negrila2001 Reputație: 47 Postat August 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17 Acum 5 ore, allmaxx a spus:
negrila2001 Reputație: 47 Postat August 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17 Acum 2 minute, negrila2001 a spus: Acum 5 ore, allmaxx a spus: Salutare, azi am vizitat-o pe Andreea după o perioada lunga de timp si pot spune ca nu s-a schimbat absolut deloc, iar Serviciile sunt aceleași. Recomand din toate punctele de vedere si prețurile au rămas la fel 150 finalizarea cu 250 ora.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2 Postat Septembrie 2 Buna ziua, cunosc pe Andreea de cateva ani. Este plecata in strainitate foarte des. A venit la Ploiesti acum 3 saptamani si a ramas 10 zile. Eu am fost duminica 17 August, locatia cunoscuta pe Lumini (am fost deja in iunie la alta fata). Da, nu s-a schimbat prea mult. Am dat 150, oral neprotejat foarte Bun. Am incercat NP Dar am vorbit Ceva cu ea inainte si mi a afectat Extrem de mult. Deci nu am putut sa finalizez. Dar Andreea ramane top pe genul meu GFE/BBW Cred Ca va lipsi niste Luni
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum