele direct Sadome nu dominare sau alceva.

• Inimioara 1
Postat
Acum 13 ore, Georgeus a spus:

Esti in ploiesti? Sa7 cineva iti foloseste pozele?

A fost. 🥳 Am verificat. 

Momentan nu îi folosește nimeni pozele in Prahova. 

Postat

TOP ACTIV Trans Jennifer din Banat. Și vă voi arăta o nouă lume a erotismului... Cu părul meu mătăsos, pielea mea delicată de porțelan palid, curbele feminine bine proporționate, picioarele mele infinit de lungi, porțiunea mea enormă de erotism și Carisma sexuală și duritatea mea uimitoare, fermă și stropitoare de surpriză veselă, întruchipez aspectul unui Transexuall modern. gaisha și te voi conduce cu secretul meu într-o lume complet nouă a erotismului... Sunt ca o adorabilă zeiță a sexului pe pământ, mă cufund în sfere ale existenței necunoscute anterior și las ca totul în jur să fie uitat. Vă răsfăț cu cadoul meu dur de 19 cm x 5 în dimensiune. imi place sa fiu activ si pana la urma vin tare si plin de viata pe tine sau in tine... Pot ajunge pana la sfarsit de pana la 6 ori la rand iti dau multa sperma Sunt renumita pentru potenta mea si asta cu un baghetă constant rigidă. Pot să te răsfăț oral cu buzele mele pline și delicate, drăguțe și profunde, așa cum îți place, până când nu mai poți suporta și să-mi faci plăcerea ta.... De asemenea, îmi place să lucrez în bizar și sm erotic și am multe lucruri în zona dominantă Experiență de la feminizare profesională până la formarea curvelor și ns eu sunt cea potrivită. Dar pot să fiu și iubitor și tandru cu tine așa cum îți place. Aș dori să-ți împărtășesc dorințele și să le realizez împreună cu tine.... Jennifer poate fi tandră și dură. Nu sunt un prieten al aroganței depărtate, așa că cu siguranță vei iubi și aprecia prietenia mea naturală, dar dacă preferi ca eu să fiu dominant, îmi va face o mare plăcere să te abordez cu răceală și să-ți dau ordine dure.... Discreția este cu mine De aceea te primesc in privat si confidential intr-o zona rezidentiala de renume.... De asemenea, salut si introduc nou-veniti, neexperimentati si incepatori in transerotism, iti garantez o prima data placuta si nedureroasa, bazata pe ani de experienta, Sunt un expert în relațiile sexuale anal și îți promit o experiență de neuitat, doar ai încredere în mine și sună-mă... Sunt 100 la sută activă și fericită să stropesc Te pătrund cu ciocanul meu tare până când cum violent îmi place să-ți spun mai multe pe site Vreau să te cunosc. Lasă-te, ofer și feminizări profesionale pentru că sunt excelent ca make-up artist calificat Am cunoștințe de machiaj, îmi creez iluzia perfectă... Am diverse peruci de păr adevărat în toate culorile și lungimile, tocuri înalte până la 46 și multe altele vino aici și lasă-mă să te transform Te voi primi discret într-un top apartament ... Jennifer Milion Jessyca 12 ani de experienta occidental.

Atenție!!!!!!!!      

Nu sunt pentru orice public....

• Inimioara 1
Postat
14 hours ago, Jenniferjes3 said:

TOP ACTIV Trans Jennifer din Banat. Și vă voi arăta o nouă lume a erotismului... Cu părul meu mătăsos, pielea mea delicată de porțelan palid, curbele feminine bine proporționate, picioarele mele infinit de lungi, porțiunea mea enormă de erotism și Carisma sexuală și duritatea mea uimitoare, fermă și stropitoare de surpriză veselă, întruchipez aspectul unui Transexuall modern. gaisha și te voi conduce cu secretul meu într-o lume complet nouă a erotismului... Sunt ca o adorabilă zeiță a sexului pe pământ, mă cufund în sfere ale existenței necunoscute anterior și las ca totul în jur să fie uitat. Vă răsfăț cu cadoul meu dur de 19 cm x 5 în dimensiune. imi place sa fiu activ si pana la urma vin tare si plin de viata pe tine sau in tine... Pot ajunge pana la sfarsit de pana la 6 ori la rand iti dau multa sperma Sunt renumita pentru potenta mea si asta cu un baghetă constant rigidă. Pot să te răsfăț oral cu buzele mele pline și delicate, drăguțe și profunde, așa cum îți place, până când nu mai poți suporta și să-mi faci plăcerea ta.... De asemenea, îmi place să lucrez în bizar și sm erotic și am multe lucruri în zona dominantă Experiență de la feminizare profesională până la formarea curvelor și ns eu sunt cea potrivită. Dar pot să fiu și iubitor și tandru cu tine așa cum îți place. Aș dori să-ți împărtășesc dorințele și să le realizez împreună cu tine.... Jennifer poate fi tandră și dură. Nu sunt un prieten al aroganței depărtate, așa că cu siguranță vei iubi și aprecia prietenia mea naturală, dar dacă preferi ca eu să fiu dominant, îmi va face o mare plăcere să te abordez cu răceală și să-ți dau ordine dure.... Discreția este cu mine De aceea te primesc in privat si confidential intr-o zona rezidentiala de renume.... De asemenea, salut si introduc nou-veniti, neexperimentati si incepatori in transerotism, iti garantez o prima data placuta si nedureroasa, bazata pe ani de experienta, Sunt un expert în relațiile sexuale anal și îți promit o experiență de neuitat, doar ai încredere în mine și sună-mă... Sunt 100 la sută activă și fericită să stropesc Te pătrund cu ciocanul meu tare până când cum violent îmi place să-ți spun mai multe pe site Vreau să te cunosc. Lasă-te, ofer și feminizări profesionale pentru că sunt excelent ca make-up artist calificat Am cunoștințe de machiaj, îmi creez iluzia perfectă... Am diverse peruci de păr adevărat în toate culorile și lungimile, tocuri înalte până la 46 și multe altele vino aici și lasă-mă să te transform Te voi primi discret într-un top apartament ... Jennifer Milion Jessyca 12 ani de experienta occidental.

Atenție!!!!!!!!      

Nu sunt pentru orice public....

Esti sau nu in ploiesti? M ai bagat in ceata rau

Postat
Acum 19 minute, Georgeus a spus:

Nu,e la Sibiu;cel puțin acolo am văzut ca are anunț pe publi24.

Postat
Acum 17 minute, Georgeus a spus:

Merci

Pt. putin.

Am înțeles ca la Ploiești o sa vina Antonia începând de mâine pt. 3 zile.

Asa a anunțat pe topicul ei.

• Minus 1
Postat
15 hours ago, Georgeus said:

Nu sunt pe orașul respectiv decât atât cât anunț în primul text de pe Publi24...

Gen:

Transexuall Jenifer jessyca 3 zile la Ploiesti ....sau Pitești....unde sunt atunci...

Mă interesează prezentul și îl trăiesc adânc și nu știu dacă mai e mai stau sau cat stau....mă plictisesc repede...

Eu sunt învățată că în Elveția și Germania...acolo noi toate transexuallele lucram prin rotație toate orașele o săptămână...

Va pop și va aștept pe la mine la Arad daca nu va place sa vina moara la sac...va iubesc și fiți atenți ':nu uitați de prezervativ că mulți aveți probleme cu el..)))))

Va pupa Mama Jessyca.

• Confuz 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...