Alexa_Temple Reputație: 69 Postat August 27, 2021 Oras:Calea calarasi 130 Oras:Calea calarasi 130 Postat August 27, 2021 Nimfo Fans, Dragilor numarul la care puteti ajunge la mine este Alice 0724 927 231 (acesta il folosesc eu cand sunt la salon) Va astept cu mare drag la noi la salon sa ne relaxam reciproc si exploram in detaliu trupurile - experienta mea si modul in care lucrez o sa lase o atingere memorabila asupra voastra Cand corpurile noastre se intalnesc ies amintiri minunate si va asigur ca vor fi asa Sa tineti cont pe mine ma gasiti dimineata pana in ora 16 00 Va astept cu mare drag la mine sa exploram placerile masajului erotic impreuna am experienta necesara sa va ofer un masaj bun si o experienta deosebita Poza mea este relevanta din motive personale viata de familie nu pot folosi poze direct cu mine
Alexa_Temple Reputație: 69 Postat August 27, 2021 Oras:Calea calarasi 130 Oras:Calea calarasi 130 Autor Postat August 27, 2021 Alice este colega mea si puteti vb direct cu ea la Alice 0724 927 231
hennesy Reputație: 326 Postat August 27, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2021 Acum 6 minute, Alexa_Temple a spus: Alice este colega mea si puteti vb direct cu ea la Alice 0724 927 231 Aveti rubrica de anunturi pentru saloane de masaj, numai poluati rubrica de anunturi....100 de anunturi pe minut !🤦♂️ Pisicuts....fa te rog ceva in legatura cu acest aspect. Nu vedem anunturile fetelor din cauza "saloanelor de masaj". Merci🥃
Alice_Temple Reputație: 62 Postat August 31, 2021 Postat August 31, 2021 Dragilor, Numarul la care puteti ajunge la mine este Alice 0724 927 231 (acesta il folosesc eu cand sunt la salon) Va astept cu mare drag la noi la salon sa ne relaxam reciproc si exploram in detaliu trupurile - experienta mea si modul in care lucrez o sa lase o atingere memorabila asupra voastra Cand corpurile noastre se intalnesc ies amintiri minunate si va asigur ca vor fi asa Sa tineti cont pe mine ma gasiti dimineata pana in ora 16 00 Va astept cu mare drag la mine sa exploram placerile masajului erotic impreuna Promit sa aveti alaturi de mine o experiență inedită
Postări Recomandate