Sari la conținut

Fete la strada?

Postări Recomandate

• Oras:Targu-Jiu
  • Oras:Targu-Jiu
Postat

Salut. Ceva fete la strada avem care sa merite, unde găsesc ? 🧐 

• Oras:Peste tot suntem acasă
Postat

salut...

De găsit nu știu unde le poti găsi , de meritat nu cred ca se merită să mergi , cu perioada asta de căldură mai ales,  sa dai peste una cu spume la pizdă 😂 zic și eu, iar apoi cât crezi ca cere ( 50-70 Ron) , nu mai bine mergi la domiciliu cu 100 de Ron fuți ceva curat , cu AC sa nu iti transpire coaiele,  duș.......

Este doar o parere😉

• Telefon: 0746 490 437
  • Disponibila
  • Telefon: 0746 490 437
  • Disponibila
Postat
17 minutes ago, Santino said:

salut...

De găsit nu știu unde le poti găsi , de meritat nu cred ca se merită să mergi , cu perioada asta de căldură mai ales,  sa dai peste una cu spume la pizdă 😂 zic și eu, iar apoi cât crezi ca cere ( 50-70 Ron) , nu mai bine mergi la domiciliu cu 100 de Ron fuți ceva curat , cu AC sa nu iti transpire coaiele,  duș.......

Este doar o parere😉

😂😂😂😂😂

• Oras:Acasa la mine!
  • Oras:Acasa la mine!
Postat
La 25.08.2021 la 12:17, Santino a spus:

salut...

Este doar o parere😉

Plus de alta mai ai ocazia sa mai dai de un peste ceva inchis prin baie sau bucatarie ,dulap,faci si tu un pustiu de bine si il eliberezi!

Asa doar de un politist local sau jandarm si cel mult platesti o amenda in loc de parcare!😂😂😂

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 18 ore, PREOTUL_93 a spus:

Plus de alta mai ai ocazia sa mai dai de un peste ceva inchis prin baie sau bucatarie ,dulap,faci si tu un pustiu de bine si il eliberezi!

Asa doar de un politist local sau jandarm si cel mult platesti o amenda in loc de parcare!😂😂😂

moartă piața în Tg Jiu părinte,  nici pe cameră nu prea mai găsim ceva bun care sa merite, îți dai seama la stradă 😂

• Like 1
  • Oras:Tg jiu
  • Oras:Tg jiu
Postat
La 24.08.2021 la 20:43, vasi033 a spus:

Salut. Ceva fete la strada avem care sa merite, unde găsesc ? 🧐 

Au aparut astazi linga balon la sensul giratoriu,au mai fost aici si acum circa 2 satamini!

• Like 2
  • Telefon: 0772247811
  • Oras:Cluj Napoca
  • Telefon: 0772247811
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Salutare colegi , ceva la strada pe targu jiu mai aveti si voi? Stiu ca vara asta au fost 2 blonde cat de cat bunicele dar nu le-am mai vazut... Daca are cineva vreo informație...ms

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...