Sari la conținut

Xonia 0743832673 duceți va cu încredere

Vizitator johnny133

Postări Recomandate

Vizitator johnny133
Reputație: 0
Postat

Baieti am experimentat o domnișoara foarte tare astazi nu stiu cati ati fost la ea sau daca o știți demult nu mi s au mai facut asa plăceri fara graba ca altele .. finalizare orală neprotejata tot ce trebuie chiar s a meritat 200 lei . Foarte naturală fata si nu se grăbește . Recomand 100% daca ajungeți la ea lasati mi parerea 

• Oras:Nordului
  • Oras:Nordului
Postat
  La 23.08.2021 la 18:29, johnny133 a spus:

Baieti am experimentat o domnișoara foarte tare astazi nu stiu cati ati fost la ea sau daca o știți demult nu mi s au mai facut asa plăceri fara graba ca altele .. finalizare orală neprotejata tot ce trebuie chiar s a meritat 200 lei . Foarte naturală fata si nu se grăbește . Recomand 100% daca ajungeți la ea lasati mi parerea 

Extinde  

Parerea mea e ca nu a mai intrat pe whatsapp de 2 luni. 

• Haha 1
Vizitator johnny133
Postat
  La 23.08.2021 la 18:44, Maa5fu1.v2 a spus:

Parerea mea e ca nu a mai intrat pe whatsapp de 2 luni. 

Extinde  

Asta nu stiu eu am sunat o pe numar dar vad ca are si whatsapp e chiar online😂

Vizitator johnny133
Postat
  La 23.08.2021 la 19:00, Maa5fu1.v2 a spus:

Ba cum s-a pus online cand ti-am zis tie de asta

🤭

Extinde  

Frate am verificat cand am citit commul tau 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
  La 23.08.2021 la 19:10, johnny133 a spus:

Frate am verificat cand am citit commul tau 

Extinde  

Stai cuminte, ca te face Mafu 589/ Fv2 de iti plangi de mila! Te face sa faci misto de tine insuti. Nu merge cu el!

• Like 1
Postat
  La 23.08.2021 la 18:29, johnny133 a spus:

Extinde  

Ce candesti a peste ai 10 postari si toate pentru Xonia.

Am sunat eu si femeia nu avea chef nici sa moara, m-a luat cu "da, zi" cum poti sa te duci la asa ceva cand nici macar nu are chef sa iti vorbeasca sau la ea functioneaza lucrurile altfel n-are chef la telefon dar are chef cand te duci, poate doar sa iti ia banii :))

Apropo vezi ca nu suntem prosti, contul tau este facut Sambata si Luni ai si inceput sa postezi doar despre Xonia, ce coincidenta :))

• Like 4
Vizitator
Postat
  La 25.08.2021 la 11:18, gepetto a spus:

Ce candesti a peste ai 10 postari si toate pentru Xonia.

Am sunat eu si femeia nu avea chef nici sa moara, m-a luat cu "da, zi" cum poti sa te duci la asa ceva cand nici macar nu are chef sa iti vorbeasca sau la ea functioneaza lucrurile altfel n-are chef la telefon dar are chef cand te duci, poate doar sa iti ia banii :))

Apropo vezi ca nu suntem prosti, contul tau este facut Sambata si Luni ai si inceput sa postezi doar despre Xonia, ce coincidenta :))

Extinde  

Nici pestii nu mai sunt ce au fost!

Postat
  La 25.08.2021 la 11:34, partygoer a spus:

Nici pestii nu mai sunt ce au fost!

Extinde  

Sincer imi place sa le spun gandaci de bucatarie ca stau ascunsi ca niste gandaci in bucatarie si se freaca pe maini ca au facut si ei 150 de Ron sa bage un bilet la pariuri.

• Haha 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...